ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот percival » 11 сеп 2016 09:26

По кое се разпознава даден футболен отбор ? По ЕИК ?
Разпознава се по емблемата ,цвета на екипите,стадиона на който се състезава ,футболните му ветерани и феновете които го подкрепят.На тези критерии в момента отговаря ЦСКА с ръководители Ганчев и Стоичков !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 сеп 2016 09:28

soilwork написа:[center]Добре че има мислещи момчета и фенове на ЦСКА като митата,Ян Бибиян ,киндзата ,гражданина, Дявола ,Барабата ,Джокер,Кюстендилеца,Тео и хиляди други тук във форума и на стадиона!! С такива пичове винаги ще има ЦСКА! Респект момчета ! ;) [/center]

Браво бе !!! Как ми ги изброи всичките тия !!!! Айде сега да те включим и теб в това списъче и ви давам награда от 100 лева ако отговорите на някой от въпросите на Васконти и на 1982 , от последните 4,5 страници !!!! Все пак допускам , че за 100 лева ще се извъртите и ще кажете , че това на Армията е афтентичния Литекс !!!

Глупостите ,които си ги пишете е ежедневно по тия въпроси , не се приемат за правилен отговор !!!!

И да си знаете : изброените , вкл и човекът , дето ги хвали , ме карат да се чувствам гений и поддържат идеята ми да стана един ден милиардер жива !!!!

Хахахахахахахахахайайайайа !!!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2016 09:38

Mitata написа:
Кашчей написа:
Аха, значи е важно да има някакъв ЦСКА, без значение, че е създаден като клуб в Ловеч и е носил допреди 2 месеца друго име. Колко много си приличате с великденските яйца-те също за нула време стават от бели червени, сини, жълти, пъстри, и също са с крехка психика, като вас-лесно се чупи!

Разбира се, най-важното нещо е ЦСКА да съществува, за ужас на всички хора с тоталитарно мислене, за които които правото на самоопределение е забранено за привържениците на ЦСКА.

Аха, хора с тоталитарно мислене. Че нали именно такива създадоха оня ЦСКА, от който се отказахте, въпреки че до преди година се кълняхте в него..даже допреди 3-4 месеца. Припознавач да ми говори за хора с тоталитарно мислене!
Привържениците на ЦСКА са си негови и са се определили като такива. Виж, привържениците на ЦСКА-София, бивш Литекс, никога не са били истински цесекари, а обикновени чорбари, които са били фенове на клуба само заради гъстата и гореща чорба-победи, титли, купи, ЕКТ!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 сеп 2016 09:52

Кашчей написа:
Mitata написа:
Кашчей написа:
Аха, значи е важно да има някакъв ЦСКА, без значение, че е създаден като клуб в Ловеч и е носил допреди 2 месеца друго име. Колко много си приличате с великденските яйца-те също за нула време стават от бели червени, сини, жълти, пъстри, и също са с крехка психика, като вас-лесно се чупи!

Разбира се, най-важното нещо е ЦСКА да съществува, за ужас на всички хора с тоталитарно мислене, за които които правото на самоопределение е забранено за привържениците на ЦСКА.

Аха, хора с тоталитарно мислене. Че нали именно такива създадоха оня ЦСКА, от който се отказахте, въпреки че до преди година се кълняхте в него..даже допреди 3-4 месеца. Припознавач да ми говори за хора с тоталитарно мислене!
Привържениците на ЦСКА са си негови и са се определили като такива. Виж, привържениците на ЦСКА-София, бивш Литекс, никога не са били истински цесекари, а обикновени чорбари, които са били фенове на клуба само заради гъстата и гореща чорба-победи, титли, купи, ЕКТ!

Никой не се е отказал от ЦСКА, старото д-во не развива спортна дейност, няма представителен отбор.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 сеп 2016 10:51

baraba написа:
vaskonti написа:Питах те дали този Литекс, който е във В група, миналата година е бил първо в А, после изхвърлен в Б? И ако е така, защо в момента Литекс притежава лиценз за А група, първа лига или както там предпочиташ да се нарича?
И ще ми кажеш ли кога точно стана смяната на собствеността на Литекс - този Литекс, който миналата година приключи сезона във Б група и който ми твърдиш, че собственика бил се отказал от А група и затова отишъл във В?

