Първа Професионална Футболна Лига - сезон 2017/2018

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TNT
Контакти:

Re: Сезиране за Каранга

Мнениеот TNT » 11 мар 2018 17:28

obi4am_pirin написа:Понеже от Пирин едва ли ще го направят, дано от Левски се сетят да сезират за поведението на Каранга... Хвана да души Сандев, вкара два пъти във вратата на Пирин след съдийски сигнал, и накрая показа с жест, че ще заколи феновете на Пирин. И това всичко при положение, че вече имаше жълт картон.

Аз ако съм на тоя черния ще взема да изчокам някой съдия баш на центъра на игрището,обаче без да му събува гащите,ами брутално направо през тях. :lol: :mrgreen: Най-много някой срамежлив жълт картон пак ше му покажат,а пък на съдията ако му хареса може и да го поощри. :?
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

stone

Мнениеот stone » 11 мар 2018 17:30

Гледам и не вярвам! Бой, ритници, шамари! Левски, стегнете се-7 на .... ще бъде ок!

stone

Re: Пирин - ЦСКА- София: мач на вниманието на прокуратурата!

Мнениеот stone » 11 мар 2018 17:40

Само си чешем езиците! Отборите след шестицата само наддават!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 11 мар 2018 17:43

Преди Каранга трябваше да бъде изгонен Джеферсън , защото спря с нарушение голова атака на Пирин , а беше последен в защитата .

Потребителски аватар
gabriel
Контакти:

Мнениеот gabriel » 11 мар 2018 17:45

то и да ги сезира някои,както са напълнили памперсите в разните комисии на БФС ще излезнат страшни соломоновци от там но във всяко цивилизовано първенство,това си е за наказание ама щом е от новият отбор и карангата,всички провокации са разрешени :lol:

bsz1916
Контакти:

Re: Любимият парфюм на съдията.

Мнениеот bsz1916 » 11 мар 2018 17:48

tornadooo написа:Абе имам подозрение че тази година любимия аромат на съдиите е люляковия, как мислите? Между другото да питам, как Каранга щеше да вкара ако беше изгонен заслужено за игра след съдийски сигнал и имащ вече картон? Иска ми се да питам също Жеферсон, колко нарушения трябваше да направи за да получи втори жълт картон, като се има предвид че още първият му клонеше към червен, добре че не беше последен в защита? Много са ощетени ЦСКА-София, горките, миличките, страшно са ощетени. Най смешното е че си вярват че се борят за титла, ама наистина си вярват, а с тази игра още другата седмица чичо им Роси ще им го сложи.

И как Джеферсън да не беше последен в защитата ? Другияг защитник беше в страни и нямаше как да спре нападателя на Пирин . Това си беше класически червен картон .

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 мар 2018 17:52

Elfinity написа:Чудесен хумор, колега! Празнуването на гол е напълно нормално човешко действие, а и напълно в синхрон с правилника. Показа, че им е отрязал главите, а не че ще ги коли.. Не ставайте за смях, моля Ви! :)

ПС: Не завиждайте на най-добрия голмайстор в ППЛ! И динамо ще усети силата му след една седмица! ;)

По твоята логика след гол свободно може да псува и да раздава средни пръсти... Да се погледне и ситуацията в която взе дад души Сандев при спряла игра!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

stone

Мнениеот stone » 11 мар 2018 17:55

Цал ден коментираха Диемите мача на Лудогорец -ах, каква дузпа! Сега-нищо! Имаше и дузпа, и картони-от всичко по много!

Потребителски аватар
THE_ALIEN
Контакти:

Re: Любимият парфюм на съдията.

Мнениеот THE_ALIEN » 11 мар 2018 18:00

tornadooo написа:Абе имам подозрение че тази година любимия аромат на съдиите е люляковия, как мислите? Между другото да питам, как Каранга щеше да вкара ако беше изгонен заслужено за игра след съдийски сигнал и имащ вече картон? Иска ми се да питам също Жеферсон, колко нарушения трябваше да направи за да получи втори жълт картон, като се има предвид че още първият му клонеше към червен, добре че не беше последен в защита? Много са ощетени ЦСКА-София, горките, миличките, страшно са ощетени. Най смешното е че си вярват че се борят за титла, ама наистина си вярват, а с тази игра още другата седмица чичо им Роси ще им го сложи.

Ами и аз имам такива подозрения за любимия парфюм на съдиите, само че със зеленикав аромат, да видим чии подoзрения ще са верни след края на сезона 8-) !

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Re: Пирин - ЦСКА- София: мач на вниманието на прокуратурата!

Мнениеот xtremeee » 11 мар 2018 18:04

Съдиите с яко подпиране поне трима от гостите можеше да изгони Каранга с 4 жълти но показан само един

Върни се в “Архив”