Лига Европа - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: горкият скандинавски футбол!

Мнениеот doktora25 » 17 дек 2016 20:32

bobo_13 написа:Да защото под датския футбол се играе само в Дания, а скандинавския в още няколко страни. Това е все едно да кажеш, че в България се играе балкански футбол :)

То ако е въпрос само в България се играе балкански футбол, не знам Стара планина да има територии в други страни. Ако искат да си правят турнир западните ни съседи - тяхна работа, ама ще ме прощават за името. Балканска лига без наше участие няма как да има, а е добре да има със.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: горкият скандинавски футбол!

Мнениеот защо » 17 дек 2016 21:56

bobo_13 написа:
защо написа:И при мъжете само Швеция и Финландия са световни сили, ако припознаем шведите за скандинавци. Ама футболът, при оня климат, няма как да е популярен спорт, не колкото при нас.

Все пак на СКАНДИНАВСКИЯ ПОЛУОСТРОВ са само Норвегия, Швеция и малка част от Финландия......няма как да НЕ ги припознаеш за скандинавци....
Иначе под Скандинавия се имат предвид - Дания, Швеция и Норвегия заради културните, исторически и лингвистични прилики м/у тези 3 държави. Към тях спада и Финладия, заради малката си част, която е на Скандинавския полуостров, нищо че финландския език няма нищо общо с тези на останалите 3 държави. Владенията на Дания - Гренландия(нищо че е по-близо до Канада, отколкото до Дания), Ферьорски и Фризийски острови и те се причисляват към тях. Влиза и Исландия заради викингите :), нищо че е нейде сама в Атлантическия океан........

Така е, разбира се, благодаря. Аз имах предвид, че шведите играят по-различен футбол, а и имат големи футболисти в историята, та може да е по-популярен футболът при тях, не че географски не са на полуострова, ама както съм го написал, само аз си го разбирам. То и за датчаните се отнася, ама за тях хич не се сетих, че и те са скандинавци. Хем си помислих, че фарьорците може да се включат при желание към групата, както и исландците, като стил на игра във футбола. Голем съм шемет! :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Ludogorets__forever

Брюж замества Копенхаген в ЛЕ

Мнениеот Ludogorets__forever » 21 дек 2016 12:53

УЕФА взе решение да извади Копенхаген ФК от настоящото издание на ЕКТ, заото установи, че в срещата Копенхаген - Порто от групие на ШЛ отборът е ползвал некартотекиран играч въпреки предходно предупреждение. Затова УЕФА санкцинира отбора с изваждане на отбора от ЕКТ. Копенаген се замества от слевдащия в класирането в групата - Брюж. Поради жребий, Брюж ще срещне Лудогорец в слевдащата фаза.

Източник: [offtopic]моето въоражение :)[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Брюж замества Копенхаген в ЛЕ

Мнениеот boabbb » 21 дек 2016 12:57

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 дек 2016 13:15

Лудогорец с Копенхаген ФК ли ще играят, това кой кръг от ЛЕ е ? :?
П.П. [offtopic]Не че ме интересува,.. просто питам. Да върви темата.[/offtopic]
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 дек 2016 13:26

suni написа:Лудогорец с Копенхаген ФК ли ще играят, това кой кръг от ЛЕ е ? :?

[offtopic]Така тръгна след това питане, че.. направо побегна, катери по баира.. темата! :mrgreen:[/offtopic]
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 дек 2016 13:33

Iceberg написа:
suni написа:Лудогорец с Копенхаген ФК ли ще играят, това кой кръг от ЛЕ е ? :?

[offtopic]Така тръгна след това питане, че.. направо побегна, катери по баира.. темата! :mrgreen:[/offtopic]

:lol: Забелязвам и в други подфоруми,.. безброй теми от 1 до 2 стр.. Кому е нужно ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 дек 2016 16:41

Oт УЕФА са се събрали на извънредно заседание и са решили, че Брюж не може да участва , защото е последен в групата си в ШЛ. Присъдена е служебна победа за Лудогорец. В цяла Дания се готвят масови протести срещу Кирил Домусчиев и влиянието му в УЕФА.

free0909
Контакти:

Мнениеот free0909 » 21 дек 2016 17:51

Не подрани ли 1 април, или има някакъв друг подобен ден

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 21 дек 2016 18:23

Чудя се на Кирил Домусчиев само как издържа отбора ? Като гледам във форума и колко много СЧЕТОВОДИТЕЛКИ има, които само му броят парите ! Има и сини, има и оранжеви, има и присадени на люляк ! Българска завист !

Върни се в “Архив”