Трансферно лято 2017/2018 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Трансферно лято 2017/2018 г.

Мнениеот onegavon » 27 юни 2017 09:57

Я, Педро го взели Ференцварош. Пожелавам му успех! Мисля,че ще има нови попълнения макар и вариант Б. Относно мненията ,че няма нужда от селекция не са прави защото титла ни е необходима заради годишнината един път.Второ нищо не е приключило с УЕФА окончателно.Аз мисля,че пак ще се пробваме догодина.Представете си ,че ни допуснат и нямаме отбор. Настоящият ни отбор за мен има потенциал за плейоф, а с малко късмет може и в групите да попаднем. Така,че не трябва да падаме под това ниво.

Потребителски аватар
remadgic

Мнениеот remadgic » 27 юни 2017 11:08

onegavon написа:Я, Педро го взели Ференцварош. Пожелавам му успех! Мисля,че ще има нови попълнения макар и вариант Б. Относно мненията ,че няма нужда от селекция не са прави защото титла ни е необходима заради годишнината един път.Второ нищо не е приключило с УЕФА окончателно.Аз мисля,че пак ще се пробваме догодина.Представете си ,че ни допуснат и нямаме отбор. Настоящият ни отбор за мен има потенциал за плейоф, а с малко късмет може и в групите да попаднем. Така,че не трябва да падаме под това ниво.

Жизненоважна селекция чак не ни е нужна. Нито селекция на килограм. И аз бих се радвал да вземем алтернатива на Китанов, както и един качествен организатор на играта, но това може да се случи дори и зимата. Много е важно да стартираме убедително. Вчера гледах делиорманците с гърците и ми хареса играта им - нищо общо с бързата и комбинативна, която имаха. Може и да са в началото и да е заблуда, но това видях. Пак са нагли и високомерни на терена, пак симулиурат и при най-малкия контакт, но винаги стартират лошо ново пътвенство. Ударим ли ги втория кръг, убеден съм зимата ще има класни попълнения. Титла ще се гони, то се знае. А за Европа да кажат само окончателното решение.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 юни 2017 11:11

До 10 юли се очаква на "Българска армия" да пристигнат две или три попълнения. ЦСКА-София търси усилено вратар, тъй като иска да намери силна конкуренция на Георги Китанов. Говори се за такъв от Италия, както и за Станислав Антонов от Дунав, който обаче е по-скоро пожарен вариант. До момента в клуба акостира единствено бразилецът Рафаел Енрике.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 юни 2017 11:22

blue avalanche написа:Титла с 11 играчи не се печели. Колкото и да са кадърни. Трябва дъъъълга резервна скамейка.
За съжаление и вие, и ние изоставаме на светлинни години от Л-ц по този показател. Няма какво да се заблуждаваме.
Ако Л-ц направят един отбор от резервите си, ще спечелят първо и второ място. :oops:
Това е истината...
Казвам всичко това без ни най-малко да се заяждам. Просто такава е реалността в момента.

Въпросът е дали ЦСКА ще е конкуренция на Разград и ще се справя в първенството, както в контролите, защото има много примери в историята, как тия работи са много различни. Но след месец ще стане ясно.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 юни 2017 17:54

ivo55 написа:
blue avalanche написа:Титла с 11 играчи не се печели. Колкото и да са кадърни. Трябва дъъъълга резервна скамейка.
За съжаление и вие, и ние изоставаме на светлинни години от Л-ц по този показател. Няма какво да се заблуждаваме.
Ако Л-ц направят един отбор от резервите си, ще спечелят първо и второ място. :oops:
Това е истината...
Казвам всичко това без ни най-малко да се заяждам. Просто такава е реалността в момента.

Въпросът е дали ЦСКА ще е конкуренция на Разград и ще се справя в първенството, както в контролите, защото има много примери в историята, как тия работи са много различни. Но след месец ще стане ясно.

Ще е .

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 юни 2017 18:20

"Ще свърши страхотна работа, тъй като е завършен футболист. Има техника, поглед върху играта и умее да реализира, когато е нужно. Знае какво е да участваш в голямо дерби, тъй като с най-големия отбор на България - ЦСКА, е играл срещу местния съперник Левски. От един голям клуб идва в друг такъв, така че не трябва да е проблем за него с адаптацията му. Нашата публика ще му даде цялата си подкрепа", споделиха в един от форумите си феновете на Ференцварош.

Я унгарците и те заблудени не знят,че Педро идва от Литекс.Троловете бързо търсете преводач и пращайте писмо до Ференцварош.Налазвайте им форума да не забравите да сканирате ЕИК-то иначе няма да ви повярват! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 27 юни 2017 20:44

Колкото до въпроса, дали ще сме конкуренция на Лудогорец, да ! Ние ще сме им основната конкуренция. Дали ще се преборим за титлата с тях е друг въпрос. Може и да успеем, може и да не успеем. Може би те имат повече шанс, но аз вярвам в ЦСКА и в желанието и себераздаването на момчетата. От пролетния дял до този момент не съм гледал мач на ЦСКА, в който да не ми хареса играта. Да, грешки се допускат, но пък дават всичко от себе си за победата. Енрике е много добро попадение, готов съм да се обзаложа. Колкото до нови попълнения, не съм много сигурен, че ни трябват. Едни и същи футболисти, колкото по-дълго време играят заедно, толкова по-добър отбор стават.

Потребителски аватар
stormtrooper

Мнениеот stormtrooper » 28 юни 2017 00:09

@Skywalker
За обиграването на отбора си прав,само за един пост ни трябва непременно нов човек.Вратаря е 50% от отбора.Взимаме стабилен вратар,Китанов да израства покрай него и ние наистина сме готови за атака на титлата.С Китанов титуляр шансовете ни за титла намаляват.Ще зависи от това в кои мачове издънките му ще са фатални.А така шампион не се става.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 юни 2017 00:27

Китанов не е толкова малък.Явно толкова са му възможностите. Слави има по- добра игра с крака от него примерно, а е по- малък. Китанов си е средна ръка вратар няма голямя класа в него, няма и да има. Обаче в България сега добрите вратари са дефицит.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2017 07:54

Китанов е на 22 и е много талантлив вратар.
Завършен вратар се става след 26-28, времето е пред него.
Не мисля, че прави чак толкова много груби грешки. Значително е подобрил играта с крака, което му беше основен недостатък.
Проблем са му и излизанията, но пък има страхотен рефлекс и пласиране.

На 22 вече е натрупал 140 мача на професионално ниво! Според мен, Китанов е бъдещето ни на този пост. Трябва малко търпение.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”