Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Re: "Преструкторираният" Ботев-отборът на феновете

Мнениеот intheair » 21 яну 2010 22:19

Със салама викам , че няма да има проблем чичо митко :lol:

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 21 яну 2010 23:06

Нека и аз да кажа нещо! Когато се създаде първото АД, идеята беше никой да няма повече от 10 %, а капитала беше 400 хил.лв. Но опрат ли нещата до пари, много хора бягат! В последствие христолов, стана притежател на повече проценти чрез поставени лица. Това стана като си промениха устава и правиха това, което им отърва. Дори и Селския не идваше на събрания, като го представляваше някаква адвокатка. Веднъж вече феновете изпуснаха да притежават отбора си! Аз например си купих акции, които и до ден днешен притежавам и ще ги държа, докато го има АД-то, защото мога да ходя на събрания (най-малкото). Но останахме само 15-20 фена с акции (за съжаление). Сега сме интусиазиране, но тряБва да мислим трезво (доколкото можем). Зато аискам ад обърна внимание на няколко неща:
Първо, каквото и да правим, ще има интереси и съм сигурен, че впоследствие отново някой ще се опита да вземе Ботев. Просто Ботев е голямо име, голям продукт (икономически казано)! С много публика и медиен интерес. Така че, когато се създава някакъв устав, трябва да не може лесно да се променя, (примерно да не е с 50%+1, н а с 2/3).
Второ, трябва да имаме доверие на тези, които ще се занимават с организацията. Защото тези хора ще използат наши пари, и ще има много недоволни. Така че, всеки който даде пари, трява да знае че ги дава за клуба и до не очаква че "той каквото каже, това ще става". Просто трябва наистина да го правим за идеята и за нищо друго! Аз лично, се съмнявам, че много хора ще дадат пари, но дано да не съм прав.
Трето, мисля че наистина трябва да направим един протест в София, насочен срещу мафията в БГ футбола! Но да бъде наистина масов! За да се чуе и нашият глас! В националните медии! Видяхме, че каквото и да правим в Пловдив, никой не ни обръща внимание. Не съм го очакавал, но е факт.
Трябва да направим така, че Селския да няма избор, т.е. да му проправим пътя към затвора. Мисля, че всички се убедихме, че това е единствения начин да си вземем отбора, а мястото му е там и никъде другаде.
Четвърто, трябва да сме готови на дълга и болезнена битка. На всички ни се иска още утре да станем отбор, но няма да стане. И все пак, ние сме Ботев и трябва да издържим!
Пето - аз мога да дам от 200 до 500 лв, зависи от това, в какъв париод ще се събират кинтите.
ШЕСТО И НАЙ-ВАЖНОТО! НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СПАСИМ БОТЕВ ПЛОВДИВ (както вече много го казаха), НЕКА ГО НАПРАВИМ!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Botevultra
Контакти:

Мнениеот Botevultra » 22 яну 2010 02:44

Това за събирането на парите и аз го обмислям отдавна, но няма да е толкова лесно. Първо трябва да се отвори сметка и да е доста организирано. Има страшно много хора, които са извън България и съм сигурен, че също ще се включат. Пари ще събреме при всички положения, но проблема е там, че трябва да се намери някой много сигурен човек, който да не злоупотребява с тези пари, защото знаете,4е където има пари винаги стават аварии. Преди парите обаче трябва да се оправим със селянина,защото дори и да съберем пари нищо не можем да започнем докато не ни подкрепи или общината или БФС. Трябва да натиснат христола,а не виждам какво може да ги накара. И аз мисля, че масов протест пред БФС или пред общината ще даде отзвук. Но масов се има предвид поне 1000 човека. Така че за всичко се иска доста стабилна организация и да сме доста обединени. Не знам дали сме готови за това все още.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Феновете на Ботев пак щурмуват офиса на Христолов

Мнениеот Sunway » 22 яну 2010 03:32

Аз пък мисля, че за пред медиите и ушевите, които четат медиите, трябва да се казва едно, но в същотото време ние да идем на друго място :) Заблудата на врага е много добра тактика и бих казал, че винаги върши работа.Прост пример беше тази седмица в понеделник, когато се каза, че феновете ще идат на стадиона, а се видя, къде отидоха ;).Така че, аз съм за пускане на фалшива информация, кога, къде и какво ще правим, за да можем да си свършем работата на спокойствие :)
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 яну 2010 06:13

Никви сделки!!!!!!Ще си върнем отбора.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 22 яну 2010 09:57

Чудя се дали и Желязко Христов неможе да помогне с нещо?????

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 22 яну 2010 10:15

И аз мисля че идеята да си вземем клуба сами е назряла вече в много от нас.Много хубави мнения имаше ама не съм юрист не знам,кое от тях е осъществимо.Без юристи няма да стане а те ще искат пари.Нека фенклубовете се съберат и да обявят кога и къде ще започне събирането.Доказахме на България и пред света колко обичаме отбора си.Кой ако не ние може да успее в това надявам се последно начинание за спасението на БОТЕВ!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 22 яну 2010 10:29

По-горе се говореше, че без организиране нищо не може да стане. На 100% съм съгласен.

Според мен трябва да се организираме на групи от 5-10 човека (по-пасивно настроени) и един, който да ги котка и мотивира. По-нагоре в йерархията да има нещо като квартални/секторни отговорници, които да общуват с водачите на малките групи (и групите от време на време) и т.н. Ако направим 200-300 такива групи ще може да организираме по 1000 до 3000 човека за дадено мероприятие и тогава наистина не само ще започне да ни се чува гласът, но и ще започнат да се съобразяват с нас.
105 години / 4 поколения ботевисти!

VETOB
Контакти:

Мнениеот VETOB » 22 яну 2010 10:52

Съгласен съм, че трябва да си вземем отбора, но имаме ли сигурни хора които ще обезпечът съществуването на отбора

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Феновете на Ботев пак щурмуват офиса на Христолов

Мнениеот botev_1912 » 22 яну 2010 12:12

Христолов пак се скри от феновете

Изображение

Димитър Христолов не изпълни обещанието си от началото на седмицата пред феновете да им подари клуба, ако до днес няма сделка с италианците. Съвсем очаквано, той не се яви пред 50-ината фена, които се събраха днес в студа пред офиса му в ЖК Тракия, видя репортер на Plovdiv24.bg. По думите на портиера, Христолов дори не е бил вътре в сградата, въпреки че според друга информация от някои от влиятелните фенове той е чакал в офиса и просто не е искал да излезе. "Канарчетата" се позабавляваха и с малко футбол. Малко след събирането пристигнаха и двама полицейски служители от местното районно управление, но те не попречиха мирното събиране на феновете, като разбраха, че няма размирици. Феновете след това се изтеглиха вкупом към НАП, за да попитат защо държавата не си търси парите.

"Дянков показва някакви пълни и празни пици, ама пицата е тук, само трябва да дойде и да си я вземе. Искам да попитам кой позволява всички тези беззакония да се вършат в България. На премиера искам да му кажа, че задълженията на държавата към спорта не се изчерпват с построяването на една зала", заяви пред камерите култовия фен Велизар.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.com/133347.html#ixzz0dKoZVGMI
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”