1. Кръстева - 750000 спечелено дело без обжалване, не и е платен нито един лев
2. НАП - около 2 милиона дълг подсигурен с машина за 1 милион и 750000 лева от ЦСКА, но не са плащани вноски от няколко месеца като се изключат насилствено взетите пари от мача...
3. Български играчи от миналия сезин - 250000 спечелени дела без обжалване не е платен нито един лев
4. Коев - 16000 лева спечелено дело без обжалване и без да е плащано
5. Кочеви - дела за заплати от този сезон, все още не са обжалвани или платени
6. БФС - 100000 лева загубени дела за глоби и такси
7. Други дела които ще бдат заведени от БГ и чуждестранни играчи.
8. Терен за 5 игрище покрито от ощината, ток и вода платени от Някои (няма дългове)
Това са абсолютни основания да се самосезира БГ прокуратура и да се заведе дело в обвинение за умишлен фалит или просто фалит на АД-то защото то е неспособно да извършва основните си бизнес функции с които е регистрирано по закон. Единственото реално отсъждане би трябвало да бъде назначаване на синдик които да се опита да покрие загубите на изхците с наличните активи на АД-то. А те са само лиценз, емблема, история, тоест акциите на изрода. Тези акции трябва да бъдат отнети от съда и да бъдат продадени от синдика на този който най добре ще задоволи изхците. За да стане това се изисква ВОЛЯ и ВРЕМЕ. Ако иИМАМЕ ГАРАНЦИИ, че това ще може да се случи сме по добре да:
1. Заявим участие с юношите + Стълба, Карамана и още 2-3 профита които да запазят лиценза
2. Да изиграем 1 домакинство с левскарите за парлама
3. Да паднем 2 пъти служебно, което автоматично ни праща в Б група. Там е по-добре от В и както знаем мечки няма. От следващия сезон почваме похода към Върха на А група с нов собственик, нови играчи, нова школа и без всякакви селски мурафети
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Валентин Михов: Ботев се нуждае от нов собственик!!!
Тромава процедура! Ще отнеме години само на първа инстанция а после още два пъти повече по обжалвания и прочие! Едно 10 години не мърдат!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Вижте сега , с германците се е разбрал нямат разногласия. Само трябва да се набавят още някой документи, между които и служебна бележка от Психодиспансера н "Руски" 86. Именно този документ бави подписването. Иначе нали знаете всичко е уточнено.
- nik_bg1
- Контакти:
"Говорил съм с Христолов преди 10 дни. ПФЛ винаги ще защитава правата на професионалните футболни клубове, защото това ни е работата"
Преди това,защо му даде пари на ръка ? А?Гърча да е по-голям,густо да ти става... Сега се сети,че тази гад не е за "Ботев"Пд.
Преди това,защо му даде пари на ръка ? А?Гърча да е по-голям,густо да ти става... Сега се сети,че тази гад не е за "Ботев"Пд.
Re: Славчо Атанасов:Само Христолов е виновен за Ботев
PLOVDIV PEE 1912 написа:Майна,ако почнем полусезона напускам тая скапана държава...
+1

-
- Контакти:
Не само Ботев, а всички български клубове! Всеки се нуждае от истински собсвеник, а не от перачи на пари. И тогава ще имаме футбол.
ВДинев
Поне има някакво раздвижване - напоследък чета интервюта и на двамата господа с перуките както и на кмета на Пловдив и те коментират положението на Ботев. Лошото е, че това изобщо не е достатъчно. А и въпросните господа само говорят глупости.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Не мога да разбера Митьо на какво разчита?Доколкото съм чел в този форум,той няма почти никакъв бизнес в момента,дължи ужасно много пари и същевременно иска да вземе милиони за клуба
Е,как да стане това!?Никой не е луд да дава пари без нищо в замяна,освен името и феновете,които не е сигурно дали ще го искат дори.Според мен,Христолов трябва да подари клуба на феновете и да спре със селяниите.Иначе не се знае дали някоя вечер няма да се натъкне на някой пиян фен и да му се случи случка.Аз на негово място щях отдавна да се отърва от акциите на Ботев и да си гледам старините.Той обаче или е толкова прост,или иска да затрие Ботев тотално...

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Дори някой да каже, че на теория е възможно да доиграем шампионата, работа на феновете е да не допускаме това. В момента изкарването на Ботев не допада на нечии интереси и затова искат да ни оставят боксова круша!Да, някой има интерес от елитен Ботев...от елитна боксова круша.
като цяло михов е прав. този селянин ви тормози вече не знам колко години. как го траете, вие си знаете.
на мен друго ми е интересно. как градския ви съперик винаги си намира купувач, а при вас не се получава? още повече, че сте по-стар клуб, по-реномиран, с по-славна история, като фенове сте по-напред. явно в христола е проблема.
на мен друго ми е интересно. как градския ви съперик винаги си намира купувач, а при вас не се получава? още повече, че сте по-стар клуб, по-реномиран, с по-славна история, като фенове сте по-напред. явно в христола е проблема.