Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот insaneboy1 » 25 авг 2017 00:18

slash1912 написа:
smoothc написа:От гледна точка на трудността, аз лично не искам на този етап Реал Мадрид/Байерн и Наполи.
Всичко друго е без значение.

Иначе си пожелавам поне два измежду - Монако, Базел и Марибор

p.s.
А на Скаузърите пожелавам - Ювентус, Барселона и Спортинг, за да имат шанс да продължат към...Ада :)

Ти беше предвидил,че Хофенхайм ще се класира,така че няма кво да ни пожелаваш :) С Мауринката най-много до полуфинал ;)

хаха, полуфинал, с тоя приключил с футбола треньор ако минат групите най-много до 1/8 финал и са отпаднали, той в ЛЕ едвам изкласи срещу жалки съперници а тук в ШЛ единственото на което може да се радва е че му се падна група на ниво ЛЕ, но след тва ще е друго
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 авг 2017 00:19

JackPackage написа:Сап, тогава Гаринча пречеше на тях, сега ще пречи на вас :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Деле Али и Хари Кейн ще рисуват на Бернабеу :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ще рисуват те... най-много да драскат със спрейове някакви цинизми на разговорно-английски... :lol: :lol: :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 авг 2017 01:03

Няколко думи за групите и вероятностите според мен

А - Юнайтед е фаворитът, Бенфика на хартия е по-класен от Базел и ЦСКА Москва, но в общи линии разликите между трите са малки и ще има сериозни въртележки.
Така като гледам, едва ли ще има повече от една 2-ка(на изненада) от мачовете помежду им, което означава, че всичко ще се реши в последния кръг.
Бенфика-Базел и Юнайтед-ЦСКА Москва са мачовете тогава, което дава предимство на Бенфика.
1.Юнайтед 2.Бенфика 3.ЦСКА Москва 4.Базел

B - Група с два изявени топ фаворита, което до голяма степен предначертава събитията.
ПСЖ и Байерн ще се борят за първото място, а Селтик и Андерлехт за Лига Европа.
То дори в последния кръг играят точно помежду си всичките - Байерн-ПСЖ и Селтик-Андерлехт
Каквото и да се случи Селтик-Андерлехт ще е пряк двубой за участие в Лига Европа.
Изобщо не ми се вярва, че разликата ще е повече от 1-2 точки помежду им, така че в Шотландия ще е доста напечено!
1.Байерн 2. ПСЖ 3.Селтик 4.Андерлехт

C - Отново група с два изявени фаворита, но този път третият отбор Рома - има доста добри аргументи, за да създаде сериозно напрежение за елиминациите.
Едно на ръка, че и хода на програмата създава допълнителни усложнения, особено в стратегическите 3-ти и 4-ти кръг, визирайки Челси-Рома и Рома-Челси, докато за Атлетико сложното почва в началото и в края.
Последният кръг са Челси-Атлетико и Рома-Карабах, което на хартия може да отвори вратичка за италианците и при определен развой в Лондон...да изпързалят някой от тях.
И при положение, че в първите два кръга са съответно домакини на Атлетико и гости на Карабах, това категорично означава, че ако искат да останат в борбата, то 4 точки са им просто задължителни.
Х с Атлетико и победа срещу Карабах изглеждат като постижими резултати.
Като цяло е доста вероятно, в ролята на прецакания да е този, който не успее да спечели срещу Карабах като гост. А вече за домакинска издънка...си е живо самоубийство.
И все пак, опитът би следвало да изиграе своята роля:
1.Челси 2.Атлетико 3.Рома 4.Карабах

D - Поредната група с два изявени фаворита, но тук имаме и два супер равностойни аутсайдера.
Битките със сигурност ще са до последно!
Проблемът за Ювентус е, че започва с гостуване на Барса и завършва с гостуване на Олимпиакос, което за мен автоматично означава, че италианците няма да са първи в групата.
За останалите - Спортинг-Олимпиакос в 5-ти кръг, мисля че ще е ключовият двубой за Лига Европа.
1.Барселона 2.Ювентус 3. Спортинг 4.Олимпиакос

E - Интересна група, с два фаворита в лицето на Ливърпул и Севиля.
Не ми се вярва, че Спартак Москва ще успее да измести някой от тях, но като цяло всичко за тях ще се определи след изиграването на първите 3 кръга.
Успеят ли някак си да съберат поне 4 точки, може и да запазят съспенса до последно.
1.Ливърпул 2.Севиля 3.Спартак Москва 4.Марибор

F - Специфична група, която на хартия би следвало да бъде доста резултатна и с интересни въртележки.
Шахтьор и Фейенорд имат солидни аргументи, за да вземат точки като домакини на Сити и Наполи.
1.Сити 2.Наполи 3.Шахтьор 4.Фейенорд

G - Мини-групата на смъртта! На практика най-непредвидимата група от всички.
С тези първи и последни гостувания има немалко рискове за Бешикташ и Монако!
На хартия/опит Порто и Монако са уж фаворитите за продължаване, но...ми се чини, че един от тях ще гризне дървото.
Лайцпиг са дебютанти и съм почти убеден, че ще вземат минимум 7 точки от домакинствата си и гледайки последния кръг - Порто-Монако и Лайпциг-Бешикташ, то си мисля нещо такова:
1.Порто 2.Лайпциг 3.Бешикташ 4.Монако

H - Черешката на тортата!
Реал Мадрид ще финишира първи, а Тотнъм ще се надяват, че Реал няма да загуби от Борусия в последния кръг, за да успеят да се класират побеждавайки АПОЕЛ като домакин.
1.Реал 2.Тотнъм 3.Борусия 4.АПОЕЛ