Литекс НЕ притежава лиценз за А група , лиценза е издаден на името на ЦСКА - София , няма как и ЦСКА и Литекс да притежават един и същи лиценз ;) Да Васко , също като случаите с Ботев , Нефтохимик и още .... и още ..... това че вие сте се забили само и единствено в ТЗ и ТР , си е ваш проблем , там няма да намериш футболна история , нито ще намериш любовта на феновете , за собствеността , честно да ти кажа не знам , а и не ме интересува , все пак става въпрос за друг отбор ;)

На 1.06. Литекс има издаден лиценз за А група/Първа лига по-точно/.На 2.06.-датата която ще остане най-срамна в историята на ЦСКА/защото предадохте клуба си/Литекс си смени името на ЦСКА-София.И забележи..на 30.06 ЛК ИЗМЕНЯ издадения лиценз.На ЦСКА-София нищо не се издава.Няма пет пъти лицензи да издават.Това са фактите.Ако не ги приемаш/те троловете сте вие.Друг е въпроса дали беше законна тази промяна.При подадени документи за лиценз да си сменяш името.А и срока за лицензиране за сезон 2016/17 беше 24.06.Затова и на 30.06. нямаше как да издават лиценз.
Последна промяна от icko65 на 11 сеп 2016 11:07, променено общо 2 пъти.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 сеп 2016 11:12

Кашчей написа:
kolokolo написа:
1982 написа: - защо миналата година, когато ПФК ЦСКА АД не получи лиценз за професионален футбол, пострада и отборът ??!

Улав си явно . Миналата година ПФК ЦСКА АД представляваше ЦСКА . Тази година ПФК ЦСКА АД представлява килотите на баба Дора . Затова ЦСКА се представлява от ПФК ЦСКА-София . :)

Коло Коло от Сантяго ли е, или от Валпарайсо :roll: Кой му е градът на локация?

Центъра на София :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 11:46

baraba написа:Та , като за бавноразвиващите се , за 3424 път да попитам :
Та , щом Литекс по твоята теория е и отбор, и АД, което го управлява - две в едно? За какъв им е второто АД? Можеш да кажеш и, че това АД и преди не е било АД/отбор, а само АД. Тогава щом АД-то трябва да е и отбор не е ясно за какво въобще им е било това АД, ако още преди не е било в комплект с отбор. За да те дразнят ли? :) И какво значи , ПРОСТО притежава акциите ...... :o :shock: Нали си имат управляващо АД , за какво им е друго , което ПРОСТО да им притежава акциите :mrgreen: Съвсем просто е , ама досега смислен отговор от теб или от другите "специалисти разбирачи" отговор не съм получил , освен две-три заучени фрази ;)

Ама не ме питай, бе, дал съм ти 2 ЕИК-ата, влез и провери в ТР, за стотен път те призовавам, там лъжа и измама няма.

Всичко си пише, кое АД кое друго АД притежава, историята му, всичко ..... страх ли те е да влезеш и да провериш, а, друго си е да си ляляш наизуст и да разтягаш локуми ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 12:09

baraba написа:Литекс НЕ притежава лиценз за А група , лиценза е издаден на името на ЦСКА - София , няма как и ЦСКА и Литекс да притежават един и същи лиценз ;)

Ти обаче си невероятно нагъл лъжец. То на лиценза си пише, че се издава на ПФК Литекс-Ловеч АД, но то твърди, че Литекс не притежавал лиценз.

В сайта на БФС ги има качени всички лицензи - като натиснеш на ЦСКА-София, ти излиза лицензът на Литекс. Много интересно защо ??! :lol: :lol: :lol: Защо, например, като натисна на Монтана, не ми излиза лицензът на ....... Локомотив ПД ??! На всички отбори си е издаден на тяхно име, само при вас пише друг клуб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 сеп 2016 12:15

Да напомня, че повечето цесекари не се интересуват от ЕИК на клуба, след опитите на антицесекарите да заличат ЦСКА от футболната карта на България. Дреме ми на шмайзера, че ЕИК-тата съвпадали. На Българска армия домакинства единствено ЦСКА. Няма как да припозная ЦСКА на полковника и Коцев и да пренебрегна ЦСКА на легенди като Якимов и Стоичков.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 сеп 2016 12:30

1982 написа:
baraba написа:Литекс НЕ притежава лиценз за А група , лиценза е издаден на името на ЦСКА - София , няма как и ЦСКА и Литекс да притежават един и същи лиценз ;)

Ти обаче си невероятно нагъл лъжец. То на лиценза си пише, че се издава на ПФК Литекс-Ловеч АД, но то твърди, че Литекс не притежавал лиценз.

В сайта на БФС ги има качени всички лицензи - като натиснеш на ЦСКА-София, ти излиза лицензът на Литекс. Много интересно защо ??! :lol: :lol: :lol: Защо, например, като натисна на Монтана, не ми излиза лицензът на ....... Локомотив ПД ??! На всички отбори си е издаден на тяхно име, само при вас пише друг клуб.

Ами според последни данни от БФС , на 28.07.2016 година Лицензионната комисия , заявява , че лиценза е издаден на ЦСКА - София , не на Литекс и го изменя поради смяна на лицензирания стадион , значи и БФС са нагли лъжци , нали манипулаторче :
Изображение
Аз на очите си ли да вярвам или на тролчета , като теб :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”