Великите Българи: Илия Минев - живот, загубен за България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Великите Българи: Илия Минев - живот, загубен за България!

Мнениеот marmi52 » 22 яну 2010 13:14

:mrgreen:

Не случайно мнозина от вас не са чували за този човек. Псевдодемократите подготвени и обслужващи интересите на ДС след 10 Ноември направиха всичко възможно истинските антикомунисти да останат неизвестни за широката общественост. Вместо истинските демократи и борци за свобода и човешки права като Илия Минев на преден план бяха избутани псевдодемократите от сДС ...
Ето защо вече 20 години след като уж падна комунизма още продължаваме да се лутаме и да не можем да се ориентираме кой - кой е в България ! Именно заради тази грандиозна измама в национален мащаб, днес синовете и внуците на партийните величия от БКП продължават да заемат важни ръководни постове в държавата ни. По същата причина събудилите се за една нощ милионери псевдобизнесмени (забогатели от червените куфарчета с пари) и до днес продължават да са най-богатите хора в изстрадалата ни родина ...
Поклон пред паметта на Илия Минев !
Поздравления за автора на темата ! Истината в България се чува от мако места. Затова и такава информация е много ценна ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 яну 2010 20:34

Прекрасна тема на слависта!Аз лично научих за Илия Минев от Георги Жеков и неговото предаване по СКАТ.Минев е един велик българин!Така както Васил Левски е апостолът на свободата,така Илия Минев е мъченикът на борбата срещу комунистическото робство!Бог да го прости и никога да не го забравяме!Иначе славист,не знам защо си учуден от това,че малко хора са го чували,особено сред младите,просто те няма къде да научат за него,той не е престъпник като Че Гевара,Георги Димитров и други комунистически изроди,че учебници,телевизии и т.н. да бълват хвалебствия за него.Трябва да се интересуваш много силно от антикомунизъм,за да знаеш кой е той.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 яну 2010 21:18

acmilan написа:Прекрасна тема на слависта!Аз лично научих за Илия Минев от Георги Жеков и неговото предаване по СКАТ.Минев е един велик българин!Така както Васил Левски е апостолът на свободата,така Илия Минев е мъченикът на борбата срещу комунистическото робство!Бог да го прости и никога да не го забравяме!Иначе славист,не знам защо си учуден от това,че малко хора са го чували,особено сред младите,просто те няма къде да научат за него,той не е престъпник като Че Гевара,Георги Димитров и други комунистически изроди,че учебници,телевизии и т.н. да бълват хвалебствия за него.Трябва да се интересуваш много силно от антикомунизъм,за да знаеш кой е той.

Въпросът защо не се тиражират тези хора говори все още, в каква държава живеем. Държава с градове, с имена Димитровград, Благоевград, Септември и други. Градове и села, чиито площади са осеяни с петолъчки, паметници на Живков и комунистически "герои",братски могили, Альоши и всякакви подобни, чуждопоклоннически постаменти и мемориали. Както не знаем за Илия Минев, така много от нас не знаят, за масовите гробове по които ходим, без самите да си даваме сметка за това. Изпълнени с Българи, изпълнени с цвета на нацията ни, за да стигнем до момента, в който всички да останат едни и същи, без алтернатива за управление на държавата ни. Като съпоставим тези паметници, с паметниците на Васил Левски, Христо Ботев, Георги Раковски, Захари Стоянов и много, много други герои, вторите са с десетки пъти по-малко от тези, на комунистическите колоси, довели страната ни освен до разруха, така и до липсата на всякаква информация и алтернатива. И то информация за хора, за които явно не знаем, а всъщтност те не трябва да бъдат забравяни!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 яну 2010 21:23

slavia_forever написа:
acmilan написа:Прекрасна тема на слависта!Аз лично научих за Илия Минев от Георги Жеков и неговото предаване по СКАТ.Минев е един велик българин!Така както Васил Левски е апостолът на свободата,така Илия Минев е мъченикът на борбата срещу комунистическото робство!Бог да го прости и никога да не го забравяме!Иначе славист,не знам защо си учуден от това,че малко хора са го чували,особено сред младите,просто те няма къде да научат за него,той не е престъпник като Че Гевара,Георги Димитров и други комунистически изроди,че учебници,телевизии и т.н. да бълват хвалебствия за него.Трябва да се интересуваш много силно от антикомунизъм,за да знаеш кой е той.

Въпросът защо не се тиражират тези хора говори все още, в каква държава живеем. Държава с градове, с имена Димитровград, Благоевград, Септември и други. Градове и села, чиито площади са осеяни с петолъчки, паметници на Живков и комунистически "герои",братски могили, Альоши и всякакви подобни, чуждопоклоннически постаменти и мемориали. Както не знаем за Илия Минев, така много от нас не знаят, за масовите гробове по които ходим, без самите да си даваме сметка за това. Изпълнени с Българи, изпълнени с цвета на нацията ни, за да стигнем до момента, в който всички да останат едни и същи, без алтернатива за управление на държавата ни. Като съпоставим тези паметници, с паметниците на Васил Левски, Христо Ботев, Георги Раковски, Захари Стоянов и много, много други герои, вторите са с десетки пъти по-малко от тези, на комунистическите колоси, довели страната ни освен до разруха, така и до липсата на всякаква информация и алтернатива. И то информация за хора, за които явно не знаем, а всъщтност те не трябва да бъдат забравяни!

Абсолютно си прав!Мен като старозагорец ме е срам,че в градската ни градина има паметник с петолъчка!Представям си как щях да се чувствам,ако бях от някой град с комунистическо име :o Идиотското е,че за 20 години нито истинските имена на тези градове бяха върнати,нито комунистическите паметници бяха разрушени...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 яну 2010 21:53

След като темата се изчерпа и същата се хареса на останалите, което много ме радва, ще я архивирам.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”