Ето и кои са двойките в двубоите, които ще се играят в седмицата, започваща на 18 декември:
Челси - Борнемут
Арсенал - Уест Хем
Лестър - Манчестър Сити
Бристол Сити - Манчестър Юнайтед
Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
-
Все едно са ги редили, деба.
Логиката сочи на полуфиналите да са двата Манчестър-а + Челси и Арсенал.
Но все пак не са изключени изненади предвид това, че почти всички от фаворитите играят с резервите и юношите старша.

Логиката сочи на полуфиналите да са двата Манчестър-а + Челси и Арсенал.
Но все пак не са изключени изненади предвид това, че почти всички от фаворитите играят с резервите и юношите старша.

Челси, Уест Хем, Лестър и Юнайтед ще са полуфиналистите според мен 

Според мен фаворитите ще си вземат своето в 1/4 финалите .
Хари Кейн пропуска мача на Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед утре .
Хари Кейн пропуска мача на Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед утре .
Според мен на полуфиналите ще са Челси, Арсенал, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.
Суперсилата на Лукаку е ударите му да излизат в тъч

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
- Контакти:
Моуринката е твърде вързан, пак никаква игра и от някъде се вкарва полу-измислен гол
- Furious_Monk
Тотнъм са адски хайпнат отбор, без Кейн, Али и Ериксен, останалите са футболисти на едно средно ниво...а Почетино за момента ясно показва, че не е гений. Не може с толкова мачове зад гърба си, да имаш толкова малко успехи срещу сериозни съперници на техен терен, дори и да не разполагаш с играчи като едни Сити например. Това говори за липсата на манталитет в играчите му, а такъв се изгражда с времето, успехите и човекът който е начело на отбора.
Като цяло много грозен футбол с няколко хубави положения пред двете врати.
Рафаел Бенитес>Почетино, по отношение та тактическа грамотност и футболна дисциплина на терена.
Напротив човек. В този мач Юнайтед заслужаваха повече победата, а Моуриньо можеше да спечели и по-убедително, ако не бе гредата на Лукаку, но е факт е че е имал доста мачове, които ги е вадил повече на късмет... почти всеки успешен треньор има солидна бройка такива мачове зад гърба си.
Като цяло много грозен футбол с няколко хубави положения пред двете врати.
Рафаел Бенитес>Почетино, по отношение та тактическа грамотност и футболна дисциплина на терена.
sunscres92 написа:Моуринката е твърде вързан, пак никаква игра и от някъде се вкарва полу-измислен гол
Напротив човек. В този мач Юнайтед заслужаваха повече победата, а Моуриньо можеше да спечели и по-убедително, ако не бе гредата на Лукаку, но е факт е че е имал доста мачове, които ги е вадил повече на късмет... почти всеки успешен треньор има солидна бройка такива мачове зад гърба си.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Не съм съгласен за класатана играчите. Отборът на Тотнъм като единици е класа над този на Юнайтед.
Лорис, Алдървайрелд, Вертонген са едни от топ играчите на позициите си - особено Алдървайрелд.
Дебеле е адски добър, заедно със Сон, а Дайър също игра солидно.
Тотнъм игра добре, просто допусна идиотски гол.
Лингард, Мхитарян, Рашфорд и Ерера са толкова слаби, че е направо обидно да играят в отбор като Юнайтед.
Лорис, Алдървайрелд, Вертонген са едни от топ играчите на позициите си - особено Алдървайрелд.
Лингард, Мхитарян, Рашфорд и Ерера са толкова слаби, че е направо обидно да играят в отбор като Юнайтед.
Не особено интересен мач, но кой ли е очаквал друго като двата отбора излязоха с някакви 5-4-1 или 5-3-2 ...
Точно Лорис е сигурно най-слабия вратар в цялото първенство. Иначе за другото не съм убеден в един обединен отбор, колко играчи на Ютд и колко на Спърс биха влезли. По скоро биха имали някакъв паритет, което си е обидно за Ютд, но как и да е...
sunscres92 написа:Не съм съгласен за класатана играчите. Отборът на Тотнъм като единици е класа над този на Юнайтед.
Точно Лорис е сигурно най-слабия вратар в цялото първенство. Иначе за другото не съм убеден в един обединен отбор, колко играчи на Ютд и колко на Спърс биха влезли. По скоро биха имали някакъв паритет, което си е обидно за Ютд, но как и да е...

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet