kingofpop написа:Sardukar написа:бляк!
Ще кълна яко Ливърпул и Реал Мадрид
Лузърите ако им върже и вземат купата отивам в планината и изключвам нета за 1 месец, чак до световното![]()
Господ си знае работата и наказва такива като теб и Коутиньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Sardukar написа:бляк!
Ще кълна яко Ливърпул и Реал Мадрид
Лузърите ако им върже и вземат купата отивам в планината и изключвам нета за 1 месец, чак до световното![]()
Blurred_lines написа:Менталистът, Бенатия му избива топката. Хич не ви знам какво гледате или само слушате коментара на оная пенсия Касабов. Тая дузпа при такъв резултат се дава само на Бернабеу и на Кампа.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Plovdiv_1926 написа:30 години да нямаш титла и пак да си толкова мразен си е трудно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Скандално е да свириш подобна спорна дузпа в 93-ата минута, нелепо е. Категоричен съм, че подобна дузпа се свири веднъж на 10 сходни положения!Не може по такъв спорен начин да решиш подобен мач!
drvasko98 написа:Да, така е, резултатът е равен, дузпата не е безспорна в никакъв случай, в най-добрия случай е 50-50. В такъв случай е правилно да вземеш решението, което ще остави мачът да се реши на терена. Тоест ако мачът отива в продължения без нея, ги оставяш там да решат кой е по-добрия (макар да смятам, че с начина на игра след 0-3 Реал рано или късно щеше да вкара гол/ове), а ако с нея би се стигнало до продължения я давам, пак по същата причина. Но на мен това ми е голямата забележка към Алегри за пореден подобен мач като този с Байерн преди 3 години. Като е станало 3-0 хвърли отбора още по-напред, защото вече на 4 гол трябва да ти отговорят с 2, а е ясно че те са по-добри и колкото повече време минава от третия гол, толкова по-добре ще играят. Но бяха големи мачове. Доста странно се развиха, защото нито Реал заслужаваха толкова голяма победа в първия мач, нито Юве вчера, но го има това нещо. Като говорим за съдии все пак някой горе писа и как на Дибала му се даде картон за симулацията, а на Роналдо не. Вярно че са различни съдии, различни мачове, но как съдиите винаги спазват правилника в полза на правилните отбори/играчи и често тълкуват нещо друго, когато трябва да се отсъди срещу тях и това години наред, не ми е съвсем ясно. Направо се чудя как на Рома им дадоха дузпа онзи ден, но може би и съдията не е очаквал, че ще стане чудо
А, още нещо. Ако е "опасна игра" се дава непряк свободен удар, включително вътре в наказателното поле.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта