Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот sunscres92 » 12 мар 2017 16:34

Не знам, защо феновете на Барса отричат очевидното. Няма значение дали е intentional или не - Барселона са с голяма преднина най-бутаният отбор последните години. - този мач срещу ПСЖ може да остане в историята, но тази на феновете на Барселона, не вярвам да има неутрален фен които да мисли, че щяхте да се класирате без помощта на съдията.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 мар 2017 16:37

Фактите?!?! 2013г. измислен картон за Нани. 2015г. Арда изгонен с два жълти. 2015г. спорна дузпа на полуфинала с Юве. Срещу Волфсбург на Марсело му беше спестен червен картон в първия мач.
През 2014г. Шалке и Дортмунд - уникалните грандове. Айде стига глупости.
За тая света троица съдиите си затварят очите и съдиите свирят в тяхна полза отсъждания, които не биха свирили в обратна посока...
Че вас ви бутаха даже и срещу ония самураи...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 мар 2017 16:42

Картонът на Нани е безспорен. Не може ти да влизаш с летящо мае гери и да няма последствия. Да не говорим, че голът, който вкара Юнайтед на Бернабеу бе от несъществуващ корнер. 2015-та Арда трябваше да получи вторият жълт много, много по-рано. Спорната дузпа с Юве е далеч по-категорична от тази, която получихте срещу Милан. Хамес си пробива път и бива спънат. Дузпа. Срещу Волфсбург предполагам говориш за симулацията. За симулация не се дава червен картон.

Шалке ги целим на 1/8 финал. Не знам, ти да не би да очакваш да ни се падат Милан, Барса и Байерн на тази фаза? Дортмунд са гранд, разбира се. 8-кратен първенец на Бундеслигата. 2013-та играят финал в ШЛ, 2014-та биват отстранени от Реал. После Реал отстранява и шампиона, при това как!

Далеч съм от мисълта, че няма съдийски аванти и в полза на Реал. Но те са основно в шампионата на Испания, но както има за нас, така има и срещу. Включително в последните мачове. Както казах, фен на Юве не може да претендира за съдийски подаръци в полза на други отбори. Просто е грозно. Затова и не ме виждаш мен, като фен на Реал да протестирам за подаръци срещу Барса. А както останалите фенове, имам пълни основания. Не го правя обаче.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 мар 2017 16:53

Ще протестирам естествено. Тия положения се свирят само в полза на трите големи отбора. Знаеш ли кога такава дузпа ще бъде свирена срещу Реал в ШЛ и то на полуфинал? Аз съм сигурен, че ако Погба носеше червено-синя, бяла или червена фланелка положението на финала през 2015г. това щеше да е дузпа... Да слагаш тия три отбора под общ знаменател с нас е чиста глупост...
Това е полжението.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 мар 2017 17:03

Това било положението. Комедиант.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 12 мар 2017 17:48

sunscres92 написа:Не знам, защо феновете на Барса отричат очевидното. Няма значение дали е intentional или не - Барселона са с голяма преднина най-бутаният отбор последните години. - този мач срещу ПСЖ може да остане в историята, но тази на феновете на Барселона, не вярвам да има неутрален фен които да мисли, че щяхте да се класирате без помощта на съдията.

Единствения отбор които може да обърне мач от 0:4 е Барселона. Чисто футболно разполагат с най-силната нападателна мощ в света. Не мога да ви разбера какво само коментирате съдийство. До тия спорни положения дали ще се стига, ако Барса играеше с 11 човека отзад ? Атакуват постоянно хората, стават много карамболи, много единоборства. Съдийте са хора и грешат. Барса си спечелиха напълно заслужено, мача ще остане в историята.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 12 мар 2017 17:52

Ювентус ще са с минус 20 титли в Италия, ако не ги подпират по-най бртуталния начин.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 мар 2017 18:06

marchisio написа:
sunscres92 написа:Не знам, защо феновете на Барса отричат очевидното. Няма значение дали е intentional или не - Барселона са с голяма преднина най-бутаният отбор последните години. - този мач срещу ПСЖ може да остане в историята, но тази на феновете на Барселона, не вярвам да има неутрален фен които да мисли, че щяхте да се класирате без помощта на съдията.

Единствения отбор които може да обърне мач от 0:4 е Барселона. Чисто футболно разполагат с най-силната нападателна мощ в света. Не мога да ви разбера какво само коментирате съдийство. До тия спорни положения дали ще се стига, ако Барса играеше с 11 човека отзад ? Атакуват постоянно хората, стават много карамболи, много единоборства. Съдийте са хора и грешат. Барса си спечелиха напълно заслужено, мача ще остане в историята.

Чакай малко, ако Стоук или МюнхенГладбах губеха 4-0 и те ли нямаше да играят така?

Всеки един отбор щеше да започне да атакува - така че не е някаква геройство, че са го направили.

Идеята е че тези полужения не се случиха чрез карамболи, а чрез очевидни симулации и все пак бяха свирени в тяхна посока -

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2017 18:09

sapio0o написа:
bilyaletdinov написа:Че вие всяка година до полуфиналите теглите отбори като Апоел и Волфсбург

Къде са ти фактите? :) Говориш ми за два случая. Това всяка година ли значи? Реал ли е виновен, че абсолютния първенец в историята на Серия А има толкова много загубени финали и едва 2 титлички, което е равно на постиженията на Порто и Бенфика?! Впрочем, и Наполи ли бяха слаби сега? Сигурно втория в Италия е лек жребий. :roll:

Какво ме интересува мен, че са ви спънали срещу Байерн. Реал ли е виновен пак? Ебати пуберите сте някои хора тук.

Никой не ги е спъвал. Байерн си игра спънато 75 минути. Те т'ва е трагедия :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2017 18:12

sunscres92 написа:
marchisio написа:

Чакай малко, ако Стоук или МюнхенГладбах губеха 4-0 и те ли нямаше да играят така?

Всеки един отбор щеше да започне да атакува - така че не е някаква геройство, че са го направили.

Идеята е че тези полужения не се случиха чрез карамболи, а чрез очевидни симулации и все пак бяха свирени в тяхна посока -

Ти да не си учил география преди 1960-а, та споменаваш Мюнхен- Гладбах :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”