1/8 финалистите:
Юнайтед
Бенфика
Байерн
ПСЖ
Челси
Атлетико
Барселона
Ювентус
Ливърпул
Севиля
Сити
Наполи
Порто
Лайпциг
Реал
Тотнъм

p.s.
Според мен на 1/2 финалите ще са два английски отбора, един испански и Байерн Мюнхен. :)
На като цяло английската инвазия ще направи сериозен марш през тази година!
Не че ми пука особено за останалите англичани, но определено им се случиха доста добри предпоставки за настъпление.
И като имаш предвид, че най-малко три от тях ще завършат като победители, то това косвено им отваря вратичка и за по-благоприятен жребий.
Та като цяло нищо чудно Англия да се окаже и с 4-ма представителя на 1/4 финалите + един в аванс!
Но в общи линии както и да го "разцепя", все ми излизат два английски отбора на 1/2 финалите.
Колелото се завъртя и дойде отново времето за ударна доза английско завръщане, няма начин просто, футболните цикли са доказана работа.
Реал, Барса и Атлетико са класа, но към 2017-2018 не са по-силни от предходните 2-3 години.
Настъпиха някои необратими процеси, смяна на футболисти, мениджъри, което няма как да не се отрази.
Байерн са константна величина както винаги, ПСЖ от своя страна са страхотен претендент-дразнител, а Ювентус са горе долу в ролята на Атлетико след 2013-2014.
Всичко останало е пълнеж, с тук-там някои проблясъци.

Storm30
Контакти:

Мнениеот Storm30 » 25 авг 2017 02:03

Мисля,че тази година направиха групите една идея по интересни от миналогодишните.

По ред на завързаност и интригна според мен.

1.Челси/Атлети/Рома/Карабах- от към есенция на отбори това за мен е най завързаната група.
2.Шахтар/Сити/Наполи/Фейнорд- и 4-те отбора под някаква степен могат да излязат от групата,доста голове ще има между небесносините.
3.Байерн/ПСЖ/Андерлехт/Селтик-на пръв поглед ясна група,но захапката между арабите и баварците ще е интересна,понеже не сме гледали тези отбори скоро.В тази група трябваше един Ливърпул и нещата ставаха интересни.

От другите групи:
Реал/БВБ/Евреите/АПОЕЛ - за мен скучна група,гледахме ги вече отборите един срещу друг.БВБ и Тотнъм са много ама много под класата на Реал и само развитието в другите групи ще реши дали Реал иска да е втори или първи.

Юве/Барса/Олимпиоакос/Спортинг- фаворитите тука са ясни.Битката за Лига Е обаче ще е повече от интересна, като най веротно този който успее да вземе точки на Юве /Барса ще е с едни гърди напред.

Спартак/Севиля/Ливърпул/Марибор-доста слаба група като за ШЛ. Спартак е доста нестабилен и очаквам дори да е 4-ти след Карабах,докато Севиля и "мърсисайд" ще решат първото място.

Монако/Порто/Бешиктащ/Лайпциг-Тука очаквам изненада и Бешикташ да излезе от групата.Равностойни отбори и много зависи от домакинските мачове.Монако и Порто се разделиха с основни играчи и не очаквам кой знае колко да прогресират в турнира.

Бенфика/Юнайтед/Базел/ЦСКА- Юнайтед тука много лесно ще мине. Останалите три отбора който и да е на 1/8 финала ще отпадне,нямат класата за нещо повече от пълнеж.
[wrapimg=]http://pbs.twimg.com/media/BurU92DIUAEVk7e.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 авг 2017 07:10

Хубавото от този жребий е, че английските тимове ще са лесна плячка за 1/8-финалите :lol:
Тегленето на жребиите е безумно!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 авг 2017 08:52

smoothc написа:И като имаш предвид, че най-малко три от тях ще завършат като победители, то това косвено им отваря вратичка и за по-благоприятен жребий.

Като нищо само един ще си спечели групата, но това всъщност не е от значение. На Арсенал например това първо място не им свърши работа през миналия сезон след като на 1/8 финал изтеглиха Байерн. Наполи пък се падна с Реал.

Според мен е много рано да поставяш два английски отбора на полуфинал. Все пак се съмнявам да си виждал в Монако потенциален полуфиналист. Англичаните на този етап имат да доказват много. Треньорите им са най-добрите в света, но пък откъм футболисти не изостават само от Реал, Барселона или Байерн, ами и от още поне 3-4 отбора. Особено Челси и Ливърпул. За мен единствен Ман Ю има шанса да пробие сериозно в тазгодишното издание на турнира и дори считам отбора на Моуриньо за четвърти топ фаворит. Тук обаче и жребият трябва да помогне поне за първия съперник на елиминации.

Всичко може да се случи. Нищо чудно и да видим четири отбора от различна страна на полуфинал този път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 авг 2017 10:21

Ба много ми е яко хора които не гледат английски футбол и дори го ненавиждат, като тръгнат да дават експертни мнения като последна инстанция.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 авг 2017 12:03

То понеже има много какво да се гледа от него. :lol: :lol: :lol:
Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 авг 2017 13:46

Шибна е групата на Атлетико и програмата е шибана почваме с гостуване в Рим и домакинство на Челси.
Като добавим и пътуването до майна си райна!
:x

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 авг 2017 17:55

Шибано, не шибано, така се доказва един отбор. Няма лесен начин... егати ... клише до клише. Качвам се на следващия влак...има два вида хора, такива които вярват и градят, и такива които не вярват и рушат...
Анчелоти.

Върни се в “Архив”