Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blurred_lines
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Blurred_lines » 13 апр 2018 16:24

Дано съдиите не опорочат мачовете както се получи в предния кръг.
Пожелавам успех на Рома, най-симпатични са ми от тази 4ка, пък и шансовете им с до Брагао са 50/50.
#Деелянскипедерасталеале

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 апр 2018 16:25

Добре, що за съдии ще искат да бутат един конкретен отбор и в същото време ще свирят дузпи срещу него? Две дузпи, не една. Обясни го като ти знае човката. Много сте интересни, но особено нагли.

It's Ronaldo - IN. It is the perfect ending to the perfect night. Two for Ronaldo, four for Real Madrid. Bayern blown away.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p2CdT0N2Ls4&t=115s[/youtube]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Blurred_lines
Контакти:

Мнениеот Blurred_lines » 13 апр 2018 16:31

Аз затова ви казвам, че сте нагли. Вкарахте на Байерн 2 гола от засада, изгониха Видал незаслужено, на Каземиро е спестен червен картон и вие ми говорите, че сте ощетени. Очаквам някой фен Барса да ми каже, че се чувства ощетен след равенството през 2009 на Моста...
#Деелянскипедерасталеале

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 апр 2018 16:34

На мен пък ми е интересно, защо търсиш дискусия с провокатор? :roll: Всеки нормален човек знае че не е възможно винаги да свирят само срещу теб, но явно това е директивата на феновете... срещу силните отбори винаги и само срещу тях трябва да се свири... иначе вадят големите козове със световната конспирация и отърване няма. :lol:

Странно е чувството да се притесняваш повече от домакинството.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 13 апр 2018 16:35

LaRgO написа:
Lyubaka01 написа:
LaRgO написа:
Lyubaka01 написа:Леле! Ма вярно ли така е било? Сигурно сме гледали различни мачове... Интересно защо мнението че в оня мач съдиите порязаха тотално Байерн се поддържа от ВСИЧКИ, с изключение на феновете на Реал. И като казвам всички, имам предвид наистина всички, включително хора които нямат грам причина да са положително настроени към Байерн... Ма ти си вярвай че съдиите не помагат на Реал...

Дали се поддържа от всички, няма никакво значение, има значение ситуациите на терена.
Първият мач - дузпа за Байерн за игра с рамо на Карвахал, при забележи 1:0 за Байерн! Това е огромна съдийска грешка в полза на Байерн, защото резултата става 2:0. Така ли е ? Това, че не я вкараха, въобще не ме интересува. Съдията свири ли я ? Свири я!
Втори мач - заслужен червен на Видал, който трябваше да го получи по-рано.
Грешка в полза на Реал е неизгонването на Каземиро, който впоследствие прави дузпа.
И идва най-решаващият момент - неотсъдената засада на Байерн, а ако я бяха дали, нямаше да стане 1:2, а при това положение, ти няма как да ми гарантираш, че щеше да се стигне до продължения и засади на Роналдо, защото резултатът от 1:1 в 80мин. класираше Реал.

Има ли дузпа срещу Ювентус според теб ? Да или не ? Ако е не, имаше ли дузпа за Байерн срещу Реал в мача, за който пишем ? Ако да, каква е разликата между двете дузпи ?

И след всичко това, всеки обективен човек, ще разбере, че най-големите съдийски грешки са в полза на Байерн и визирам конкретните ситуации - дузпата при 1:0 за Байерн в Германия и несправедливо зачетеният им гол на Бернабеу при 1:1. Обориме ако можеш, но не можеш. Както виждаш, пиша с факти и конкретни ситуации!

Клиничен случай... Сменяй дилъра, че това, дето ти го дава, явно не прощава...
Само за протокола ще ти кажа че ти си на светлинни години от "обективен човек". Направи си малко труда да почетеш коментарите на наистина обективните хора след мача...

Когато човек няма какво да каже, пише това, което си написал.
Както виждаш - давам ти конкретни ситуации. Обори ги ако можеш. До момента, аз ти пиша с аргументи, а ти пишеш, колкото да не заспиш.
Имаше ли дузпа при 1: 0 за Байерн в Германия ? Да или не ?
Имаше ли засада при головата атака на Байерн за 1:2 на Бернабеу ? Да или не ?
Отговори на тези два елементарни въпроси или просто не пише глупости, когато аз ти отговарям аргументирано.

Дузпата в Мюнхен е спорна. За мен по-скоро няма. Засада при головата атака за мене по-скоро няма. А сега ти ми отговори имаше ли засада на КР при единия гол? Имаше ли засада при другия гол? Имаше ли 4бр?!?! нарушения на Каземиро за картон, за които не беше даден такъв? Видал при ситуацията, при която го изгониха изчисти ли топката? Марсело покриваше ли Левандовски когато му свириха засада, а излизаше сам срещу вратаея...

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 апр 2018 16:36

И ние можем с провокации, no?

And every counter atack spells trouble here for Bayern Munich.. Benzema finding Bale, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo.. 3:0 Real Madrid. Wow! Unstoppable! Another record falls to Cristiano Ronaldo. Fifteen goals in a Champions league season.

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 13 апр 2018 16:37

Касай Чакър и Оливър доколкото знам не са Германци или Испанци.Жална им майка на Байерн.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 апр 2018 16:40

Голяма драма с тия съдии. На всичкото отгоре безполезна, защото никой няма да убеди другия в тезата си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 апр 2018 16:49

rhaegar написа:Голяма драма с тия съдии. На всичкото отгоре безполезна, защото никой няма да убеди другия в тезата си.

Па, еле ботове на Реал и Барса :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”