Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Селчо май пак ще ни излъже.

Мнениеот kishe » 26 яну 2010 20:37

vasobaso написа:
joker1912 написа:не е ли по добре малко да изчакаме ? :)

Твърде МНОГО чакахме!

пък и какво да чакаме
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 26 яну 2010 20:40

NORICH написа:ПРИ ТОВА ПЛОЖЕНИЕ БОТЕВ НЯМА КОЙ ЛУД ДА ГО КУПИ,НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ,БАЗАТА Е ОКАЯНА,ДОРИ ОЩЕ НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА КЛУБА,А ДЪЛГОВТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 3 000 000,ДОРИ СМЯТАМ ,ЧЕ САМИЯТ СОБСТВЕНИК НЕ Е МНОГО НАЯСНО С ЦИФРАТА, КОЯТО ДЪЛЖИ!

Ако беше прочел цялото интервю щеше да разбереш ,че идват с фурболисти комплект!А и ако са "толкова голяма фирма" за тях 3 милиона какво са??
Айде мисли и чети преди да пишеш ........

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: 16 скъсаха с Ботев на Арбитражния съд днес

Мнениеот kokic1986 » 26 яну 2010 21:01

santiliana написа:Ей тоя Христолов заслужава наистина да му скъсате задника.Той съсипа един от най-великите БГ футболни клубове и незнам има ли някаква поличба да му се случи най-лошото.То бива простотия и лакомия, ама това неговото мина всякакви граници...Яд ме е, независимо, че съм левскар, а може би и точно заради това, защото искам да има силен Ботев, за да бъдат мачовете помежду ни големи дербита и пред пълни стадиони.Както искам да има силен ЦСКА, Славия, Локо Сф и пр. Само така ще вървим напред в тази иначе простичка и обичана от всички ни игра. Дано вече свършат мъките на канарчетата и отбора им да бъде там , където му е мястото- в челото на класирането...

И аз мисля като теб , Ботев е един най-старите клубове в България с една от най-големите и темпераментни агитки у нас и винаги ще имат място в Българския футбол , аз наистина се надявам отново да се превърнат във фактор в родното първенство , какъвто са били някога
СВОБОДЕН БОТЕВ !!!

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 26 яну 2010 21:32

ehh написа:Добре, де, така ли и не разбрахте, защо Христолов толкова упорито не иска да се разделя с отбора, още повече, че няма пари за него и НЕ печели от него? Много искам да науча истината.
И второто - кои бяха тези италианци, които идваха, уж да купуват отбора.

До скоро правеше пари,а в последно време нежеланието му да се раздели с Ботев е продиктувано от лудостта му и параноята, че някой го лъже и ще изпусне паричките,които много обича...но все пак доктори трябва да определят какво точно се случва в малката му главичка, аз само предполагам.

Италианците бяха някакви дребни тарикати,с които Митето се беше разбрал да въртят далаверки,но те го видяха, че от него и дребен тарикат не става.(лично мнение)

veseo
Контакти:

Re: Христолов обещава: В сряда продавам Ботев!

Мнениеот veseo » 26 яну 2010 21:41

Интересно, в интервюто не пише коя сряда, сигурно е случайно изпуснато :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 26 яну 2010 21:58

dde написа:хора, в случая "футболисти" всякакви. Въпроса е дали няма ограничения - някаква квота за професионални футболисти, да не може президента /в случая ДХ/ да си прави каквото иска. Доколкото знам, мисля че не може да се картотекира футболист на мястотот на разтрогнал по вина на клуба. Това ок ако е един или двама, но в случая става въпрос за 16??

Наистина бройката на професионалните футболисти в един отбор се намалява с броя на разтрогналите играчи по вина на клуба.Незнам колко професионалисти може да се картотекират, но е факт че и в началото на този сезон имаше разтрогнали, а БФС разреши на Селския да картотекира над 30 футболисти и доколкото знам никой не е записан като аматьор.

NORICH
Контакти:

Мнениеот NORICH » 26 яну 2010 22:14

dagger1912 написа:
NORICH написа:ПРИ ТОВА ПЛОЖЕНИЕ БОТЕВ НЯМА КОЙ ЛУД ДА ГО КУПИ,НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ,БАЗАТА Е ОКАЯНА,ДОРИ ОЩЕ НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА КЛУБА,А ДЪЛГОВТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 3 000 000,ДОРИ СМЯТАМ ,ЧЕ САМИЯТ СОБСТВЕНИК НЕ Е МНОГО НАЯСНО С ЦИФРАТА, КОЯТО ДЪЛЖИ!

Ако беше прочел цялото интервю щеше да разбереш ,че идват с фурболисти комплект!А и ако са "толкова голяма фирма" за тях 3 милиона какво са??
Айде мисли и чети преди да пишеш ........

ПРАВ СИ ИЗВИНЯВАЙ,СИГУРНО И ТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА НИ НАПРАВЯТ РЕАЛ МАДРИД НА БАЛКАНИТЕ!ИДВАТ СЯ ШВАБИТЕ И НА ОПРАВЯТ.ШВАДИТЕ СА СИ ДРУГО НЕЩО НЕ КАТО ОНИЯ ЖАБАРИ.СЯ ВАДЯТ 3 000 000 И ПОЧВАМЕ ДА МАЧКАМЕ.ЩЕ СТАНЕМ БАВАРСКИ КОЛОС! :)

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 26 яну 2010 22:27

Това началото на края ли е или началото на едно ново начало ??

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Христолов обещава: В сряда продавам Ботев!

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 яну 2010 22:37

Направо съм изумен от идеите на селския :shock: Преди няколко дена някой спомена в някоя от темите че имал инфо за германци и бразилци дето "щели" да идват ама си помислих че или е луд , или че си прави майтап :) Какво се оказва човека си е абсолютно наред :) Обаче нечовека е някаква висша форма на шизофрения и идиотизъм с лек примес на уродлив кретенизъм , абе въобще мечта за всички психиятрични заведения! НЯМА ПО БОЛЕН МОЗЪК ОТ ТОЯ !!!

П.П. По бързо да те пребират психопат!!!!

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Re: Ако бяхме нормална държава

Мнениеот intheair » 26 яну 2010 22:39

Английският втородивизионен Кристъл Палас беше поставен под административно управление заради сериозни финансови проблеми, съобщават световните агенции. Санкцията е предприета, тъй като лондончани изпитват трудности да плащат възнагражденията на футболистите си и вноските на кредиторите си.

"Задачата ни ще бъде да стабилизираме финансово Кристъл Палас и да намерим купувач в най-близко време. Имаме информация, че интерес към акциите на клуба не липсва", заяви един от администаторите Брендън Гилфойл.

Кристъл Палас, който заема девето място в класирането на Чемпиъншип, се стреми да се завърне във Висшата лига, откъдето изпадна през 2005 година. Заради административното управление обаче от актива на отбора автоматично ще бъдат отнети 10 точки, което прави осъществяването на целта почти невъзможна.

Ако бяхме...АМА НЕ СМЕ !

Върни се в “Архив”