Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот rhaegar » 17 май 2019 19:46

paceto написа:Като цяло той има право да подписва предварителни договори като му остават 6 месеца от договора т.е. може още януари да си бие шута и пак да останете с пръст в уста.
Няма никаква файда да го спирате сега и януари месец да напусне като изобщо с нищо няма да помогне от септември до януари.

Само дето предварителните договори влизат в сила лятото. Затова са ПРЕДВАРИТЕЛНИ. Няма как да напусне януари, освен ако клубът не го продаде. Което ще е още по-безсмислено, при положение че не са го продали лятото.

Thsmith написа:Помниш ли преди няколко години как игра Азар като беше решил да бойкотира? Единия сезон беше играч на сезона с представяне като през тази година, а на следващата вкара първия си гол в 34 или 35 кръг. :lol:

И пак беше най-добрия в отбора, смятай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2019 20:12

И да не напусне януари играта му няма да е същата щом го държите на сила. Роналдо искаше да напусне и го направихме, въпреки че знаехте какво ще последва, така че оставането на един играч на сила изобщо не е добре за един клуб.

Потребителски аватар
ognqnchy
Контакти:

Мнениеот ognqnchy » 17 май 2019 20:19

И аз съм против да се държат футболисти против волята им. Азар е един от най-добрите футболисти и заслужава да е в отбор с реални шансове за ШЛ и титла. Въпросът е какви шансове имат Челси за топ 4 без Азар, а за това голяма роля играе и трансферният бан. Ако тоя бан остане, може би наистина не е лоша идея да го задържим, щото без него трудно ще влезем в топ 4. За всички ще е най-добре банът да бъде отложен, да му вземем едни добри пари и да градим наново.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 май 2019 20:22

rhaegar написа:Аз го повтарям това от 2 месеца. Файда от тия 100м, особено ако наказанието остане. Вярно, ще направим "мръсно" на един от най-важните ни играчи в последните години, но пък никой не е над интересите на клуба, нали? Реал да се оправят, да си купуват там неймар и те така.

Ае, по-добре да не се държи демотивиран служител в каквато и да е професионална организация. Все едно да имаш 30 програмиста и да рачиташ най-много на този, който е дал предизвестие за напускане и ще си бие камшика след месец :lol: Отделно нежеланието за работа е доста заразно, ако си лидер в колектива :lol: Иначе, шефовете на Реал за мен не са върху себе си, ако дадат 100 млн. за играч с 1 година до края на договора :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2019 20:39

ognqnchy написа:И аз съм против да се държат футболисти против волята им. Азар е един от най-добрите футболисти и заслужава да е в отбор с реални шансове за ШЛ и титла. Въпросът е какви шансове имат Челси за топ 4 без Азар, а за това голяма роля играе и трансферният бан. Ако тоя бан остане, може би наистина не е лоша идея да го задържим, щото без него трудно ще влезем в топ 4. За всички ще е най-добре банът да бъде отложен, да му вземем едни добри пари и да градим наново.

Един сезон ако не се класирате няма да е някаква трагедия при положение, че отбора по принцип като история не е абониран да играе винаги в ШЛ. Виж например отбори като Реал, Барса, Манчестър Юн, Байерн, Ювентус ако не играят в ШЛ, а в ЛЕ си е трагедия и ще падат глави ако се стигне до подобно нещо.

Няма никаква гаранция, че след Бана като вземете играчи ще може да се класирате за ШЛ. Та то вие този сезон бяхте на косъм да не се класирате, така че с него или без него нещата пак ще са на кантар.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 май 2019 21:23

Азар направи много за Челси, даде най-хубавите си години за този клуб и ако го уважават, ще го пуснат. Челси ще се прояви като много гаден клуб ако му направи мръсно. Ако съм на негово място и не ме пуснат, нарочно ще играя слабо.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2019 21:25

Ох... Без него нямаше да е на кантар. То е на 1000% сигурно, че нямаше да се класираме.

Groucho написа:Ае, по-добре да не се държи демотивиран служител в каквато и да е професионална организация. Все едно да имаш 30 програмиста и да рачиташ най-много на този, който е дал предизвестие за напускане и ще си бие камшика след месец.

Ем да, ама като ти е най-добрият програмист с поне 2 нива над всички останали, дори и демотивиран? А и не можеш да го замениш в конкретния случай, което е най-лошото. Ако отложат/намалят наказанието, аз съм за да му вземем едни 100м, които ония ще дадат.

Аз го разбирам Азар. Всеки иска да играе в Реал и да се бори за купи. Отделно че и съответният клуб го иска, което догодина я е така, я не е. Но мисля също че има и повече морал от оная змия и няма да бойкотира.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ognqnchy
Контакти:

Мнениеот ognqnchy » 17 май 2019 21:32

paceto написа:Един сезон ако не се класирате няма да е някаква трагедия

Не, няма да е трагедия, но е желателно да не допускаме да се случва поради ред причини. Най-малкото заради допълнителните приходи, а и ще става все по-трудно да убеждаваме трансферните си цели да дойдат при нас, ако през един сезон отсъстваме от ШЛ.
paceto написа:Няма никаква гаранция, че след Бана като вземете играчи ще може да се класирате за ШЛ.

Не, няма гаранция, разбира се, не твърдя обратното. Ама със сигурност ще имаме по-добри шансове, отколкото без нови играчи, нали?
paceto написа:с него или без него нещата пак ще са на кантар.

Това не знам как да го тълкувам. Да не би да твърдиш, че Челси е същия отбор с и без Азар? Да, мястото ни в топ 4 не е гарантирано, ама оставането на Азар (без нови попълнения) със сигурност не би навредило на шансовете ни :D

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 май 2019 21:45

Азар, ако остане в Челси, ще играе на 100%, а дали след това ще си тръгне зависи от много фактори. Може дори и да преподпише, на фона на дадените на вятъра до този момент пари за играчи, които не бяха добре интегрирани в отбора, загубата на 100 млн., които не са били част от запланувания бюджет не изглежда толкова плашеща за клуба, но все пак това е огромен бонус за него.

В крайна сметка, колко ще продължи тази забрана... най-много два трансферни прозореца, а тези 100 млн. ще може да се инвестират и след това, но пък дотогава не се знае дали тази сума няма да е началната цена за някое 16-17 годишно хлапе, така че... Перес да му мисли.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2019 21:55

ognqnchy написа:Това не знам как да го тълкувам. Да не би да твърдиш, че Челси е същия отбор с и без Азар? Да, мястото ни в топ 4 не е гарантирано, ама оставането на Азар (без нови попълнения) със сигурност не би навредило на шансовете ни :D

Естествено, че няма да е същият, ама все някога трябва да свикнете без него. Ето вземи за пример с Реал след като напусна Роналдо, то се намери заместител за головете му макар че не бяха достатъчни за нас и за претенциите, които имаме. Бензема миналият сезон имаше едва 12 гола във всички турнири, а сега прави един от най силните си сезони от както е при нас т.е. ще се намери някой заместник на Азар и ще започнат да търсят друг играч на терена, а не специално него. Да, няма да е същото естествено, но поне ще е някакво начало да се свикне без него постепенно.

Все пак не сте чак толкова зависи от него както е Меси в момента за Барселона, и както беше Роналдо за Реал. :roll:

Азар догодина по това време ще гони 30-те, така че сега ако не заиграе в Реал то надали ще има друг шанс за същото, защото се съмнявам Реал да иска да купува играч на 30 години + че с подписването на нов договор цената му ще скочи.

Върни се в “Архив”