2019 NBA Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: 2019 NBA Playoffs

Мнениеот miro_rz » 09 юни 2019 21:44

3:1 не лош резултата а даже е отличен , но ЛеБрон и Кливланд не мислиха така преди няколко години . Все пак си мсиля , че ГСУ ще вземат поне следващият мач . Торонто шампиони с 4:2 в серията и триумф за баскетбола за неутралният зрител , пък огодина без Дюрант войните ще са посредствени и тяхната ера ще си замине !
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Дюрант

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2019 21:56

Змията ще пътува с отбора... Почти сигурно ще бъде на линия за петият мач.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 юни 2019 22:44

Излязъл е да тренира днес, ама след като журналистите са си тръгнали. Надали ще е дори близо до 100%.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Змията

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2019 22:52

rhaegar написа:Излязъл е да тренира днес, ама след като журналистите са си тръгнали. Надали ще е дори близо до 100%.

Достатъчно, за да добута Уориърс до шести мач...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Змията

Мнениеот obi4am_pirin » 10 юни 2019 06:36

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Излязъл е да тренира днес, ама след като журналистите са си тръгнали. Надали ще е дори близо до 100%.

Пепел ти на устата :)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Змията

Мнениеот Drunken_Master » 10 юни 2019 06:48

obi4am_pirin написа:
Drunken_Master написа:

Пепел ти на устата :)

Кър бил казал, че щели да преценят утре след тренировката (или по-скоро днес), дали ще се разчита на него. Все още е под въпрос, но според мен шансовете му са големи...
Изображение

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 10 юни 2019 10:14

Някой от Диема смята ли да се извини за анонса, че в понеделник (днес), 4.00ч. сутринта наше време ще предвават директно петия мач от финалите? И разбира се, освен, ако не са си изобретили машина на времето, това нямаше как да се случи. Но аз, бунака, ставам по нощите да гледам :-o . После си отворих нормално времево ориентирани сайтове и установихм, че мача е в понеделник по американско време, т.е. вторник сутрин наше - 24ч. след като диемаджиите са обявили, че ще го предават. Страхотно начало на седмицата, няма що :lol:
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

NBA Finals

Мнениеот Drunken_Master » 10 юни 2019 10:21

кристи3 написа:Някой от Диема смята ли да се извини за анонса, че в понеделник (днес), 4.00ч. сутринта наше време ще предвават директно петия мач от финалите? И разбира се, освен, ако не са си изобретили машина на времето, това нямаше как да се случи. Но аз, бунака, ставам по нощите да гледам :-o . После си отворих нормално времево ориентирани сайтове и установихм, че мача е в понеделник по американско време, т.е. вторник сутрин наше - 24ч. след като диемаджиите са обявили, че ще го предават. Страхотно начало на седмицата, няма що :lol:

Серията може да се удължи до седем срещи, ако Кевин Дюрант се върне, което вероятно ще се случи още утре. Просто привличането на Змията им носи огромна вариативност в атака, а и Ленърд определено няма как да си развява коня в подкошието, както досега се случваше... Къри се огъва под напрежение, омекват му ръчичките, но Кевин Дюрант е съвсем друга бира. Все пак Кауай има реална възможност да го ограничи, а и той надали ще бъде в оптимална форма, при положение, че не е играл официална среща от месец. Друг е въпросът, че структурата на тялото на Кевин Дюрант е такава, че едва ли има баскетболист в света, който да го спре, да вкарва. 206 см, жилав и с дълги ръце, като по този начин може да стреля над всекиго... Имам чувството, че няма нужда и да се дърпа назад при стрелба, както правеха Майкъл, Коби, Дирк...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2019 12:32

Той кво пита, ти кво отговаряш. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Диема

Мнениеот Drunken_Master » 10 юни 2019 12:37

rhaegar написа:Той кво пита, ти кво отговаряш. :lol: :lol:

Не мога да говоря от името на Диема-джиите... :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”