То и мен ме подразниха...подразниха...ма като почна Литекс да пада и се разсмях! - смехът лекува!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Септември (София) - Берое (Стара Загора) 2:0. Това някаква шега ли е?
bobo_13 написа:modor написа:Септември (София) - Берое (Стара Загора) 2:0. Това някаква шега ли е?
Ако си гледал поне 1 мач на Берое и Септември щеше да знаеш, че не е шега. Септември са много добро отборче за родните стандарти, а Берое са мега слаби(което си личи и по резултатите им) и измъчените победи с по 1:0.......разликата между А и Б група е нищожна, както показват мачвоете от КБ от в4ера и днес. Ето дори ние вчера изтървахме Мазутите при положение, че играхме със 7 резерви като титуляри, но съдията ни отразя главата и се стигна до дузпи иначе мазутите още в редовното време щяха да са си заминали.
Берое нямат треньор, нямат и играчи. Аз ощаквам ловчанлии да ги разкостят поне с 2-3 гола този кръг
delqnski47 написа:Вземете се научете да пишете в една тема.А не който му скимне нещо да пуска тема.Има 15 теми като тая.Толко ли е трудно малко ред да вкараме.
bobo_13 написа:. Видяхте какво се случи със Спортал и Топспорт, затова че изписват ЦСКА-София, от това се опасяват останалите журналя.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:bobo_13 написа:. Видяхте какво се случи със Спортал и Топспорт, затова че изписват ЦСКА-София, от това се опасяват останалите журналя.
Какво се е случило? Да не са им взели от СЕМ лиценза?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта