Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?

Мнениеот Alternative » 20 яну 2010 12:51

*GEORGI*1936* написа:Твърдо -НЕ ,сами за си виновни са положението в което се намират .Да -виновни и "легендите" и "феновете" им ,защото за тези 10 години всички се наредиха да смучат пари от Христолов ,а сега се правят на големи моралисти и на "многострадалните Гиновеви"

Естествено,че ще напишеш НЕ.Малко сте истинските локомотивци,за съжаление...Като пишеш нещо толкова силно като "смучене" на пари от селският давай факти.Всеки може да си измисля митове и легенди.Селският е скъперник,никога не е давал достатъчно средства за нормалното състояние на отбора през тези 10 години.
Изображение
Изображение

peter_d2
Контакти:

Re: ХРИСТОЛОВ, ОТБОРЪТ НА БОТЕВ НЕ Е ТВОЙ И НИКОГА НЯМА

Мнениеот peter_d2 » 20 яну 2010 12:59

mislq 4e boikotite svar6iha rabota i pak trqbva da se vurnem kam tqh, no tozi put 6te imame edno na um inqma da gi prekratqvame dokato ne se vidi 4erno na bqlo, 4e selskia go nqma.

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 20 яну 2010 13:24

botev_1912 написа:
max_danieli написа:Не ми е ясно само как хора уж известни в Италия като мениджъра на Ерос Рамацоти (Франческо Салерно) и най-вече Малу Мпасинкату че и другите след тях Серджо Борго и Антонио Реки, се забъркаха в този цирк на Сельо и се оставиха да им се петни името по най-долния начин. То не бяха квалификации като африкански плейбой който щял да лиже голи женски тела,Пичони пък толкоз го обиждаха че бил странстващ мускетар, футболистите, били пияници и 3-то разредни аматьори дошли в бг само за да се забавляват и т.н. Та как цялата тая помия която се изля върху отбора остана изведнъж ненаказана и накрая като за капак всички италианци искащи (уж) Ботев се изнизаха през задния вход и после Селския ни лук ял ни лук мирисал. Няма купувачи, чакам да ми докарате някой. Цената е 2млн. лева. И всичко тва ненаказано и даже гаврата продължава още повече и с още по-пълна сила. Разни платени фенове се кълняха в децата си че има сделка, същите те казваха че са видели новия договор и ни успокояваха че сделката ще бъде финализирана буквално до часове и накрая нищо. Що за хора сме не ми е ясно.

А доказателства че тези фенове са платени?
Или приемаш думите на разни форумни анонимници за чиста монета?

Как не Ви е срам бе, особенно за отчето така да говорите. "НЕ СМЕ НАРОД, НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША"

Доказателства? Ако наистина 3-ма 4-ма са видели тоя договор за продажбата както казват, защо не се показа договора на останалите 15-16 човека които са чакали пред кантората на Шилев. Нали ако нямат нищо за криене би трябвало да покажат договора на останалата общественост, а те го показват на 3-ма 4-ма. Незнам тва как го тълкувате вие. На пресконференцията в ресторант Мамма миа Любен Апостолов иска да разгледа договора и същите тези фенове му казали "Кой си ти че ще гледаш договора". Един ден в седмицата преди мача с Пирин се бяхме събрали да искаме обяснение защо отново сделка няма, и Серджо Борго дойде да отговаря на наши въпроси. Велизар ги пазеше като орлица челядта си да не би случайно да се зададе някой неудобен въпрос. На много пресконференции италианците се явяваха пред отбрана част журналисти и фенове които не задават неудобни въпроси. Като казвам платени тва не означава че те "са" такива, по скоро те се хващат като удавници за сламка на думите на италианците, специално Отчето може би така му се иска, то и на мен ми се иска, обаче има някои простички въпроси на които трябва да се отговори адекватно и чак тогава да се надяваме че ще стане нещо. Щото и аз мога да кажа че бай Кольо от нащо село идва в Пловдив да взима Ботев до часове. И да Ви казвам отваряйте шампанското. Ама как ще го вземеш тоя отбор бай Кольо, пари имаш ли, ами ако акциите са запорирани, ми ако има и дългове да плащаш, карай да върви. Важното е че бай Кольо е "казал" че идва да вземе Ботев. Вижте кво аз не искам да се заяждам с никой, обаче факт е че поредния сапунен сериал мина и ние феновете на Ботев пак сме излъганите. Тва ме вбесява най-вече. Щото в тея 4 месеца трябваше да се зададат много въпроси. Ама никой не посмя. Тва ме вбесява. Сега ще ме упреквате защо не съм ги задал? Ми при всеки неудобен въпрос думата се взимаше от Велизар с неговата реплика "Тва ли е най-важното".

