Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Легендите на Левски призоваха: Трябва селекция
Да ,ако мое 40 човека да е отбора най-добре 

Знаех си,че ще се появиш(имах си хас).Левски има само една легенда-Г.Аспарухов!Н.Илиев има много хляб да яде,докато се изравни с него по "легендарност".Което,междувпрочем включва изключителна скромност.Нещо,което не забелязвам у Н.Илиев.
"Всеки има право да се изявява медийно."Това са мои думи,ама то трябва да се и чете от време навреме.[/quote]
Много ясно,че ще се появя.Говориш глупости,както винаги.Изкарваш се по-голям капацитет от Ники Илиев(и аз не съм съгласен за някой неща с него,но това е друг въпрос).Какъвто и да е той,е допринесъл много за клуба,и винаги ще има право да изказва мнение за нещата ставащи в клуба!Като,какъв ти ще казваш,кой е Ники Илиев?!?!Ти бил ли си играч на Левски?Играл ли си в Болония,ЗАвършил ли си школата в Коверчано?!?!
"Всеки има право да се изявява медийно."Това са мои думи,ама то трябва да се и чете от време навреме.[/quote]
Много ясно,че ще се появя.Говориш глупости,както винаги.Изкарваш се по-голям капацитет от Ники Илиев(и аз не съм съгласен за някой неща с него,но това е друг въпрос).Какъвто и да е той,е допринесъл много за клуба,и винаги ще има право да изказва мнение за нещата ставащи в клуба!Като,какъв ти ще казваш,кой е Ники Илиев?!?!Ти бил ли си играч на Левски?Играл ли си в Болония,ЗАвършил ли си школата в Коверчано?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- deepblue1963
SAMP написа:Знаех си,че ще се появиш(имах си хас).Левски има само една легенда-Г.Аспарухов!Н.Илиев има много хляб да яде,докато се изравни с него по "легендарност".Което,междувпрочем включва изключителна скромност.Нещо,което не забелязвам у Н.Илиев.
"Всеки има право да се изявява медийно."Това са мои думи,ама то трябва да се и чете от време навреме.
Много ясно,че ще се появя.Говориш глупости,както винаги.Изкарваш се по-голям капацитет от Ники Илиев(и аз не съм съгласен за някой неща с него,но това е друг въпрос).Какъвто и да е той,е допринесъл много за клуба,и винаги ще има право да изказва мнение за нещата ставащи в клуба!Като,какъв ти ще казваш,кой е Ники Илиев?!?!Ти бил ли си играч на Левски?Играл ли си в Болония,ЗАвършил ли си школата в Коверчано?!?![/quote]
О-о-о!Той е играл в Болоня(не знам да е играл в БолонИя)!"Жестоко"!Ще добавя още Херта,Рен...И какво?Това му дава лиценз да плещи врели-некипели по адрес на Левски,така ли?Да седиш през ден в студиото на "Специално" по Ринг и да даваш "акъл" на ръководството на клуба,Коверчано не ти трябва.И да,дал е на клуба,но и клубът му е дал много.Ако беше футболист на Спортист Ген.Тошево щеше ли да стигне до Болоня и сега да се прави на "голямата работа"?А "изказванията" му започнаха в момента,в който му отказаха да влиза безплатно на Герена и му казаха да си плаща билета,както всички други.Като се поразровим в "кошчетата" на някои хора,май намираме само мръсничко бельо(дребнава злобичка),а?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- milen.hristov
- Контакти:
deepblue1963 написа:Всеки има право да се изявява медийно.Клубът има право да прави това,което сметне за добре.А,специално,Н.Илиев ми е "ясен".Всичките му "медийни изяви"(той други няма) са анти-Левски.Така и не каза една добра дума за отбора."Обидени" сме,май,нещо,а?И,като толкоз много ги разбира,що не стане един мениджър и да покаже как се правят тези трансфери-мрансфери?Пък може и да вземе едно отборче.Има много ма "пазара".Да не си припомняме той в кои "ГРАНДОВЕ" отиде да играе и колко му се "разви" кариерата и таланта,нали(Болоня,Херта,Рен)?
Приятелю,не ти отива на възрастта да бъдеш такъв наивник.Нo пролетта като уважавания от теб Батков изхвърли и Гонзо от клуба ще си говорим пак.
Според теб Ники Илиев трябва да си плаща билет,така ли?
А в ложата да стоят Бакарджиев,Марков и други стотици анонимници?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- deepblue1963
milen.hristov написа:deepblue1963 написа:Всеки има право да се изявява медийно.Клубът има право да прави това,което сметне за добре.А,специално,Н.Илиев ми е "ясен".Всичките му "медийни изяви"(той други няма) са анти-Левски.Така и не каза една добра дума за отбора."Обидени" сме,май,нещо,а?И,като толкоз много ги разбира,що не стане един мениджър и да покаже как се правят тези трансфери-мрансфери?Пък може и да вземе едно отборче.Има много ма "пазара".Да не си припомняме той в кои "ГРАНДОВЕ" отиде да играе и колко му се "разви" кариерата и таланта,нали(Болоня,Херта,Рен)?
Приятелю,не ти отива на възрастта да бъдеш такъв наивник.Нo пролетта като уважавания от теб Батков изхвърли и Гонзо от клуба ще си говорим пак.
Не смятам себе си за наивник.По-скоро реалист.Ако някой вижда алтернатива на сегашния собственик,да излезе да каже.Ама "куцо и сакато" да се упражнява медийно на гърба на Левски-не съм съгласен.Ако това значи да съм наивник-така да бъде.Най-лесното е да сложиш две бомби в джоба и,когато дойде мач със Сиони,да "бомбардираш",нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
SAMP написа:Според теб Ники Илиев трябва да си плаща билет,така ли?
Това ли му е проблема:Защо да са те,а да не съм аз?И,не съм го измислил аз правилника за купуване на билети.В края на краищата собствениците имат право да поканят в ложата,който си искат.Така е навсякъде по света и никой не им се "сърди".Защо любовницата на Абрамович да седи до него в ложата,а не някоя "легенда" на Челси,например?
А те легендите на Челси сигурно стоят извън стадиона
Пак почваш с твойте неоснователни и абсурдни примери.Признай си поне веднъж,че не си прав за някои неща,нищо няма да ти стане 

-
- Контакти:
Аз искам мнението на Б.Иванов!!!
ДИЙП БЛУ опомни се човече Ники Илиев играеше в Първенството В КОЕТО СЕ РАЖДАТ САМО ЗАЩИТНИЦИ моля те не прави повече такива коментари падна ми в очите много,Като ръководител може да го критикуваш ,обаче за играча НИКИ ИЛИЕВ ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ-ТОЙ ДЪРЖИ РЕКОРДА ЗА НАЙ СКЪПО ПРОДАДЕН ЗАЩИТНИК БЕ МОМЧЕ.ЕЙ много ме издразни честно не ти прави чест,
LEVSKI_FOREVER