rmfan5 написа: Абе шматка,много интересно като бяха 4-ти никакъв те нямаше сега църкаш.Ако ЛеБрон не беше пропуснал 18 мача,най-вероятно щеше да е друго.Друг е въпроса че от фронт офиса на Лейкърс правят страшни глупости,абсолютно тъп трейд на Ивица,който им помогна да спечелят доста мачове.
Радвай се,вярвай си че си голям НБА гуру.
Търси си извинения сега. Фактите са, че Лейкърс няма да са в топ 5 на запад, защо станало, какво станало, кой би направил еди какъв си трейд, това са подробности бе, момче. Накрая се гледат фактите. Нали си чувал, че на кривата ракета космоса й пречи. Явно даже и не можеш да се извиниш, че ме наричаш "неадекватен", ама сега даже ми казваш, че съм "шматка". Това твоето е просто изключителна наглост, ама айде жив и здрав и ти също си мисли, че разбираш нещо от баскетбол, ама фактите друго показват...
Иначе искам да напиша и нещо за отбора на Юта Джаз - след ол стара играят на изключително високо ниво - загубиха само от Тъндър в трилър с 2 продължения, а след това направиха 4 поредни победи срещу Далас, Клипърс, на гости на Денвър и тази нощ срещу отбора с най-добрия рекорд в лигата Милуоки, след невероятен обрат (губеха със 17 точки в последната четвърт). Куин Снайдер отново показва как се прави отбор без звезди, но с правилна система и отборен баскетбол. Никой няма да иска да играе с Джаз през април, защото както и миналата година те са способни да спечелят серия срещу поне 5 от отборите в плейофите на запад.