Gutev написа:deepblue1963 написа:deepblue1963 написа:1.Батков не ми е шеф,че да го "обичам" или да не го "обичам".
2.Ако шефът ми намали заплатата(може да си има причини),това прави ли го автоматично "гад"?
3.Ако не ми отърва,съм свободен да напусна,нали?
4.А,пък,ако,по една или друга причина,не мога да напусна,ще си натискам парцалите,ще си държа устата затворена,ще бачкам,за да си заслужа заплатата(малка или голяма) и това е.Не е задължително да го хваля,амам и няма да плямпам наляво-надясно,че бил такъв-онакъв,нали?За да не загубя и това,което имам.
И,общо-взето,абсолютно неподходящ пример,бих казал.
1. Това че е собственик на любимият ни клуб не ли достатъчно?
2. Когато това ощетява толкова много хора - да!
3. Ами и ние се опитваме да се освободиме от него, но нещо не се получава май?
4. Ти да си чул тоя смешник да млъкне?Само обяснява как сме щели да станем шампиони, а той не разбира че ако продължава така след сезон-два ще се борим за оцеляване ...
Ами аз,да ти кажа,в България по-хубави шефове не виждам.А ти?
Аз пък да ти кажа виждам - и Коко Динев, и Митко Събев и Гришата и Гигов и ако щеш и тимаджиите, въпреки че всички до един(също както и Батков) не им чиста работата, те всичките вземат доста по-правилни решения и работят в полза на клубовете си.А за Синята приказка която включва 1/4 финала в УЕФА и влизането в групите на ШЛ, Батков няма никакви заслуги, Мъри направи от отписаните преди това играчи отбор, който дълги години ще се помни.Първите попълнения за които Батков се бръкна бяха 3-мата бразилци, 2-мата мароканци и Тасевски.[/quote]
А Мъри кой го доведе на Герена и го търпя до 2006г?Кой доведе Томашич,Е.Ангелов,Бардон,Гаджев,Сърмов и др.?В края на сезона отборите на "правилните" собственици дали ще са преди нас или след нас в класирането?Как мислиш?И пак питам:колко пъти отборите на "Гришата,Гигов,Митко Събев и тимаджиите",дето взимали правилните решения и работели за клубовете си са ставали шампиони за последните 20 години?Ще ми е любопитно да разбера за "правилните решения" на К.Динев,например.