Шампионска лига - сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019
Тухел е прехвален и овърхайпнат от медиите също като Клоп - двама немски средняци. 

- bilyaletdinov
- Контакти:
Кои са тия по-добри играчи във всички линии?
Нито вратарят им е по-добър, нито защитата. Пък центърчето им, в което цъка Маркиньос какво да го коментираме?
ПСЖ си отпадат от първия добре подреден отбор, който има що годе стабилна защита.
За мем ще си отпаднат като пичове и от Юнайтед и от Интер.
Нито вратарят им е по-добър, нито защитата. Пък центърчето им, в което цъка Маркиньос какво да го коментираме?
ПСЖ си отпадат от първия добре подреден отбор, който има що годе стабилна защита.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Кои са тия по-добри играчи във всички линии?
Те Интер са най-слабият отбор, който ще се класира(ако се класира). Добре че Икарди ги изкара 2 пъти по чудо, иначе си ходиха вече.
- Udoji90
- Контакти:
Очаквам сега Ливърпул да си бият Наполи с достатъчен резултат (и 1-0 им стига, за да ги изпреварят само по голова разлика с 9-7 срещу 7-5, обаче очаквам драма с 3-1, 4-2, 5-3 или нещо от сорта
), при което италианците отиват в ЛЕ. Язък наистина как изпуснаха в последните секунди победата в Париж.
Хич не бих отказал Звезда да хвърлят още една бомба срещу ПСЖ и да се класират Пуул и Наполи, ама не ми се вярва.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
CSKA69 написа:Tiberius написа:Интересно ми е, 69-така как ще коментира представянето на Ливърпул и по-точно работата на Клоп до момента.
Как да коментирамКлоп върши страхотна работа до момента, измъкна Ливърпул от нивото на среднячество и посредственост, в което Роджърс стремглаво препускаше след неуспеха си да спечели титлата през 2014-а година.. С неговият приятен за окото атакуващ и стихиен стил възвърна и страхът в другите водещи отбори, когато играят с мърсисайдци..За това съм му благодарен. Тук идва обаче едно голямо НО, а то е, че според мен германецът НЕ МОЖЕ да направи нищо повече.. Това, което наблюдаваме този сезон е таванът на възможностите му като треньoр и като сила на изградения вече от него отбор
То не е достатъчно за да може Ливърпул да започне да печели трофеи - нещото, от което крещящо се нуждае, за да възвърне напълно блясъка си на гранд във футбола
Въобще не е вярно. С парите които би разполагал в Юнайтед би станал шампион този сезон. Не е проблемен стилът му на игра,а играчите които ги няма.
- JackPackage
- Контакти:
Red_Neck написа:Бием с два чисти Неапол и чакаме жребието![]()
Нищо кой знае какво не е станало.
Ще чакате жребието, ама за мачовете в четвъртък вечер

Тия дърводелски "колоси" като Пул и Сити, дето правят по 5 поредни загуби навън в ШЛ, тия ли са фаворитите за ШЛ ве

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
Много смешно ми става като чуя ако "разполагал с парите на тоя или оня" щял да стане шампион. В Дортмунд стана шампион, защото Байерн бяха слаби 2011 и 2012, сега трябва да чака Сити да отслабнат, че да има шанс за титлата, ама то в това време може да се появи друг претендент и Ливърпул както обикновено пак да остане на сухо.
Клоп тая календарна година (от януари насам) е изхарчил повече пари от всички останали, така че оправданията със средствата не вървят.

Клоп тая календарна година (от януари насам) е изхарчил повече пари от всички останали, така че оправданията със средствата не вървят.

JackPackage написа:Red_Neck написа:Бием с два чисти Неапол и чакаме жребието![]()
Нищо кой знае какво не е станало.
Ще чакате жребието, ама за мачовете в четвъртък вечер![]()
Тия дърводелски "колоси" като Пул и Сити, дето правят по 5 поредни загуби навън в ШЛ, тия ли са фаворитите за ШЛ ве![]()
За последно Пуул са били фаворити в този турнир (КЕШ/ШЛ) средата на 80-те, а Сити не бих ги коментирал

Неам идея откъде ги смучиш тез твърдения, ........ кой, кога и къде е обявил Пуул за фаворит, само ти си знаеш

Ние играем мач за мач в ШЛ за радост на феновете. Предполагам, че главната цел е друга, но не е за тази тема

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- rebelheartous
- Контакти:
SilentKiller написа:Много смешно ми става като чуя ако "разполагал с парите на тоя или оня" щял да стане шампион. В Дортмунд стана шампион, защото Байерн бяха слаби 2011 и 2012, сега трябва да чака Сити да отслабнат, че да има шанс за титлата, ама то в това време може да се появи друг претендент и Ливърпул както обикновено пак да остане на сухо.![]()
Нищо подобно. Тогава BVB разполагаха със страхотен играчи като Кагава, Левандата, Гюндоган, Перишич, Лукас Бариос. След това този отбор стигна финал за ШЛ, където загуби от "слабия Байерн". Така че по-спокойно с изхвърлянията за Клоп.
-
Просто не мисля че с Клоп ще спечелят нещо значимо. Това му е 4ти сезон в Ливърпул ако приемем, че започна октомври 2015г. т.е. и тогава изкара един почти пълен сезон без месец и нещо, а завърши на 8мо място.
Оттогава не е спечелил нищо, дори 1 кирлива ФА Къп или Купа на Лигата - просто се проваля навсякъде - дори не е бил в борбата за титлата, нещо което охулвания Брендън Роджърс направи и почти беше станал шампион 2013/2014, но тогава в оня мач с Челси на Анфийлд най-важния им играч и капитан ги предаде и се осра, когато никой не очакваше такова нещо от Джерард. 
И тук съм съгласен с мнението на CSKA69, че миналия сезон постигнатото особено в ШЛ е тавана на този Ливърпул на Клоп.

И тук съм съгласен с мнението на CSKA69, че миналия сезон постигнатото особено в ШЛ е тавана на този Ливърпул на Клоп.