Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?

Мнениеот delqnski47 » 16 яну 2010 23:40

До всички дето ми се нахвърлиха:

Много повърхностно мислете като дечица на по 9 годинки ''Аааа кой е тоя циганин'' ''Ааа кой е този анонимец''!Не знаете какво ще стане за в бъдеще и какви успехи ще постигнем с него,не го знаете какъв треньор е,не знаете дали изобщо ще подпише и вече го нападате!Абе я моля ви се!Къв българин ви гони за треньор,кви 5 лева?Я ми кажете един бъгларски треньор,който е добър и е СВОБОДЕН :?: УПС...няма такъв!Затова преди да ми говорите,че трябвало да има български тренер на пост,ми дайте пример,защото всяко бебе разсъждава без да дава примери и факти!
Аз Любо го защитавам и ще продължа да го защитавам!Но не съм казал,че защитавам и румънеца!Просто ме дразни факта,че още не сме го видяли и вие айдее...под ножа!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 яну 2010 00:23

delqnski47 написа:До всички дето ми се нахвърлиха:

Много повърхностно мислете като дечица на по 9 годинки ''Аааа кой е тоя циганин'' ''Ааа кой е този анонимец''!Не знаете какво ще стане за в бъдеще и какви успехи ще постигнем с него,не го знаете какъв треньор е,не знаете дали изобщо ще подпише и вече го нападате!Абе я моля ви се!Къв българин ви гони за треньор,кви 5 лева?Я ми кажете един бъгларски треньор,който е добър и е СВОБОДЕН :?: УПС...няма такъв!Затова преди да ми говорите,че трябвало да има български тренер на пост,ми дайте пример,защото всяко бебе разсъждава без да дава примери и факти!
Аз Любо го защитавам и ще продължа да го защитавам!Но не съм казал,че защитавам и румънеца!Просто ме дразни факта,че още не сме го видяли и вие айдее...под ножа!

Хубаво бе. Аз се радвам, че изгониха Любо Пенев. Че като гледам как се дървеше на сульо и пульо и всеки ден как във вестниците пишеха-Любо подава оставка, Любо незнам си кво, и ми беше писнало отвсякъде. Нямам нищо против Любо, обаче той първо трябва да се научи да се разбира със себи си и после с другите, щот ми се струва че му имаше нещо на Любо, нещо не му беше много в ред. Сега четох и за Андоне по подробна информация. Значи класирал е Клуж за първи път в ШЛ, направил ги е шампиони естествено преди това. Обаче есента точно преди да почнат мачовете от ШЛ президентът на КЛуж го е изгонил и е назначил този Трамбони. И всъщност италианецът е бил Рома в Рим и също прави равен на Челси. Иначе в другите отбори, където е бил се е задържал някъде средно 2 години, като изключим арабските, но там е обяснимо. Ще го видим, ако е той. Наистина не сме прави да му се нахвърляме така, преди да сме го видели. Но това е според мен ефектът от непознатото, ако може така да се каже. Щот едно е да ми кажат Лагербак или Топмьолер е треньор- тях ги знаем и знаем кви успехи имат. А пък друго е да ти кажат някъв дето не си го чувал никога. И затва един пич по горе в един пост беше писал, че предпочита някой слаб бг треньор, ама дето го знаем, що за стока е.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 17 яну 2010 00:58

Така,Делянски,значи това е моето мнение.Много те уважавам,ама явно и теб,както всички нас-феновете на ЦСКА ни е хванал стреса кой ще е треньор на ЦСКА и всичко относно бъдещето на отбора,което след треньорската рокада става много неясно:знаете-нов треньор,всичко обикновено започва отново,особено ако не е запознат с така изтърканата родна действителост.Така че нека не спорим,ще видим утре кой ще подпише и т.н.Лека ви нощ.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 17 яну 2010 01:01

