Левски.Подготовка за пролетният дял

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Само с 5-контроли,а дали ще са достатъчни.

Мнениеот zlatan » 31 яну 2010 14:43

в контроли със силни отбори,а не с отбори,дето минават 2 пъти центъра.

mnogo си прав,но защитниците освен да бранят вратата суха имат и друго задължение ,а примерно изнасянето на топката от фаза защита към фаза нападение -последния ни такъв беше Томашич.А да не забравя че Левски започна пръв подготовка в БГ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
caerdydd
Контакти:

Мнениеот caerdydd » 31 яну 2010 14:57

Мисля,че тябва да се доверим на Гонзо.Изкарал е доста подготовки и може да прецени колко мача са му необходими,и срещу какви отбори.
LEVSKI forever !!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 яну 2010 15:07

На тези "кирливи" терени у нас,най-много да се изпоконтузят.Тъкмо изпразнихме "лазарета".

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 31 яну 2010 15:11

за какво са ви контроли??????????много по важно е да натрупат физика преди полусезона.не гледайте цска.там играят контроли заради новия треньор.играчите им се контузват оше преди мача.....4-5 контроли според мене са достатъчни

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 яну 2010 15:28

аз вярвам на Гонзо ,но дано да не бъде подведен от някои свои футболисти,все пак на него са му ясни вече 15-16 играчи на които ще разчита.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 31 яну 2010 15:40

Ако Гонзо има избистрена идея за състав и схема на игра, 5 контроли са напълно достатъчни. В отбора няма да им големи промени, освен това имаме футболисти с достатъчно опит. През 1992 датчаните ги събираха от плажовете по цял свят седмица преди европейското в Швеция, някои даже още не бяха изтрезнели, но станаха еврошампион без нито една контрола.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 31 яну 2010 16:04

Голямо заглавие за ТЕМА - длъжни ли сме да знаем за кой отбор става дума???????????????

Заб. Ако ставаше въпрос за някой друг БГ. отбор модератора, наре4ен ЕМИЛ веднага щеше да скастри създателя - за това мисля 4е става въпрос не за кой да е, а за перфектно-уникалния Левски.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 яну 2010 16:25

levski/viewtopic.php?f=1&t=37053-гледайте малко. Сливам ги в една.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Re: Левски.Подготовка за пролетният дял

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 фев 2010 15:52

Лично за тоя лагер в Кипър.....тези контроли са достатъчни !
Друг е въпроса.....че дори само ей така, просто да се рзтъпчат....тук на българска земя, трябваше да изиграят 1-2 мача......
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски.Подготовка за пролетният дял

Мнениеот blue avalanche » 01 фев 2010 17:03

Мениджърът на Левски Георги Иванов обяви група от 26 футболисти, които ще пътуват за Кипър, съобщава сайтът на „сините”.
Новото име в редиците на шампиона е младият Иван Стоянов, който от известно време тренира с първия състав. Юношата играе като ляв бек и на практика се явява заместник на Лусио Вагнер.
Четирима от футболистите са вратарите, на които Левски ще разчита. Става въпрос за Георги Петков, Божидар Митрев, Цветан Димитров и Ивайло Василев.
Полевите футболисти, които попаднаха в групата за лагера в Кипър са следните: Александър Александров, Мирослав Антонов, Виктор Генев, Еньо Кръстовчев, Георги Сърмов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Жоазиньо, Иван Стоянов, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Майкъл Тевия, Седрик Бардон, Лъчезар Балтанов, Димитър Телкийски, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Георги Христов и Стефан Станчев.

Върни се в “Архив”