deepblue1963 написа:Дон Тоти написа:deepblue1963 написа:И Ричард,и Темиле през миналия сезон са играли в Нигерия.Не се знае какво,може и белот.Струвами се,че вече почваме да залитаме в някакви крайности.Да си "върнем тоя",да си "върнем оня".Като сме тръгнали по този път:Е.Ангелов,М.Пантелич,Кабат,Ференци-просто нахвърлям произволно..."Роним сълзи" по отминали времена.
Не са играли в Нигерия! Ричи играеше в Русия и скъса връзки като Гаджев.Темиле беше в България-в Ботев,но разтрогнаха и двамата. и не"роня сълзи" по отминали времена,ами виждам,че и двамата са млади добри футболисти и с тям може да се изгради нов добър отбор.
Темиле:
"2008-2009 Botev Plovdiv 11 (1)
2009 Warri Wolves F.C.
Еромоигбе:
2008-2009 FC Khimki 8 (0)
2009- Warri Wolves
Не се изказвай неподготвен.Нещо повече-не само миналия сезон,ми като гледам и по-миналия кой знае колко не са "играли".И после какво -половин сезон да "наваксват" форма?Айде няма нужда.
Кво като не са играли ве?Айде малко повече да съм играл футбол от теб и да разбирам поне малко повече. Те са на по 24 години-една хубава предсезонна подготовка и влизат бързо в топ форма.Те са доказани футболисти с качества и бързина.Да не са по на 35-40 години,че да не могат да тичат и да играят отново на висока ниво? Ама кво да ти обеснявам....[/quote]
Ми обясни ми,например,какво игра Темиле в Ботев:
а)Ганкиното
б)Дайчовото
с)белот
Не е ясно как се е възстановявал след контузията Ричард(ако,изобщо,се е възстановил).Аз не знам дали са на по 24г.Ти откъде знаеш ВЕ?Те имат ли,въобще,кръщелни ВЕ?Той и Гарба Лавал беше "младеж",нали ВЕ?Така,че по-добре не ми обяснявай.