Потребителски аватар
joker1912
Контакти:

Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!

Мнениеот joker1912 » 20 яну 2010 13:47

ами като е много силна да идва и да го купи, кво се услушва !!!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 20 яну 2010 14:30

max_danieli написа:
botev_1912 написа:
max_danieli написа:Не ми е ясно само как хора уж известни в Италия като мениджъра на Ерос Рамацоти (Франческо Салерно) и най-вече Малу Мпасинкату че и другите след тях Серджо Борго и Антонио Реки, се забъркаха в този цирк на Сельо и се оставиха да им се петни името по най-долния начин. То не бяха квалификации като африкански плейбой който щял да лиже голи женски тела,Пичони пък толкоз го обиждаха че бил странстващ мускетар, футболистите, били пияници и 3-то разредни аматьори дошли в бг само за да се забавляват и т.н. Та как цялата тая помия която се изля върху отбора остана изведнъж ненаказана и накрая като за капак всички италианци искащи (уж) Ботев се изнизаха през задния вход и после Селския ни лук ял ни лук мирисал. Няма купувачи, чакам да ми докарате някой. Цената е 2млн. лева. И всичко тва ненаказано и даже гаврата продължава още повече и с още по-пълна сила. Разни платени фенове се кълняха в децата си че има сделка, същите те казваха че са видели новия договор и ни успокояваха че сделката ще бъде финализирана буквално до часове и накрая нищо. Що за хора сме не ми е ясно.

А доказателства че тези фенове са платени?
Или приемаш думите на разни форумни анонимници за чиста монета?

Как не Ви е срам бе, особенно за отчето така да говорите. "НЕ СМЕ НАРОД, НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША"

Доказателства? Ако наистина 3-ма 4-ма са видели тоя договор за продажбата както казват, защо не се показа договора на останалите 15-16 човека които са чакали пред кантората на Шилев. Нали ако нямат нищо за криене би трябвало да покажат договора на останалата общественост, а те го показват на 3-ма 4-ма. Незнам тва как го тълкувате вие. На пресконференцията в ресторант Мамма миа Любен Апостолов иска да разгледа договора и същите тези фенове му казали "Кой си ти че ще гледаш договора". Един ден в седмицата преди мача с Пирин се бяхме събрали да искаме обяснение защо отново сделка няма, и Серджо Борго дойде да отговаря на наши въпроси. Велизар ги пазеше като орлица челядта си да не би случайно да се зададе някой неудобен въпрос. На много пресконференции италианците се явяваха пред отбрана част журналисти и фенове които не задават неудобни въпроси. Като казвам платени тва не означава че те "са" такива, по скоро те се хващат като удавници за сламка на думите на италианците, специално Отчето може би така му се иска, то и на мен ми се иска, обаче има някои простички въпроси на които трябва да се отговори адекватно и чак тогава да се надяваме че ще стане нещо. Щото и аз мога да кажа че бай Кольо от нащо село идва в Пловдив да взима Ботев до часове. И да Ви казвам отваряйте шампанското. Ама как ще го вземеш тоя отбор бай Кольо, пари имаш ли, ами ако акциите са запорирани, ми ако има и дългове да плащаш, карай да върви. Важното е че бай Кольо е "казал" че идва да вземе Ботев. Вижте кво аз не искам да се заяждам с никой, обаче факт е че поредния сапунен сериал мина и ние феновете на Ботев пак сме излъганите. Тва ме вбесява най-вече. Щото в тея 4 месеца трябваше да се зададат много въпроси. Ама никой не посмя. Тва ме вбесява. Сега ще ме упреквате защо не съм ги задал? Ми при всеки неудобен въпрос думата се взимаше от Велизар с неговата реплика "Тва ли е най-важното".

