Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pepi_chakarov
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот pepi_chakarov » 21 дек 2016 21:50

Китанов
Нов Чорбаджийски Ив.Иванов Недялков

Пинто Бумал

Десподов Колев Нов

Нов

Тези играчи според мен от сегашния отбор са готови за титуляри в ЦСКА .Като резерви с голям потенциял мисля ,че трябва да се даде повече шанс на Александар Георгиев , Милчо Ангелов,Тонислав Йорданов ,Стойчо Атанасов и Валентин Антов .Мисля ,че ако момчетата са сериозни за в бъдеще можем да развием един много добър отбор предимно от българи,с 2 3 наистина класни попълнения отбора ще се бори за титлата догодина

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 дек 2016 16:20

pepi_chakarov написа:Китанов

Пинто Бумал

Десподов Колев Нов

Нов

Тези играчи според мен от сегашния отбор са готови за титуляри в ЦСКА .Като резерви с голям потенциял мисля ,че трябва да се даде повече шанс на Александар Георгиев , Милчо Ангелов,Тонислав Йорданов ,Стойчо Атанасов и Валентин Антов .Мисля ,че ако момчетата са сериозни за в бъдеще можем да развием един много добър отбор предимно от българи,с 2 3 наистина класни попълнения отбора ще се бори за титлата догодина

На този етап по скоро очаквай двама нападатели , крило и халф . Единият от нападателите е доста интересен като визия и начин на игра . До някъде ми прилича на Мораеш , но с по добра физика . Да се надявам , че тоя път Стоилов се е справил добре . Имаше време и спокойствие .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 дек 2016 17:08

Някой знае ли каква е ситуацията с Георги Терзиев? От лятото насам е играл само в 3 мача за Лдц, контузен ли е, или просто е дълбока резерва? Иначе според мен имаме нужда от централен защитник и централен нападател, по другите постове имаме класни играчи! Глупаво е да отписваме можещи играчи като Пламен Гълабов, Краси Станоев, Георги Китанов, Лазар Марин, Кристиан Малинов, Виана и Арсенио, само защото бяха в слаба форма есента!
Според мен също е време да разкараме Галчев, Преслав, Манолев, Руи Педро и Симао!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 дек 2016 17:10

Old_death написа:

Пинто Бумал

Десподов Колев Нов

Нов

На този етап по скоро очаквай двама нападатели , крило и халф . Единият от нападателите е доста интересен като визия и начин на игра . До някъде ми прилича на Мораеш , но с по добра физика . Да се надявам , че тоя път Стоилов се е справил добре . Имаше време и спокойствие .

Какъв е мисъла от двама нападатели? Това би означавало освобождаване на Милчо Ангелов, Георги Минчев и Тони Йорданов!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 дек 2016 17:22

HardWork написа:
Old_death написа:

Пинто Бумал

Десподов Колев Нов

Нов

Какъв е мисъла от двама нападатели? Това би означавало освобождаване на Милчо Ангелов, Георги Минчев и Тони Йорданов!

Терзиев е преотстъпен в друг отбор . От нападателите ще остане Милчо , а другите ще играят в дубъла или дадени под наем . Общо взето няма угодия . Едни искат повече българи , а други бързи успехи . :) Надявам се да се повиши нивото на играта .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 дек 2016 17:51

Всичко зависи от целите на ръководството.
Ако се търсят повече от 8 мача в ЕКТ още следващия сезон, логично е да се надградят няколко позиции.

Аз лично, все още съжалявам, че не си минахме спокойно през Б група.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 дек 2016 20:41

Халфът на коя позиция ще играе?
п.п.Не ние се натискахме, а нас ни натиснаха да играем в ППЛ.Едва ли има отбор , който да се откаже да прескочи още една безмислена година.И други отбори също го направиха.Но все пак започват да ме гризат накакви съмнения дали няма и други задкулисни договорки като например - цел макс. класиране за ЕКТ и не създаване на проблеми за Лц и Лс поне през първата година.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 дек 2016 10:12

гражданин от село написа:Халфът на коя позиция ще играе?
п.п.Не ние се натискахме, а нас ни натиснаха да играем в ППЛ.Едва ли има отбор , който да се откаже да прескочи още една безмислена година.И други отбори също го направиха.Но все пак започват да ме гризат накакви съмнения дали няма и други задкулисни договорки като например - цел макс. класиране за ЕКТ и не създаване на проблеми за Лц и Лс поне през първата година.

Няма такова нещо . Просто все още няма необходимата организация . Нека не забравяме къде бяхме преди няколко месеца . Реално погледнато боеспособен отбор ще почне да се гради чак след този трансфер прозорец . Индикациите за сега са , че Белчев остава и са договорени 4 нови попълнения . Идеята е да се надгражда в игрови план , като постепенно се дава и шанс на младите . В дългосрочен план ще се залага основно на кадри от школата . Дано ръководството се справи ! От нас се иска само търпение и да си подкепяме отборът . Не може за няколко месеца да се оправи нещо , рушено 20 години .

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 дек 2016 19:22

Red_Neck написа:Всичко зависи от целите на ръководството.
Ако се търсят повече от 8 мача в ЕКТ още следващия сезон, логично е да се надградят няколко позиции.

Следващия сезон в ЕКТ повече от два мача няма да изиграете, дори и в първи кръг в турнира Лига Европа има много сериозни отбори сред поставените.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 дек 2016 19:44

Долно уйно написа:
ReИd_Neck написа:Всичко зависи от целите на ръководството.

Следващия сезон в ЕКТ повече от два мача няма да изиграете, дори и в първи кръг в турнира Лига Европа има много сериозни отбори сред поставените.

Логично е след като са поставени да са по силни от други

Върни се в “Архив”