"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MJ23
Контакти:

Re: Поредното престъпление !!! Има ли държава въобще ??!

Мнениеот MJ23 » 03 яну 2017 17:24

BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:п.п.Кои сме тия НАС,дето пишеш?

ЦСКА-София.

За другото не си прав - ако живеехме в нормална държава, можеше и да мога да направя нещо. Но в държавата, където един бивш премиер случайно загубил малко секретни държавни документи, докато се реел някъде си, но няма проблем, съдът не го намира за виновен и го оправдава ..... в тая "държава" надали можеш нещо да направиш.

И понеже ти не можеш,си решил скрит зад никнейм да търсиш справедливост ли?Аз съм протестирал когато съм преценил срещу подобни хора като пожарникаря,мога и инфо да ти дам ,ама не е това темата на разговора.
Сам казваш ,че нямаш права,ама можеш да протестираш като събереш съмишленици!Не само да оплюваш хора ,само защото не са на твое мнение!
Какъв ти е проблема,че аз или някой друг подкрепя ЦСКА-София?

Принципно си прав, не би трябвало някой да има проблем, че малка група хора подкрепят ЦСКА-София. Проблема идва от там, че това става с потъпкването на ред закони, наредби и правила. А основния проблем е, че всъщност всячески една групичка хора иска да приравни ЦСКА с ЦСКА-София, което няма как да се случи. Та там е проблема и той засяга както истинската част от феновете на автентичния истински отбор, така и всички други за сметка на които това се извърши. Част от това са и феновете на Левски. Защото повечето истински фенове на Левски не биха искали ЦСКА да спре да съществува - все пак това е основния съперник и дразнител в годините. Това би трябвало да е двигател на развитието - съперничеството на терена. Но просто няма как една толкова елементарно скроена измама да се размине с безразличие от хората. Няма как да стане!
И за да не каже някой, че има злоба в мнението ми, ще кажа че ако това стане с Левски (което, както написах малко по-рано е напълно възможно) аз никога не бих бил на страната на припознавачи и последователи на мутра от най-елементарен тип.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2017 17:30

BRF написа:И понеже ти не можеш,си решил скрит зад никнейм да търсиш справедливост ли?Аз съм протестирал когато съм преценил срещу подобни хора като пожарникаря,мога и инфо да ти дам ,ама не е това темата на разговора.
Сам казваш ,че нямаш права,ама можеш да протестираш като събереш съмишленици!Не само да оплюваш хора ,само защото не са на твое мнение!
Какъв ти е проблема,че аз или някой друг подкрепя ЦСКА-София?

Грешиш, аз не протестирам тук, просто изразявам мнението си. Нали затова е форумът ??!

И тук не плюе теб или други, припознали ЦСКА-София, а тези, които стоят зад конкретното престъпление, не знам защо приемаш, че някой плюе теб. Или вие не давате и дума да се каже срещу ГГ и "държавата".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 яну 2017 17:32

Сите философи разглеждате ТМ като материален актив, а тя не е!
ТМ и емблемата са послужили като обезпечение пред НАП за задължения на фалиралото дружество - тук спор няма!
Питам, правата върху ТМ прехвърлени ли са към НАП или не?
Тогава, кой се разпорежда с правта върху ТМ? Кой може да предяви иск за неправомерно използване?

... и после как (количествено) се оценява стойността на ТМ в случая?
Цифрово, стойността ще стане ясна след успешен търг. Може да е 5 млн. ако има 2-3-4-5 участника в търга, но може и да е кръгла НУЛА, ако никой не е заинтересован!
По какъв начин е ощетен собственика (който и да е) на ТМ от неправомерното и използване в момента от поне 2 клуба?
Според мен собственика по-скоро печели, защото това гарантира поне двама участника на търга!
Ако аз бях собственик на ТМ и чаках да я осребря на търг, бих скачал до небето, ако 5 клуба се опитват да се асоциират с точно тази ТМ и емблема.

За последен път повтарям, докато няма заведен иск, няма и престъпление!
Заглавието на темата е манипулативно (престъплението е само в главата на цифрата).
Темата е за коша!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2017 17:42

Нищо манипулативно няма, Матросов, престъплението е очевадно - вие ползвате ТМ, над която нямате никакви права. Тия локуми, дето ги разтягаш, показват само пълното ти невежество по темата, дори нямат нужда от коментар, толкова са нелепи.

Неслучайно има търг, ако имахте права за тази емблема, такъв нямаше да има. Докато не я купите, ако въобще я и купите, вие сте престъпници и я ползвате напълно незаконно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 яну 2017 17:43

1982 написа:Нищо манипулативно няма, Матросов, престъплението е очевадно - вие ползвате ТМ, над която нямате никакви права. Тия локуми, дето ги разтягаш, показват само пълното ти невежество по темата, дори нямат нужда от коментар, толкова са нелепи.

Неслучайно има търг, ако имахте права за тази емблема, такъв нямаше да има. Докато не я купите, ако въобще я и купите, вие сте престъпници и я ползвате напълно незаконно.

Кой има права тогава?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 яну 2017 18:29

Red_Neck написа:...За последен път повтарям, докато няма заведен иск, няма и престъпление!
Заглавието на темата е манипулативно (престъплението е само в главата на цифрата).
Темата е за коша!

1. Първото твърдение е бисер, който заслужава да влезе в златния фонд на форумните идиотщини!... :lol:
2. Това за "манипулативното" заглавие е твое мнение. :)
3. 1982 е число, цифрите са 0,1,2,3....9 и това се учи в първи клас. ;)
4. Дали една тема е за коша, решава модераторът, не ти или аз... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 03 яну 2017 18:34

Red_Neck написа:
1982 написа:Нищо манипулативно няма, Матросов, престъплението е очевадно - вие ползвате ТМ, над която нямате никакви права. Тия локуми, дето ги разтягаш, показват само пълното ти невежество по темата, дори нямат нужда от коментар, толкова са нелепи.

Кой има права тогава?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Държавата в лицето на НАП,смотан!Има ли ЗАПОР?ИМА!Никой няма право да я ползва преди търга!Какво се обясняваш като нае.ана девственица пред баща си!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 03 яну 2017 18:48

Red_Neck написа:За последен път повтарям, докато няма заведен иск, няма и престъпление!

Чл. 172б. (Нов - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) (1) Който без съгласието на притежателя на изключителното право използва в търговската дейност марка, промишлен дизайн, сорт растение или порода животно, обект на това изключително право, или използва географско означение или негова имитация без правно основание, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба до пет хиляди лева.
(2) Ако деянието по ал. 1 е извършено повторно или са причинени значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода от пет до осем години и глоба от пет хиляди до осем хиляди лева.
(3) Предметът на престъплението се отнема в полза на държавата, независимо чия собственост е, и се унищожава.

Огледай се, ослушай се и ако иде влак - премини
Гражданското съдопроизводство няма нищо общо с наказателното и не е нужно да има пострадал, за да се проведе разследване.Стига си писал глупости

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 яну 2017 19:05

Червеният отбор за пореден път сътвори смешна и жалка постановка.Няма нищо чудно във това.Какъвто собственика такъв и отбора...пародия някаква на славният тим отпреди време.Явно обаче и самите им привърженици не се усещат във какъв цирк участват.Гришата си изгони всички червени момчета...докара лилави а онези си мислят че това е ЦСКА. :lol: :lol: В наи скоро време тези от сегашният отбор ще бъдат пратени да си играят във Ловеч понеже те са си от там със името си ЦСКА-София....а онези от Ловеч ще се наместят във София.

Върни се в “Архив”