в контроли със силни отбори,а не с отбори,дето минават 2 пъти центъра.
mnogo си прав,но защитниците освен да бранят вратата суха имат и друго задължение ,а примерно изнасянето на топката от фаза защита към фаза нападение -последния ни такъв беше Томашич.А да не забравя че Левски започна пръв подготовка в БГ.
Левски.Подготовка за пролетният дял
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Само с 5-контроли,а дали ще са достатъчни.
LEVSKI_FOREVER
Мисля,че тябва да се доверим на Гонзо.Изкарал е доста подготовки и може да прецени колко мача са му необходими,и срещу какви отбори.
LEVSKI forever !!!
- blue avalanche
- Контакти:
На тези "кирливи" терени у нас,най-много да се изпоконтузят.Тъкмо изпразнихме "лазарета".
за какво са ви контроли??????????много по важно е да натрупат физика преди полусезона.не гледайте цска.там играят контроли заради новия треньор.играчите им се контузват оше преди мача.....4-5 контроли според мене са достатъчни
аз вярвам на Гонзо ,но дано да не бъде подведен от някои свои футболисти,все пак на него са му ясни вече 15-16 играчи на които ще разчита.
LEVSKI_FOREVER
- DrAvalanche
- Контакти:
Ако Гонзо има избистрена идея за състав и схема на игра, 5 контроли са напълно достатъчни. В отбора няма да им големи промени, освен това имаме футболисти с достатъчно опит. През 1992 датчаните ги събираха от плажовете по цял свят седмица преди европейското в Швеция, някои даже още не бяха изтрезнели, но станаха еврошампион без нито една контрола.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Голямо заглавие за ТЕМА - длъжни ли сме да знаем за кой отбор става дума???????????????
Заб. Ако ставаше въпрос за някой друг БГ. отбор модератора, наре4ен ЕМИЛ веднага щеше да скастри създателя - за това мисля 4е става въпрос не за кой да е, а за перфектно-уникалния Левски.
Заб. Ако ставаше въпрос за някой друг БГ. отбор модератора, наре4ен ЕМИЛ веднага щеше да скастри създателя - за това мисля 4е става въпрос не за кой да е, а за перфектно-уникалния Левски.
levski/viewtopic.php?f=1&t=37053-гледайте малко. Сливам ги в една.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Re: Левски.Подготовка за пролетният дял
Лично за тоя лагер в Кипър.....тези контроли са достатъчни !
Друг е въпроса.....че дори само ей така, просто да се рзтъпчат....тук на българска земя, трябваше да изиграят 1-2 мача......
Друг е въпроса.....че дори само ей така, просто да се рзтъпчат....тук на българска земя, трябваше да изиграят 1-2 мача......
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски.Подготовка за пролетният дял
Мениджърът на Левски Георги Иванов обяви група от 26 футболисти, които ще пътуват за Кипър, съобщава сайтът на „сините”.
Новото име в редиците на шампиона е младият Иван Стоянов, който от известно време тренира с първия състав. Юношата играе като ляв бек и на практика се явява заместник на Лусио Вагнер.
Четирима от футболистите са вратарите, на които Левски ще разчита. Става въпрос за Георги Петков, Божидар Митрев, Цветан Димитров и Ивайло Василев.
Полевите футболисти, които попаднаха в групата за лагера в Кипър са следните: Александър Александров, Мирослав Антонов, Виктор Генев, Еньо Кръстовчев, Георги Сърмов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Жоазиньо, Иван Стоянов, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Майкъл Тевия, Седрик Бардон, Лъчезар Балтанов, Димитър Телкийски, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Георги Христов и Стефан Станчев.
Новото име в редиците на шампиона е младият Иван Стоянов, който от известно време тренира с първия състав. Юношата играе като ляв бек и на практика се явява заместник на Лусио Вагнер.
Четирима от футболистите са вратарите, на които Левски ще разчита. Става въпрос за Георги Петков, Божидар Митрев, Цветан Димитров и Ивайло Василев.
Полевите футболисти, които попаднаха в групата за лагера в Кипър са следните: Александър Александров, Мирослав Антонов, Виктор Генев, Еньо Кръстовчев, Георги Сърмов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Жоазиньо, Иван Стоянов, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Майкъл Тевия, Седрик Бардон, Лъчезар Балтанов, Димитър Телкийски, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Георги Христов и Стефан Станчев.