Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот deepblue1963 » 17 яну 2010 18:46

futbolqga написа:
deepblue1963 написа:1.Батков не ми е шеф,че да го "обичам" или да не го "обичам".
2.Ако шефът ми намали заплатата(може да си има причини),това прави ли го автоматично "гад"?
3.Ако не ми отърва,съм свободен да напусна,нали?
4.А,пък,ако,по една или друга причина,не мога да напусна,ще си натискам парцалите,ще си държа устата затворена,ще бачкам,за да си заслужа заплатата(малка или голяма) и това е.Не е задължително да го хваля,амам и няма да плямпам наляво-надясно,че бил такъв-онакъв,нали?За да не загубя и това,което имам.
И,общо-взето,абсолютно неподходящ пример,бих казал.

1. Това че е собственик на любимият ни клуб не ли достатъчно?
2. Когато това ощетява толкова много хора - да!
3. Ами и ние се опитваме да се освободиме от него, но нещо не се получава май?
4. Ти да си чул тоя смешник да млъкне?Само обяснява как сме щели да станем шампиони, а той не разбира че ако продължава така след сезон-два ще се борим за оцеляване ...

Ами аз,да ти кажа,в България по-хубави шефове не виждам.А ти?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски продава Рабех, футболистът се прибра в София

Мнениеот noo » 17 яну 2010 19:05

Дано се отървем от този. Бил добър, ама друг път. Като чета какви суперлативи се пишат тук, а и в други медии, имам чувството че съм гледал някой друг.
Пробройте му глупостите дето сътвори (и то не само този полусезон) и тогава го хвалете. Почти всеки мач правеше по някоя фатална грешка.
А за пиянските му изцепки и закъсненията не ми се говори.
Последна промяна от noo на 17 яну 2010 19:07, променено общо 1 път.

elit_falit
Контакти:

Мнениеот elit_falit » 17 яну 2010 19:05

рабех ако си отиде сиг ще е в някой руски клуб....иначе за селекцията иво иванов ще е перфектен заместник, но според мен проблемите в атака съвсем не са решени с малкия чилик.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 яну 2010 19:17

deepblue1963 написа:Ами аз,да ти кажа,в България по-хубави шефове не виждам.А ти?

Да, дори много.Предполагам ще искаш пример - Г. Ганчев, ТИМ и др.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 яну 2010 19:26

futbolqga написа:
deepblue1963 написа:Ами аз,да ти кажа,в България по-хубави шефове не виждам.А ти?

Да, дори много.Предполагам ще искаш пример - Г. Ганчев, ТИМ и др.

Като гледам Ч.море-не са цъфнали и вързали.А Ганчев-какво?Да ставаме шампиони на 10 години веднъж,а групите в Европа да ги гледаме през крив макарон.Ти това ли искаш за Левски?И не ми казвай:"А-а-а,те като дойдат в Левски,глей кво става."Какво ще стане?"Златен" дъжд ще се излее над Герена,така ли?Какво им пречи да го направят с настоящите си отбори?Мерси!И кои са в графата "и др."?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 17 яну 2010 19:35

deepblue1963 написа:
futbolqga написа:
deepblue1963 написа:1.Батков не ми е шеф,че да го "обичам" или да не го "обичам".
2.Ако шефът ми намали заплатата(може да си има причини),това прави ли го автоматично "гад"?
4.А,пък,ако,по една или друга причина,не мога да напусна,ще си натискам парцалите,ще си държа устата затворена,ще бачкам,за да си заслужа заплатата(малка или голяма) и това е.Не е задължително да го хваля,амам и няма да плямпам наляво-надясно,че бил такъв-онакъв,нали?За да не загубя и това,което имам.

4. Ти да си чул тоя смешник да млъкне?Само обяснява как сме щели да станем шампиони, а той не разбира че ако продължава така след сезон-два ще се борим за оцеляване ...

Аз пък да ти кажа виждам - и Коко Динев, и Митко Събев и Гришата и Гигов и ако щеш и тимаджиите, въпреки че всички до един(също както и Батков) не им чиста работата, те всичките вземат доста по-правилни решения и работят в полза на клубовете си.А за Синята приказка която включва 1/4 финала в УЕФА и влизането в групите на ШЛ, Батков няма никакви заслуги, Мъри направи от отписаните преди това играчи отбор, който дълги години ще се помни.Първите попълнения за които Батков се бръкна бяха 3-мата бразилци, 2-мата мароканци и Тасевски.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 яну 2010 20:01

Gutev написа:
deepblue1963 написа:

Аз пък да ти кажа виждам - и Коко Динев, и Митко Събев и Гришата и Гигов и ако щеш и тимаджиите, въпреки че всички до един(също както и Батков) не им чиста работата, те всичките вземат доста по-правилни решения и работят в полза на клубовете си.А за Синята приказка която включва 1/4 финала в УЕФА и влизането в групите на ШЛ, Батков няма никакви заслуги, Мъри направи от отписаните преди това играчи отбор, който дълги години ще се помни.Първите попълнения за които Батков се бръкна бяха 3-мата бразилци, 2-мата мароканци и Тасевски.[/quote]
А Мъри кой го доведе на Герена и го търпя до 2006г?Кой доведе Томашич,Е.Ангелов,Бардон,Гаджев,Сърмов и др.?В края на сезона отборите на "правилните" собственици дали ще са преди нас или след нас в класирането?Как мислиш?И пак питам:колко пъти отборите на "Гришата,Гигов,Митко Събев и тимаджиите",дето взимали правилните решения и работели за клубовете си са ставали шампиони за последните 20 години?Ще ми е любопитно да разбера за "правилните решения" на К.Динев,например.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 яну 2010 20:05

zlatan написа:Спрете да повтаряте името на този Генев-тоя не става и за дубъла и се чудя как може такова недоразумение да е в Левски,а е вече трета година в първия отбор.

По-добре той, от колкото пияндето Рабех.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 17 яну 2010 20:12

Дано се махне вече,по-добре да вземат Иво Иванов, и заедно с милиев да се сработват този полусезон и без това титла трудно 6те има , но поне да помислят за бъдещето на отбора, а и момчето сигурно ще взима 1/4 от парите , които е получавал дебелия пияница от Мароко.
Изображение

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 17 яну 2010 20:48

Linky написа:
Според мен поредния тъп ход....Това ни е най-класния централен защитник, защо ни е да го продаваме? Въпреки всичките лайна, които стори той си остава най-класния , сега ще трябва да си мъча погледа с Топчо.... :shock: :shock: :shock:.

"Пиянска изцепка на Рабех ускорява трансфера му" http://gong.bg/view_article.php?article_id=113063

ОЩЕ РЕВИ ,ЧЕ ЛЕВСКИ СИ ПРОДАЛИ НАЙ-КЛАСНИЯ ИГРАЧ. АЙДЕ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКАВА КЛАСА . МЕРСИ
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Върни се в “Архив”