Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот soad » 25 яну 2018 00:50

sunscres92 написа:И мен не ме радва, да гледам Йънг и Рашфорд да се хвърлят - или циркаджии като там цялата група - Лингард, Погба и Лукаку и още 2/3ма да танцуват по терена(само Дани Алвеш и Неймар са ми по-противни като поведение на терена) - като това най-малкото е дисреспект към противника и към феновете.

Ти сериозен ли си?! Точно вие да говорите за неуважение е смешно. Не е ли неуважение Фирмино да вкарва гол на празна врата и да си обръща главата назад?! (сещам се за поне две такива негови изпълнения)
Вашите хубавци, защото изобщо не се нареждат да танцуват ххахаха. Щях веднага да ти прикача 100 снимки ако можех :lol:
Просто винаги говорите само така както ви е удобно. Светнете се малко.
И да добавя само, че Лукаку никога не се е включвал в тези "танци". Нека не говорим наизуст,а?

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 25 яну 2018 01:05

CSKA69 написа:Смити не е интересен.. И той като Гуардиола си повтаря едно и също (както написа някой по-горе) като развалена плоча, току виж някой се впечатли :lol: Да, ама не ;)

@ Tiberius - ето това е последният път, когато Пеп се срещна с Реал ;) Тези 4 гола са най-малкото с което се отървахме ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G_ND7NLxWaA[/youtube]

Все пак това беше контрола и резултата не беше важен. А и аз имах предвид в официални мачове.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 25 яну 2018 04:14

Какво се занимавате с хора страдащи от обсесивна психоза ? Гуардиола в неговите очи е нещо като Хитлер, Сталин и т.н. избили цялото му семейство. От такива хора не може да очакваме обективен коментар за личност, която ненавижда и в червата. Той просто си мрази по дефолт и не признава нищо, както казах е като някой, който твърди че Земята е плоска, защото не са го качили в космоса лично да се увери и да види че е кръгла. :lol:
Ман. Сити просто размазва всичко живо през сезона. И да са имали късмет и/или съдийска помощ в някои мачове, тя не е по-голяма от тази на останалите отбори, иначе досега да сме видели масови протести на другите, че се подпира Сити. Че то дори и вечно мрънкащия от нещо Моуриньо признава превъзходството на Сити и не твърди че получават съдийска помощ. Както казах вече обсесията е страшно нещо и такива болни люде като смитито обикновено приключват в някоя лудница, където се налага да им лекуват фиксациите и обсесивните психози, които ги мъчат. :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 яну 2018 04:39

Куку с аватар на Чикатило говори за лудост и обсесия? :lol: :lol:
Сега остава и Жоро Павето да се включи и да защити правата на жените :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 яну 2018 09:53

Ако мислиш, че Фирмино по-малко ме дразни се бъркаш :)

Но това на вашите е по-дразнещо, защото го принасят и извън терена.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 яну 2018 20:18

sunscres92 написа:Ако мислиш, че Фирмино по-малко ме дразни се бъркаш :)

Не разбирам какво против имаш хората да се радват,когато вкарат гол?Че това си е най-естественото нещо във футбола.
Дразнещо е само ако провокира феновете на другия отбор,примерно Адебайор е класика.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7657Hb27K4c[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 яну 2018 20:43

slash1912 написа:
sunscres92 написа:Ако мислиш, че Фирмино по-малко ме дразни се бъркаш :)

Не разбирам какво против имаш хората да се радват,когато вкарат гол?Че това си е най-естественото нещо във футбола.
Дразнещо е само ако провокира феновете на другия отбор,примерно Адебайор е класика.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7657Hb27K4c[/youtube]

Даже се радвам когато го правят креативно - но намирам изброените за идиотски.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 26 яну 2018 01:19

Това с Адебайор според мен много се преекспонира. След време поигра и в кръвния враг Тотнъм. :lol:
Не е като да не сме виждали подобни радости. Давид Виля лятото на 2013г. вкара на Барса с Атлетико за Суперкупата (току що преминал при дюшеците) и се израдва по същия начин. :lol:

П.П. Ако някои си мислят че Адебайор е свършил с футбола, сега кърти в Турция с Истанбул Башакшехир и има шанс да спечели титлата. Есента само пропусна да накаже и Лудогорец. :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 яну 2018 04:19

Шиърър си празнуваше головете най хубаво.

Изображение
sunscres92 написа:
пп ПП - Като го видя този Гиф и настръхвам... :) Като си знам краката, ако някой ми беше влязал така - когато се занимавах професионално - Нямаше да проходя отново

Е.. чак пък толкова ; 0 Просто се случи кофти за онзи :lol: Иначе винаги съм се кефел на подобни сблъсъци.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 яну 2018 11:53

То беше нарочно тва влизане, с цел контузия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”