Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот MuFc1878 » 14 мар 2019 09:30

bilyaletdinov написа:Юве-Барса
Ман Сити-Ливърпул
Аякс Тотнъм
Ман Юнайтед Порто

Порто също могат спокойно да си ни елиминиратт. Нямам претенции за жребия. Доволно отстранихме БДЖ-то, стига толкова :mrgreen:

Няма да е зле един английски поток до финала :lol: Бая е напечено за топ 4 във ВЛ и ще е яко да има мелачка и в Шампионска лига.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 мар 2019 09:33

На каталунски псевдо фенове няма какво да обясняваш. Пълни неудачници в историята си до 1990 година. На футбол, баскетбол, хандбал все изнасилени на финалите от някакви "аутсайдер". Не знам направо как не ги закриха тогава, ама и сега не е късно да ги отцепят

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 мар 2019 11:15

Много жалки Байерн, Пул, които откровенно вървят надолу вече 2 месеца ги пребиха без особени трудности и добре че оня клетник си я вкара в неговата врата че да създаде някакво чувство за "интрига" в мача :roll:

В другия мач, съдиите отново са рисували в провинцията, която граничи с Испания :lol:
Форса ВАРса!
Тази дузпа може да се нареди някъде близо до онази, дето им свириха с Милан, преди топката да е в игра :lol:
Техните "брилянтни" фенове с логиката - "еми и без тая дузпа ги отнасяхме" - еми като е така да биете по 1-2 дузпи преди мач и да се знае :lol: :mrgreen: За тях тва е като FootballManager - дали е 0:0 или 1:0 няма значение за начина на игра, постройка, тактика, ама все пак това са неща, за които трябва да се мисли малко, а те са далеч от такива процеси :roll:

Да видим Инфантиното кой вариант ще си избере - бутане за финал Меси вс КР или Меси вс Пеп в потоците :?

Английските клетници могат да са фаворити само срещу себе си и Порто, но дори 3 отбора да се класират на 1/2 финала, четвъртия отбор ако са отцепниците или Юве, пак няма да има английски носител на ШЛ :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2019 12:06

Е Барса ми се струват неприятнички, но Ювентус не са толкова непреодолими за Англичаните - всеки от 4-те би имал доста добър шанс срещу тях, може би няма да са фаворити, но не е и аутсайдери.

Срещу Барса, винаги имам чувството, че съдията ще свири някоя мега простотия в тяхна полза и като комбинираме с това че като домакини изглеждат доста силни - са си много неприятен жребии.

Аякс и Порто би трбявало да са бонуси.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 14 мар 2019 12:48

Аякс бонус ? Та те ще елиминират всички отбори в моментната им форма освен може би Ливърпул и Барса.Барса на Камп Ноу нямат загуба от 31 мача в ШЛ(28 победи и 3 равенства).

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 14 мар 2019 12:58

Тия глупендери Байерн какъв разкошен фиш ми прецакаха, не е истина просто... :( Много, ама страшно много им е длъжен Нойер за тъпотията, която сътвори при първия гол. Оттам-насетне цялата им игра тръгна надолу, а на Ливърпул им дойде допълнително самочувствие и сила и изиграха много добър мач. Ван Дайк е някакво абсолютно животно - няма такъв футболист просто... И в дефанзивен план, и в офанзивен план - уникален е.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 мар 2019 13:43

Аз съм си за Аякс от останалите отбори (всъщност още от 1/8-финала си бях за тях), защото от доста време имам симпатии към тях и в холандското съм за тях, макар да не ги следя редовно. Ясно е обаче, че нямат реални шансове за нещо особено, тъй като оттук нататък всеки ще внимава доста с тях и няма да допусне подценяване. Общо взето са с най-малки шансове от всички, може би на кантар с Порто. Сред останалите може би бих бил най-доволен от триумф на Ливърпул. Ювентус или Барселона също не бих отказал.
Иначе с 4 английски участници е доста вероятно да има сблъсък между тях на 1/4-финал. Теоретично може да са два, може и нито един, но предполагам, че ще се получи една такава двойка. И си мисля, че няма да е градско дерби, нито повторение на миналогодишната двойка, нито пък класически двубой между двата най-успешни английски отбора. Тоест очаквам Тотнъм да е единият участник в подобен сблъсък. Иска ми се да видим Ливърпул - Ювентус/Барселона, но не още сега, а на полуфинал или финал. От доста време не са се срещали, а и вероятно би било интригуващо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 14 мар 2019 14:21

drvasko98 написа:На каталунски псевдо фенове няма какво да обясняваш. Пълни неудачници в историята си до 1990 година. На футбол, баскетбол, хандбал все изнасилени на финалите от някакви "аутсайдер". Не знам направо как не ги закриха тогава, ама и сега не е късно да ги отцепят

Малоумнико, Барса играе финал за КЕШ още 1961г., когато някои от вашите любими отборчета са се подвизавали във втора дивизия в съответната страна. И освен това е първия отбор, който отстранява Реал в Европа след 5те им КЕШ-а.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 мар 2019 14:36

Щом всички английски отбори са фаворити срещу нас съм спокоен :lol:
След Барса, най-много искам Тотнъм. Миналата година малко бой ядоха в Торино.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 мар 2019 14:56

Bernaleo написа:Аякс бонус ? Та те ще елиминират всички отбори в моментната им форма освен може би Ливърпул и Барса.Барса на Камп Ноу нямат загуба от 31 мача в ШЛ(28 победи и 3 равенства).

Така е моментната форма на Ювентус и Сити е много по-лоша от на Аякс. Апропо Аякс на колко точки са от лидера в Холандия

Върни се в “Архив”