danko_sot написа:delqnski47 написа:Хубаво бе. Аз се радвам, че изгониха Любо Пенев. Че като гледам как се дървеше на сульо и пульо и всеки ден как във вестниците пишеха-Любо подава оставка, Любо незнам си кво, и ми беше писнало отвсякъде. Нямам нищо против Любо, обаче той първо трябва да се научи да се разбира със себи си и после с другите, щот ми се струва че му имаше нещо на Любо, нещо не му беше много в ред. Сега четох и за Андоне по подробна информация. Значи класирал е Клуж за първи път в ШЛ, направил ги е шампиони естествено преди това. Обаче есента точно преди да почнат мачовете от ШЛ президентът на КЛуж го е изгонил и е назначил този Трамбони. И всъщност италианецът е бил Рома в Рим и също прави равен на Челси. Иначе в другите отбори, където е бил се е задържал някъде средно 2 години, като изключим арабските, но там е обяснимо. Ще го видим, ако е той. Наистина не сме прави да му се нахвърляме така, преди да сме го видели. Но това е според мен ефектът от непознатото, ако може така да се каже. Щот едно е да ми кажат Лагербак или Топмьолер е треньор- тях ги знаем и знаем кви успехи имат. А пък друго е да ти кажат някъв дето не си го чувал никога. И затва един пич по горе в един пост беше писал, че предпочита някой слаб бг треньор, ама дето го знаем, що за стока е.
Престани вече

Достатъчно глупости изчетох.
Всеки друг е по добре от Любо. Каква беше тази отвратителна игра,при него?
В момента няма добър български вариянт,така че Андоне е добре като идея.
И аз искам Лагербак,но нямам пари,да му платя заплатата.
Защо винаги трябва да подхождаме с негативизъм и злоба,към всичко непознато?
Аз имах много лошо предчувствие,когато дойде Любо,но си мълчах и чаках да видя дали,ще се окажа прав. Още април месец разбрах,че съм прав и започнах да го казвам. Сега обаче,предчувствието ми е много,много добро. Моля се само да подпише утре и нещата ще тръгнат много на добре,според мен.