Хаха сега се сетих за срещата на стадиона преди време. Когато един фен зададе въпрос към борго с какво се занимава реки същият този Велизар се развика: "Ай сиктир бе ма**а му к'во значение има....ПРОДАВА БАНИЧКИ!!!
И пак взе думата да обясни на борго колко много се надяваме и да побързат??
Това поведение на мен не ми хареса още тогава и после като написах тук дори момчето което се обади тогава отговори- той пише тук...
:(

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 20 яну 2010 14:47

Зарежете тея разправии и се обединете към идеята за спасението на Ботев. Стига вече глупости единия бил повече фен щото видиш ли той не се бил хванал на лъжите на селския тоя път,втория бил платен щото продължавал да вярва на лъжите,третия пък го ,,осъдихте" едва ли не на смърт, защото казвал какво е дочул ,ама после се оказало ,че не е вярно и айде той е Христоловист. Стига вече не ви ли писна ? Какво печелите с тея караници постоянни освен едно разидинение помежду ни,нещо което желае един бряговски каруцар. Да аз вярвах до последно,че този път ще има сделка ,е сделка няма ,аз си отворих очите и ще си имам едно на ум за следващия път. Виновен ли съм ,че съм избрал да вярвам,виновни ли са и всички останали ,че повярваха ? Всеки сам избира на какво,накого и как да вярва. Престанете вече с това аз съм повече от еди кой си. Никой не е повече от другия ,поради простата причина ,че всички сме тук събрани от една обща кауза- един отбор ,една любов,един жовот -БОТЕВ ПЛОВДИВ ! Миналия понеделник бе поета отново войната срещу Христолов за нашият любим Ботев ,с напълнно законни средства. Дайте да се обединим и да е завършим този път докрай,само ние ,без да разчитаме на друг ,напълно законно да си вземем Ботев от ,,почтенния бизнесмен".
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 яну 2010 14:49

Alternative написа:
*GEORGI*1936* написа:Твърдо -НЕ ,сами за си виновни са положението в което се намират .Да -виновни и "легендите" и "феновете" им ,защото за тези 10 години всички се наредиха да смучат пари от Христолов ,а сега се правят на големи моралисти и на "многострадалните Гиновеви"

Естествено,че ще напишеш НЕ.Малко сте истинските локомотивци,за съжаление...Като пишеш нещо толкова силно като "смучене" на пари от селският давай факти.Всеки може да си измисля митове и легенди.Селският е скъперник,никога не е давал достатъчно средства за нормалното състояние на отбора през тези 10 години.

Има и много свестни потребители сред тях. Модераторът на Локо Пд винаги е бил солидарен към отбора на Ботев, тъй като никой не печели от западането на пловдивския футол, чиято неизменна част са Канарите.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 яну 2010 15:02

Това че Велизар не става е ясно на всички! НО ДА Е ПЛАТЕН - НЕ ВЯРВАМ! Кой му плаща - чичо Ви митя ли?
Айде малко по-сериозно! Аз лично бях на една от срещите /единствената която се проведе в нормално неработно време/ доколкото си спомням първата която Борго даде и човека си отговори на всички въпроси. Тогава Велизар не прекъсваше никой макар че имаше откровенно глупави изказвания на фенове. Може от там да е решил да се редуцират глупавите въпроси.

