.... има време
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:Не са фалирали.... за сега .... защото лепнаха на най-голямата си легенда прякора Жоро Телекома![]()
.... има време
maldin1 написа:Пари нЕма пари...Сума ти "легенди" се изредиха по управленските постове в тия клубове и дереджето си е такова...на упадък. Футбола стана комерсиална игра, а в България се появи един отбор, който си има пари и добър мениджмънт, мениджмънт, който "грандовете" ни нямат и никога са нямали. Преди караха на мускули и крадене на таланти от по-малките отбори. Сега като няма какво да крадат и с купуването на "звездни" свободни трансфери това е положението. Направи си една справка и изкарай всички класирания на отборите ни в Европа за последните 10-15 години. С влизането на Левски в групите и сезона в купата на УЕФА всичко останало е брак. БРАК, от който всички футболни запалянковци ни е срам. Разни мури, трактористи, Бате-та и т.н.
Не знам дали си цитирал мен, но ако си да ти отговоря както съм те разбрал. Успешен мениджмънт е да водиш един успешен във финансово и игрово отношение клуб(с влучая). Както казах футбола стана прекалено комерсиален и това играчите от страната, където играе отбора да са малко или дори изобщо ги няма е въпрос точно на комерсиализма и постигането на резултат. Има много примери. А и когато матРиала е такъв. какъвто е в България дори се учудвам, че играят и толкова българи в Лудогорец. Нищо лично. Като се научат да не ходят на Син Сити и другите чалготеки така ще е...iliev72 написа:Не знаех , че да убиваш български таланти е успешен мениджмънт !!!
Ами Лудогорец само от тоя си сезон могат да платят дълговете и на Левски и на фалиралото ЦСКА, че и да им останат няколко милиона да си купят някой друг играч... Левски какво направиха с парите от ШЛ?iliev72 написа:Успешен финансово![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта