SilentKiller написа:И вече наистина последно - За мен тоя ненормалник Клопо е за затвора ! Не знам какъв мотиватор е, но той сякаш бе казал на играчите си че ако не обърнат Барса, ще изнасили подред сестрите и жените на играчите. Докарва нещата до фанатизъм, а това е просто една игра ! Изкарва сезона с 13-14 играчи, прави някакви зверски тренировки с неимоверно физическо натоварване - затова докерите изглеждаха като назобени в мачовете срещу Барса и сякаш тичаха двойно повече от нормалното, дори и за един интензивен мач. Няма да се учудя, ако срещу вълците не могат да ходят, а за финала им окапят половината титуляри заради това прекомерно натоварване. Помнете ми думата, не го пожелавам разбира се, но някой играч под негово ръководство ще УМРЕ на терена от това натоварване, справка Шейх Тиоте и много други, просто сърцето им няма да издържи, ние сме хора все пак, а не роботи за каквито ни мисли Клопо нациста
Не се познаваме, не сме общували друг път тук във форума, затова това което казвам е чисто добронамерено, а не плод на заяждане - ако сериозно мислиш това, което си написал имаш нужда от професионална помощ, в смисъла на психолог. Ако е просто начин да си изкараш яда, болката и комплексите от отпадането-тогава е ок, но иначе не. Пак ти казвам - съвсем добронамерено.
И бтв:
SilentKiller написа:прави някакви зверски тренировки с неимоверно физическо натоварване - затова докерите изглеждаха като назобени в мачовете срещу Барса и сякаш тичаха двойно повече от нормалното,
Ако играчите бяха правили някакви "зверски" тренировки + мачовете в първенството, където също играят на високи обороти, то щяха да са умрели физически много още преди вашия мач.
Никой не прави "зверски тренировки с неимоверно физическо натоварване" към края на сезон, за да получи като резултат още по-назобени и и издръжливи футболисти, просто защото резултатът от подобно нещо би бил точно обратният.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]