ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 13:59

bellamy_99 написа:
GOLEADOR написа:Боркиш,що си мълчиш за чувствата обзели те при създаването на ЦСКА 1948,а?Нещо ти млъкна устата.Така и трябва.Подуянци в тази тема трябва да мълчите!

Какво да каже.. Виж му темата.. Няма никакви новини, стратегии и прочие за клуб 1948... Питаха го за Зафиров, мълчи като п*тка..

В твоя стил : Какво за Зафиров бе , отрепка ??? Нали съм написал ....четИ малко , после зяй !!!

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 30 авг 2016 13:59

Beladona написа:
GOLEADOR написа:Боркиш,що си мълчиш за чувствата обзели те при създаването на ЦСКА 1948,а?Нещо ти млъкна устата.Така и трябва.Подуянци в тази тема трябва да мълчите!

Казах , че ЦСКА 1948 е създаден по начин , по-истински , отколкото през 1948 година ,поради комунистическия режим тогава !!!

:lol:

И ти ли си бил "репресиран" от "Съветската Власт" бе, троле мамин ???...

:lol: :lol: :lol:

Vassill

Мнениеот Vassill » 30 авг 2016 14:00

Изображение

Ако се чудите кой е този, който посреща Спас Русев ... това е един от най-видните агенти на Държавна сигурност - жестоката репресивна машина на комунистите. Добре дошли в реалността. Държавна сигурност пое вече неприкрито собствеността над синия отбор .Финансирането е ясно. Парите са отдавна изпрани. Най-ценните държавни компании са отдавна техни ... безплатно.

Рязаните пък се финаснират от нощните поточни линии на специфичен фармацевтичен бизнес ;). Тези предприя, разбира се, са също бивши държавни. Междувременно приватизираха и разсипаха и БМФ /български морски флот/, като Бойко Борисов вече веднъж им опрости много милиони и им подари други. А сега искат да им прости оше 100 милиона близо!!!

Беоре се финансират директно от държавния ТЕЦ Марица Изток.

А балъците сред червената общност, манипулирани от същите тези горе, си играят на "принципни" и стоят отстрани и гледат безучастно. И оставиха остналите фенове да се борят сами. Приятели от Офанзива, пак да ви кажа, стойте си, гледайте безучастно, макар и малцина останалите няма да предадем 4-те букви.

Само ЦСКА!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 30 авг 2016 14:02

AndreshkoGacovBacov написа::lol:

Гледам днеска "еничарите" са се разбесняли нещо...
Що тъй ???...

:lol:

Както би отговорил класика:

"Армейци,

Днес нечуван ентусиазъм нахлу в редиците на т.нар. „оздравители“. Страшен факт бил постнат от потребител на форумът на Гонг. Поредната атака, целяща да всее паника в нашите среди…" :lol:

Това обобщава най-важното за тези, на които не им се четат десетина страници с откровени обиди, чакащи наказание, както и натрапчиви опити на някои потребители да си присвоят незаслужено усещане за правота.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:04

ham3r написа:Вече започвам да си мисля че един откачен потребител е обвързан с модераторите защото все още го търпят да плюва и обижда...За такива обиди трябва бан до живот Спрете да му отговаряте на тоя...Не ви ли е гнус да имате общо с такива същества?

Ти, с твоето мозъче не можеш ли да видиш , че пиша и отговарям в същия стил , на който ми пишат на мен ....ако мен ме баннат , трябва да баннат и всички останали , вкл и теб !!!! Сещашш ли се , ааааааа ???

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:04

1982 написа:
Настоящият Лиценз не може да се прехвърля или преотстъпва

Дотук с мантрата за "ползването" .....

Песен за душата ми ..... !!!!! Хахахахахаха !!!!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 авг 2016 14:05

Vassill написа:Изображение

Ако се чудите кой е този, който посреща Спас Русев ... това е един от най-видните агенти на Държавна сигурност - жестоката репресивна машина на комунистите. Добре дошли в реалността. Държавна сигурност пое вече неприкрито собствеността над синия отбор .Финансирането е ясно. Парите са отдавна изпрани. Най-ценните държавни компании са отдавна техни ... безплатно.

Рязаните пък се финаснират от нощните поточни линии на специфичен фармацевтичен бизнес ;). Тези предприя, разбира се, са също бивши държавни. Междувременно приватизираха и разсипаха и БМФ /български морски флот/, като Бойко Борисов вече веднъж им опрости много милиони и им подари други. А сега искат да им прости оше 100 милиона близо!!!

Беоре се финансират директно от държавния ТЕЦ Марица Изток.

А балъците сред червената общност, манипулирани от същите тези горе, си играят на "принципни" и стоят отстрани и гледат безучастно. И оставиха остналите фенове да се борят сами. Приятели от Офанзива, пак да ви кажа, стойте си, гледайте безучастно, макар и малцина останалите няма да предадем 4-те букви.

Само ЦСКА!
[center]агент ,милиционер ,агент ,милиционер......скоро ще им стане ясно с кой са се хванали[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:05

гражданин от село написа:
bellamy_99 написа:

Какво да каже.. Виж му темата.. Няма никакви новини, стратегии и прочие за клуб 1948... Питаха го за Зафиров, мълчи като п*тка..

Що "като"? :lol:

Да почучи папо , за туй !!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 авг 2016 14:06

Beladona написа:

Казах , че ЦСКА 1948 е създаден по начин , по-истински , отколкото през 1948 година ,поради комунистическия режим тогава !!!

Каза,че си се почуствал като Боркиша!За това иде реч.
Оцапа ЦСКА 1948 с подуявщината си.
Пък и на всеки да му стане ясно какъв си.

Все едно аз да се направя на левскар и да се похваля в техния форум,че съм се записал със златни букви в историята на Левски и това ме е накарало да се почуствам като 100-йчо Младенов!
До тук с камуфлажа "Беладона е цесекар"!
Последна промяна от GOLEADOR на 30 авг 2016 14:08, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:08

bellamy_99 написа:
гражданин от село написа:
bellamy_99 написа:

Що "като"? :lol:

Плод на любовта между коцева,фатмака и дучан не може да бъде п*тка... Мисля че е мелез.. или псевдохермафродити...

Ти нещо се опита да остроумничиш ли ???? Кво ли ??? В твоя стил : бати елементарника !!!

Върни се в “Архив”