sokkoban написа:
max_danieli написа:Доказателства? Ако наистина 3-ма 4-ма са видели тоя договор за продажбата както казват, защо не се показа договора на останалите 15-16 човека които са чакали пред кантората на Шилев. Нали ако нямат нищо за криене би трябвало да покажат договора на останалата общественост, а те го показват на 3-ма 4-ма. Незнам тва как го тълкувате вие. На пресконференцията в ресторант Мамма миа Любен Апостолов иска да разгледа договора и същите тези фенове му казали "Кой си ти че ще гледаш договора". Един ден в седмицата преди мача с Пирин се бяхме събрали да искаме обяснение защо отново сделка няма, и Серджо Борго дойде да отговаря на наши въпроси. Велизар ги пазеше като орлица челядта си да не би случайно да се зададе някой неудобен въпрос. На много пресконференции италианците се явяваха пред отбрана част журналисти и фенове които не задават неудобни въпроси. Като казвам платени тва не означава че те "са" такива, по скоро те се хващат като удавници за сламка на думите на италианците, специално Отчето може би така му се иска, то и на мен ми се иска, обаче има някои простички въпроси на които трябва да се отговори адекватно и чак тогава да се надяваме че ще стане нещо. Щото и аз мога да кажа че бай Кольо от нащо село идва в Пловдив да взима Ботев до часове. И да Ви казвам отваряйте шампанското. Ама как ще го вземеш тоя отбор бай Кольо, пари имаш ли, ами ако акциите са запорирани, ми ако има и дългове да плащаш, карай да върви. Важното е че бай Кольо е "казал" че идва да вземе Ботев. Вижте кво аз не искам да се заяждам с никой, обаче факт е че поредния сапунен сериал мина и ние феновете на Ботев пак сме излъганите. Тва ме вбесява най-вече. Щото в тея 4 месеца трябваше да се зададат много въпроси. Ама никой не посмя. Тва ме вбесява. Сега ще ме упреквате защо не съм ги задал? Ми при всеки неудобен въпрос думата се взимаше от Велизар с неговата реплика "Тва ли е най-важното".

Хаха сега се сетих за срещата на стадиона преди време. Когато един фен зададе въпрос към борго с какво се занимава реки същият този Велизар се развика: "Ай сиктир бе ма**а му к'во значение има....ПРОДАВА БАНИЧКИ!!!
И пак взе думата да обясни на борго колко много се надяваме и да побързат??
Това поведение на мен не ми хареса още тогава и после като написах тук дори момчето което се обади тогава отговори- той пише тук...
:(
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!

Мнениеот botev_1912 » 20 яну 2010 15:12

joker1912 написа:ами като е много силна да идва и да го купи, кво се услушва !!!

Ако съм аз на нейно място - след всичката пумия която бе излята от феновето по нейния адрес - никога няма да направя каквото и да било за да помогна!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
*GEORGI*1936*
Контакти:

Мнениеот *GEORGI*1936* » 20 яну 2010 15:15

Че съм Локомотивец /трето поколение/ ме се съмнявай дори и за миг ,а пък и не виждам защо да не съм истнски като мнението което съм си изградил не ти харесва ,а до е такова - Първо от всичките Ви легенди се изредиха на заплата при него ,и взимайки заплата и дума не казаха на криво за Христола дори Ви призоваваха да бъдете по дейнни в подкрепета ,а звършвай ги авантата ставаха "борци за свобода" .А за феновете Ви знаеш , че доказателства е много трудно могат да се "изакарат'' ,но аз си спомням ,че ония "покорен директор'' от блзкото минало Б>Димитров беше споменал за едни 500 лв. на месец си е давал г-н Христолов за татоси :lol: .И както казаха хората приди мен Христола си един и същ от 10 години ,много интересно защо чак сега се седихте ,че не става за тая работа :idea:
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ

Върни се в “Архив”