Кви кретени, сложили са Валенсианското дебри в 12 на обяд, във Валенсия ще изпукат от жега играчите

Нас със Селта в 16, и дербитата на кръга Реал - Леганес в 20.45 и Барса - Уеска в 18.30

3 мача в петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Бетис привлече Сидней да Силва от Депориво (Ла Коруня)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
kalo_340 написа:https://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2018/08/03/3291088_produciraneto_e_spodeleno/
"Испанското първенство е на пазара
Испанското първенство, което в последните три тригодишни периода вървеше по TV+ и Film+ в мрежата на "Булсатком", все още е на пазара. Първите мачове от новия сезон са в края на август, но компанията посредник, която продава за България, изпадна във финансови затруднения. MP & Silva купи правата за Ла Лига за България и още няколко държави от региона през януари. В средата на юли стана ясно, че фирмата е пропуснала плащания към английската Висша лига и Европейската федерация по хандбал. MP & Silva също така води дела с ФИФА по договора си за правата на световните първенства през 2018 и 2022 г. за излъчване в Италия. Възможно е все пак компанията да се опитва да продаде правата за Ла Лига, за да набере свеж капитал. Другият вариант е да ги върне на Ла Лига и тя в кратки срокове да започне да търси купувачи."
Малее, смятайте какви преговори се водят, за да се направят мошенгиите и тая уж държаща тв права за Ла Лига компания да извърти някви супер скъпи цени за БГ пазара (или да прати мачовете по платени канали)... А това, което го прочетох за шампионската лига направо ме застреля на място. Боже, в какъв свят живеем, Боже....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта