И тази година ще бъде нашамарен от някой голям отбор, това не е умрялата Висша лига, в която основен конкурент ти е Ливърпул и безтитления шушлек

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bilyaletdinov написа:Сити си стават шампиони като пичове и тая година. Просто имат най-добрите треньор и играчи. Всичко останало е празни приказки. Аз очаквам Сари да крахне по някое време на сезона, както ставаше в Наполи, ама с оглед на жалките Юнайтед и Тотнъм очаквам да се закачи за 4тото място.
Унай за мен без проблем ще си влезне в 4ката, въпреки че защитата му е адски жалка.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
insaneboy1 написа:Сити се паднаха с най-неудобния си съперник и пак в двата мача Ливърпул игра 30 минути футбол, в които просто имаше късмет и ефективност да вкара всичките си положения. 3 удара 3 гола. Един гол от засада, един отменен гол на Сити и несвирена дузпа само в първия мач. Във втория мач пак съдията повлия като отмени редовен гол и въпреки всичко Сити бяха по-добрия отбор в 70% от времето. Победата във втория мач дойде след като Гуардиола тръгна ва банк да търси обрата.
Интересно ще е да се види как сегашния Сити ще се противопостави на Реал, Ювентус и Барселона. Ясно е, че нямат традициите на другите отбори, но мисля, че поне един полуфинал могат да стигнат.
"Срещу нас имаше един отбор със страхотно качество на състава. Изглежда, че те имат само Роналдо и Дибала, но вижте какви други впечатляващи футболисти имат в състава. Киелини и Бонучи са наистина топ защитници и футболисти. За съжаление, нещата не се получиха за нашите атакуващи футболисти и в крайна сметка трябва да приемем тази загуба. Футболистите се опитаха да дадат всичко от себе си и се бориха до края. Но това бе наистина труден мач за нас. Надявах се, че можем да вземем нещо от него, но в крайна сметка това се оказа невъзможно и загубихме. Ювентус е тим от съвсем различно ниво в момента. Нека да бъдем честни. Те имат качество, стабилност, опит, както и ноу-хау. Всичко това им позволява да играят добре и да печелят. Те са един от фаворитите за спечелването на турнира", заяви Моуриньо.l
SilentKiller написа: липсват му и други неща. .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост