2019 NBA Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2019 NBA Playoffs
3:1 не лош резултата а даже е отличен , но ЛеБрон и Кливланд не мислиха така преди няколко години . Все пак си мсиля , че ГСУ ще вземат поне следващият мач . Торонто шампиони с 4:2 в серията и триумф за баскетбола за неутралният зрител , пък огодина без Дюрант войните ще са посредствени и тяхната ера ще си замине !
- Drunken_Master
- Контакти:
Дюрант
Змията ще пътува с отбора... Почти сигурно ще бъде на линия за петият мач.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Излязъл е да тренира днес, ама след като журналистите са си тръгнали. Надали ще е дори близо до 100%.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Змията
rhaegar написа:Излязъл е да тренира днес, ама след като журналистите са си тръгнали. Надали ще е дори близо до 100%.
Достатъчно, за да добута Уориърс до шести мач...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Змията
Drunken_Master написа:rhaegar написа:Излязъл е да тренира днес, ама след като журналистите са си тръгнали. Надали ще е дори близо до 100%.
Пепел ти на устата

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Drunken_Master
- Контакти:
Змията
obi4am_pirin написа:Drunken_Master написа:rhaegar написа:Излязъл е да тренира днес, ама след като журналистите са си тръгнали. Надали ще е дори близо до 100%.
Пепел ти на устата
Кър бил казал, че щели да преценят утре след тренировката (или по-скоро днес), дали ще се разчита на него. Все още е под въпрос, но според мен шансовете му са големи...

Някой от Диема смята ли да се извини за анонса, че в понеделник (днес), 4.00ч. сутринта наше време ще предвават директно петия мач от финалите? И разбира се, освен, ако не са си изобретили машина на времето, това нямаше как да се случи. Но аз, бунака, ставам по нощите да гледам
. После си отворих нормално времево ориентирани сайтове и установихм, че мача е в понеделник по американско време, т.е. вторник сутрин наше - 24ч. след като диемаджиите са обявили, че ще го предават. Страхотно начало на седмицата, няма що 

Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
- Drunken_Master
- Контакти:
NBA Finals
кристи3 написа:Някой от Диема смята ли да се извини за анонса, че в понеделник (днес), 4.00ч. сутринта наше време ще предвават директно петия мач от финалите? И разбира се, освен, ако не са си изобретили машина на времето, това нямаше как да се случи. Но аз, бунака, ставам по нощите да гледам. После си отворих нормално времево ориентирани сайтове и установихм, че мача е в понеделник по американско време, т.е. вторник сутрин наше - 24ч. след като диемаджиите са обявили, че ще го предават. Страхотно начало на седмицата, няма що
Серията може да се удължи до седем срещи, ако Кевин Дюрант се върне, което вероятно ще се случи още утре. Просто привличането на Змията им носи огромна вариативност в атака, а и Ленърд определено няма как да си развява коня в подкошието, както досега се случваше... Къри се огъва под напрежение, омекват му ръчичките, но Кевин Дюрант е съвсем друга бира. Все пак Кауай има реална възможност да го ограничи, а и той надали ще бъде в оптимална форма, при положение, че не е играл официална среща от месец. Друг е въпросът, че структурата на тялото на Кевин Дюрант е такава, че едва ли има баскетболист в света, който да го спре, да вкарва. 206 см, жилав и с дълги ръце, като по този начин може да стреля над всекиго... Имам чувството, че няма нужда и да се дърпа назад при стрелба, както правеха Майкъл, Коби, Дирк...

- Drunken_Master
- Контакти:
Диема
rhaegar написа:Той кво пита, ти кво отговаряш.![]()
Не мога да говоря от името на Диема-джиите...