Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Вижте какво дузпа наистина нямаше , но това не оправдава всичко на 100 % .
Не може без Каранга отбора да не може да вкарва голове - Бодуров винаги е бил безобразно непредвидим в ситуации и хич не може да ги мисли , Кумемба и той е голяма дупка.
Стамен каза , че иска нови играчи - демек заместници на Каранга.
Грешим и губим точки , а това е недопустимо.
Другият мач с Локомотив отново ще е адски труден.
krumeto написа:trokadero_ написа:Вижте какво дузпа наистина нямаше , но това не оправдава всичко на 100 % .
Не може без Каранга отбора да не може да вкарва голове - Бодуров винаги е бил безобразно непредвидим в ситуации и хич не може да ги мисли , Кумемба и той е голяма дупка.
Стамен каза , че иска нови играчи - демек заместници на Каранга.
Грешим и губим точки , а това е недопустимо.
Другият мач с Локомотив отново ще е адски труден.
За претендентите за ШАМПИОНИ няма трудни мачове.
Играете побеждавате и сте шампиони(ако можете, ама...)
TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:Деева, щеше да е много по-забавно ако майните си бяха вкарали положенията в края на мача, пък кандидат-шампионите да си пишат каквото искат за дузпата.
Не мога да разбера ,какъв е този нездрав интерес от теб към ЦСКАЗлоба ли е? Завист ли е? Омраза ли е? Имате супер футболисти ...супер треньор и играете атрактивно! Какво ви интересуват отборчета като ЦСКА и Ботев?
Високата ми футболна култура изисква да се интерересувам от ситуацията и при другите отбори. Аз за разлика от теб не питая гореизброените чувства. Освен това коментирам коректно и мъдро, в случая се изказах за престъпното положение в началото на мача, при което Бодуров гътна откъсващия се нападател. Понеже знам, че нито вие, нито Стоилкас ще му обърне внимание, е редно да има кой да ви слага на място чат-пат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта