Мнениеот Canaries front » 20 яну 2010 14:47
Зарежете тея разправии и се обединете към идеята за спасението на Ботев. Стига вече глупости единия бил повече фен щото видиш ли той не се бил хванал на лъжите на селския тоя път,втория бил платен щото продължавал да вярва на лъжите,третия пък го ,,осъдихте" едва ли не на смърт, защото казвал какво е дочул ,ама после се оказало ,че не е вярно и айде той е Христоловист. Стига вече не ви ли писна ? Какво печелите с тея караници постоянни освен едно разидинение помежду ни,нещо което желае един бряговски каруцар. Да аз вярвах до последно,че този път ще има сделка ,е сделка няма ,аз си отворих очите и ще си имам едно на ум за следващия път. Виновен ли съм ,че съм избрал да вярвам,виновни ли са и всички останали ,че повярваха ? Всеки сам избира на какво,накого и как да вярва. Престанете вече с това аз съм повече от еди кой си. Никой не е повече от другия ,поради простата причина ,че всички сме тук събрани от една обща кауза- един отбор ,една любов,един жовот -БОТЕВ ПЛОВДИВ ! Миналия понеделник бе поета отново войната срещу Христолов за нашият любим Ботев ,с напълнно законни средства. Дайте да се обединим и да е завършим този път докрай,само ние ,без да разчитаме на друг ,напълно законно да си вземем Ботев от ,,почтенния бизнесмен".
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!