ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kindza

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Kindza » 30 авг 2016 14:57

Beladona написа:Нищо не разбираш ....а и нищо не свързвам , нема да връщам времето 68 години назад , че нямам и документи ... Тезата ми е : по-добре създай клуб със свободна воля , отколкото да избиеш офицерите от АС 23 и некъв комунист да ти нареди нещо .... За Боркиша може и да си прав ...не знам , а и не ме интересуват Левски ....

Не се оправдавяй некрофил . Ти си подуенско прасе , доказано . Явно само тук се търпят тролове и провокатори .

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:58

boabbb написа:Аз не мога да разбера защо са ни модератори в тоя подфорум :?: Заприлича на кенеф на всякаква сган ... През мнение са провокациите и селянията :| Донка не бива да бачка в Гонг - всеки друг ще е с перманентен бан на негово място :|

Ей , Мацко , нали виждаш че пиша във вашия стил ...даже го пиша буквално , нали ще трябва да ви изгонят всичките бе ....теб , най - вече !!! За нулев принос примерно !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 15:01

Kindza написа:
Beladona написа:Нищо не разбираш ....а и нищо не свързвам , нема да връщам времето 68 години назад , че нямам и документи ... Тезата ми е : по-добре създай клуб със свободна воля , отколкото да избиеш офицерите от АС 23 и некъв комунист да ти нареди нещо .... За Боркиша може и да си прав ...не знам , а и не ме интересуват Левски ....

Не се оправдавяй некрофил . Ти си подуенско прасе , доказано . Явно само тук се търпят тролове и провокатори .

Ин ире стайл : А ти си микренско попово прасе , ровещо се из свинска тор на къра у Микре ....трябва да бъдеш ирейзд !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 15:02

В сайта на БФС, Боабчо, не пише ЦСКА, а ЦСКА-София. По случайност, точно това е новото име на Литекс Ловеч .... от 2-и юни 2016-а година. 8-) 8-)
Последна промяна от 1982 на 30 авг 2016 15:02, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Kindza

Мнениеот Kindza » 30 авг 2016 15:02

boabbb написа:Аз не мога да разбера защо са ни модератори в тоя подфорум :?: Заприлича на кенеф на всякаква сган ... През мнение са провокациите и селянията :| Донка не бива да бачка в Гонг - всеки друг ще е с перманентен бан на негово място :|

Защото модовете в тази секция са избирани от говеда и са неадеквати до един .
Пробвай да тролиш в подуянската секция както Фекали , Кашо или Донка правят тук . Там правилата са други .

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 15:02

boabbb написа:
Yan_Bibiyan написа:Боаб, сега те ще ти го обяснят с доводи в стила на "Това е Литекс за нас и за закона, ЦСКА за вас и нищо за ловчанлии, дето уж са му фенове, ако приемем, че е Литекс. Не е важно какво пише - това си е Литекс, ама със сменено име, но ловчанлии са горди фенове, а вие сте припознавачи и предатели." Толкова е смешно, че с тази логика се смятат за победители и са били наврели някого в ъгъла. Кога ли ще усетят, че на тях им е тясно около врата, а уж са на широко? :Д

Не, аз не искам нищо да ми обясняват - нали го няма ЦСКА, да си бият камшика накъдето им видят очите, очевидно нямат работа вече в тоя подфорум ...

Браво !!! След като го няма ЦСКА , ти кво правиш тук ??? Анализирай това !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 15:04

Kindza написа:

Защото модовете в тази секция са избирани от говеда и са неадеквати до един .
Пробвай да тролиш в подуянската секция както Фекали , Кашо или Донка правят тук . Там правилата са други .

У вашиот стил :

Абе , вие трябва да сте с доживотна забрана за Интернет , тролчета такива !!!!

Само Интранет за вас !!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 авг 2016 15:05

Пичове, тука на левскари ли се обиждате? :mrgreen: Ако ви чете човек излиянията, то кьорав цесекар не е останал. Стегнете се малко. Все едно се карате кой е по-правоверен. Тъпаци до вчера сте ходили в един сектор, подкрепяли сте един отбор. Дръжте се малко на ниво.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 авг 2016 15:10

petko.h.markov написа:
Yan_Bibiyan написа:Просто се чудя как може да има толкова... наивни хора. Какво да коментирам юридическите похвати, които са използвани дотук (един от които включва и името върху лиценза)? Бих могъл да ги коментирам, но е доказано, че една група само се бърка където не й е работата, затова ще почакам всичко да бъде изпипано до край и тогава ще ви натрия носа подобаващо.

Дотогава не е зле да се уточните: според Големия фирмите можело да се сменяват, но не и с фирми на друг отбор (пропускаме факта, че фирма като правен термин не е равнозначно на предприятие), според Томи и 1982 АД-то е заковано за конкретен клуб и даже клубът бил конкретното АД (т.е. то едва ли не без клуба не съществува дори да го има в ТР), а според 1982 история не се прехвърля. Та нещата вървят по план, а вие преди да "громите припознавачи" вземете да си уеднаквите теорията, защото е смешно да оборваме противоречащи си твърдения. Уточнете се какво е било и какво е сега, а тогава идвайте с големите кошници, защото сега се получават противоречия в колективната ви логика като "това е Литекс въпреки преименуването, но ловчанлии няма да го подкрепят заради преименуването", "фирма и АД са едно и също, но ако смениш фирмата с нова, не е проблем, ако е със стара, клубът умира", както и култовото "това е Литекс според БФС, нов отбор според УЕФА и хибрид според мен".

Така че ошлайфайте си "опорните точки" и тогава идвайте да громите някого! За момента загубихте от нас, защото не можете да се обедините около определена теория какво е станало и какво според вас е лошото в това, което се е случило. Т.е. нямате конкретна теория, която да оборим и по този начин губите служебно. Чакам ви да измъдрите какво точно е станало - дотогава и да ми показвате любимите ви снимки и линкове, не ми пука!

Ти си опериран от чувство за срам,така че не ме изненадваш.

Според мен той трябва да стане политик.
Пише/говори много,а не казва нищо.

Vassill

Мнениеот Vassill » 30 авг 2016 15:10

Важното е, че си споделяме все по-често написаното за говядата. Да се знае. Репресирани били. Смех. Ако не беше Милицията и Държавна сигурност, никой нямаше да е чувал за тия измекяри.

Върни се в “Архив”