danko_sot написа:
delqnski47 написа:Хубаво бе. Аз се радвам, че изгониха Любо Пенев. Че като гледам как се дървеше на сульо и пульо и всеки ден как във вестниците пишеха-Любо подава оставка, Любо незнам си кво, и ми беше писнало отвсякъде. Нямам нищо против Любо, обаче той първо трябва да се научи да се разбира със себи си и после с другите, щот ми се струва че му имаше нещо на Любо, нещо не му беше много в ред. Сега четох и за Андоне по подробна информация. Значи класирал е Клуж за първи път в ШЛ, направил ги е шампиони естествено преди това. Обаче есента точно преди да почнат мачовете от ШЛ президентът на КЛуж го е изгонил и е назначил този Трамбони. И всъщност италианецът е бил Рома в Рим и също прави равен на Челси. Иначе в другите отбори, където е бил се е задържал някъде средно 2 години, като изключим арабските, но там е обяснимо. Ще го видим, ако е той. Наистина не сме прави да му се нахвърляме така, преди да сме го видели. Но това е според мен ефектът от непознатото, ако може така да се каже. Щот едно е да ми кажат Лагербак или Топмьолер е треньор- тях ги знаем и знаем кви успехи имат. А пък друго е да ти кажат някъв дето не си го чувал никога. И затва един пич по горе в един пост беше писал, че предпочита някой слаб бг треньор, ама дето го знаем, що за стока е.

Престани вече :!: Достатъчно глупости изчетох.
Всеки друг е по добре от Любо. Каква беше тази отвратителна игра,при него?
В момента няма добър български вариянт,така че Андоне е добре като идея.
И аз искам Лагербак,но нямам пари,да му платя заплатата.
Защо винаги трябва да подхождаме с негативизъм и злоба,към всичко непознато?
Аз имах много лошо предчувствие,когато дойде Любо,но си мълчах и чаках да видя дали,ще се окажа прав. Още април месец разбрах,че съм прав и започнах да го казвам. Сега обаче,предчувствието ми е много,много добро. Моля се само да подпише утре и нещата ще тръгнат много на добре,според мен.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 17 яну 2010 01:04

Red_champions написа:Така,Делянски,значи това е моето мнение.Много те уважавам,ама явно и теб,както всички нас-феновете на ЦСКА ни е хванал стреса кой ще е треньор на ЦСКА и всичко относно бъдещето на отбора,което след треньорската рокада става много неясно:знаете-нов треньор,всичко обикновено започва отново,особено ако не е запознат с така изтърканата родна действителост.Така че нека не спорим,ще видим утре кой ще подпише и т.н.Лека ви нощ.

Ами не е ли добра новина,че всичко започва наново :?:
Или ти се радваше на тая мъка и кюскане на топката,до скоро?
Мача със Свиленград,гледа ли го?
На мен ми идваше да се самоубия,като ни гледах играта :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 17 яну 2010 10:08

някой знае ли му визитката на тоя Андоне :?:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 17 яну 2010 10:15

Йоан Андоне пристигна на Българска Армия

Румънският треньор Йоан Андоне пристигна на „Българска Армия”, където се очаква да подпише официално своя договор с ЦСКА.

Андоне пристигна на стадиона с мерцедес, който бе каран от мениджъра Йоан Бекали.

Собствениците на „армейския” клуб Димитър Борисов и Иво Иванов също са на „Българска Армия” и ще се срещнат с Андоне.

Футболистите на ЦСКА бяха свалени от автобуса и се насочиха към съблекалнята, където явно ще се запознаят с новия си треньор.

Очаквайте подробности!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=112919

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 яну 2010 11:12

И аз си промених мнението. Вчера много първосигнално рпеагирах. Значи имам чувството след като му прочетох биографията, че Андоне ще е добър треньор. Дано да си пасне бързо с ръководството и да влезе по-бързо в час с обстановката на Армията. Успех Андоне

П.П. Днес чета интервю на Трика в което казва, че Андоне, Луческу и Пицурка са най-добрите треньори в Румъния
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”