BRF написа:1982 написа:BRF написа:п.п.Кои сме тия НАС,дето пишеш?
ЦСКА-София.
За другото не си прав - ако живеехме в нормална държава, можеше и да мога да направя нещо. Но в държавата, където един бивш премиер случайно загубил малко секретни държавни документи, докато се реел някъде си, но няма проблем, съдът не го намира за виновен и го оправдава ..... в тая "държава" надали можеш нещо да направиш.
И понеже ти не можеш,си решил скрит зад никнейм да търсиш справедливост ли?Аз съм протестирал когато съм преценил срещу подобни хора като пожарникаря,мога и инфо да ти дам ,ама не е това темата на разговора.
Сам казваш ,че нямаш права,ама можеш да протестираш като събереш съмишленици!Не само да оплюваш хора ,само защото не са на твое мнение!
Какъв ти е проблема,че аз или някой друг подкрепя ЦСКА-София?
Принципно си прав, не би трябвало някой да има проблем, че малка група хора подкрепят ЦСКА-София. Проблема идва от там, че това става с потъпкването на ред закони, наредби и правила. А основния проблем е, че всъщност всячески една групичка хора иска да приравни ЦСКА с ЦСКА-София, което няма как да се случи. Та там е проблема и той засяга както истинската част от феновете на автентичния истински отбор, така и всички други за сметка на които това се извърши. Част от това са и феновете на Левски. Защото повечето истински фенове на Левски не биха искали ЦСКА да спре да съществува - все пак това е основния съперник и дразнител в годините. Това би трябвало да е двигател на развитието - съперничеството на терена. Но просто няма как една толкова елементарно скроена измама да се размине с безразличие от хората. Няма как да стане!
И за да не каже някой, че има злоба в мнението ми, ще кажа че ако това стане с Левски (което, както написах малко по-рано е напълно възможно) аз никога не бих бил на страната на припознавачи и последователи на мутра от най-елементарен тип.