ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 16:46

Yan_Bibiyan написа:Само да уточним: за кой Дунав говориш? ФК Дунав 2010, СНЦ Дунав-Русе (Русе) или обединението на Динамо, Русенец и Локомотив от 16-ти февруари 1949-та? :roll:

Аз мисля, че ясно пиша: "Дунав 2010" . ти за кой ЦСКА говориш..тоя от 1948, тоя от 1950, тоя от 19..незнам си коя, преди 1960 тоя, от 1962, тоя, от 1969..тоя, от 1985-а....да продължавам ли?!

Въобще и изобщо, какво общо имат "Дунав 2010", "Левски 1914", "Локомотив 1929" и подобни в тази тема?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 31 авг 2016 16:51

Кашчей написа:Бибияне, "Дунав" никога не е бил фактор в първенството на А група и аз това отлично го знам. Няма да ме стреснеш с подобни приказки, вярвай ми! "Дунав" си е средняк отвсякъде, което не означава, че трябва да си припадам по някой софийски нeдоклатен отбор!

Ясно, ясно, колко да е ясно? Ще ти напомня, че отборът се казва ФК Дунав 2010 и е коректно винаги да го изписваш така. :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Vasil_B

Мнениеот Vasil_B » 31 авг 2016 17:00

AndreshkoGacovBacov написа:
Beladona написа:
soilwork написа:[center]Скоро ще започнат скандалите сред бившите "оздравители " та ще гледаме ваденето на кирливите ризи.... :lol: [/center]

ЦСКА на феновете е доста по-голяма тръпка , отколкото литекс , отбора на един наркоман на средна възраст !!!!

Запомни го !!!

:roll:

Колега, още преди 2 месеца ти казах, че ще пада голям смях с "1948"...
Щото има един куп "вожд" и много малко "индианец" там...
:lol:
И се събраха най-големите интриганти, мазници и използвачи около "А"-сектор... Плюс известен брой кръгли тъпаци пак оттам...
Има да си подливат вода и да си вадят кирливите ризи... - за сеир на народа...

Само това, че тия отрепки се разкараха от Стадиона да му е "заслугата" на Ганчев - заслужава Паметник...

И са го ударили на просия из цела София. Хората не смеят да отидат да пият кафе, да не изскочи някой от тия.

Vasil_B

Мнениеот Vasil_B » 31 авг 2016 17:02

Кашчей написа:Де го оня момък неповторим, Ян Бибиян, да го питам аз, как става така, че два отбора се сливат, а няма нито лев задължение след сливането. Дали да си го сложа в подписа това негово изказване чутовно :roll:

Моля те, обявите с които търсиш някакво мъже, си ги пускай в подфорума на Дунав 2010.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 авг 2016 17:06

Vasil_B написа:
И са го ударили на просия из цела София. Хората не смеят да отидат да пият кафе, да не изскочи някой от тия.

Тук потвърждавам ... от първо лице! Солташаци на Дучето, дето съм им забранил да ме заговарят, са тръгнали, като просяци по улиците ...... :twisted:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 17:08

Red_Neck написа:
Vasil_B написа:

Тук потвърждавам ... от първо лице! Солташаци на Дучето, дето съм им забранил да ме заговарят, са тръгнали, като просяци по улиците ...... :twisted:

Армията на спасението, ню едишън :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 17:13

Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
Teo написа:Много поздрави и им кажи на КОЦЕВА и ДУДКА, че по всяко време може дойдат да ми продухат ****! :lol: :lol:
@ Стягайте редиците, че другата година като се направи ЦСКА София 1948 ще трябва да идвате до Горна Баня. Все пак това е автентичното и трябва подкрепа! :lol:

На терена на Танковата бригада ли ще се рита ???

Да,в Домуздере :twisted:

Ама Домуса нали виде как унижи льо пети наркомани от Микре ???

Бати гаврата ...дожаля ми за дришата ....

Не ,не видях 8-) Негов храненик ли си сега,той ли дава „кантариончето“ :twisted: ООО... пЪрдон,той е по синтетиката :idea: Като гледам как се активизира,май си сменила „кантариончето“ с „мет“-че :twisted:

Не , баце ...на билки съм , на БИО Балев съм .... Там у сектор Г са на кафево , Вакича баце ....Дришата откъм ВИП държи белото и така сте си вие .... Абе на гришата дизайнера измайстори ли му една къщурка за пиленца и на Армията ...като у ловеч , че то така най-обича тва жуже ....иска си в къщурка да си гледка мачлето....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 авг 2016 17:15

Yan_Bibiyan написа:Само да уточним: за кой Дунав говориш? ФК Дунав 2010, СНЦ Дунав-Русе (Русе) или обединението на Динамо, Русенец и Локомотив от 16-ти февруари 1949-та? :roll:

На мене ми се струва,че за Дунав-Мост :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 авг 2016 17:18

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 17:18

Red joker написа:

На мене ми се струва,че за Дунав-Мост :lol:

Само незнаещ български може да напише Дунав - мост!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”