ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 08 авг 2016 01:54

1982 написа:Скандално. :lol: :lol: Винаги Верни Ловеч. :mrgreen:

Изображение
[center]Това е фен-клуба на ЦСКА в Ловеч....както във всеки град в страната. Лично познавам едно от момчетата.....фен е на ЦСКА от началото на 80-те ;) [/center] Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 авг 2016 01:58

russia написа:
soilwork написа:[center]Да обобщим : ОП няма да има....остана един ЦСКА в Първа Лига и едно подобие на ЦСКА в А областна -София. Всеки е свободен да избира и припознава.[/center]

[center]Остана един ЦСКА - този, който е основан от фенове и ветерани на ЦСКА. Другия, дето онзи ден хапна киселото мляко, няма допирни точки с ЦСКА. Това е ясно и не подлежи на обсъждане.
Онова, дето си въобразявате, че е ЦСКА е брак по сметка, в който обаче е трудно да различиш мъжа от жената.
[/center]
[center]Ами успех ти пожелавам приятел. Всеки трябва да направи своят избор....гледам че отказали се няма да има :lol: [/center]

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 09:09

1982 написа:Скандално. :lol: :lol: Винаги Верни Ловеч. :mrgreen:

Изображение

Значи ЦСКА има фенове по цялата страна и по света,а няма право да има от Ловеч :lol: Много „здрава логика“ :lol: !

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 09:15

soilwork написа:
Beladona написа:
Толкова е хубаво да играем на Васил Левски пред 40 000 зрители в определени мачове ...., другите ще сме си по 20 000 , без наркомани и боклуци някакви !!!! Толкова е хубаво , че се разделихме от тези фенове !!!
[center]Утре на тренировката в Обеля трябва да сте значи между 5000-10 000 хил. щом на мачовете в Областната ще идват 20 000хил. :roll: [/center]

Сега пък в Обеля ли :shock: Утре в Люлин,в други ден може и на Герман :lol: Пътуваща циркова трупа „Генералите“ :lol:

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 08 авг 2016 09:25

Sir_Stanley_Rowse написа:
soilwork написа:
Beladona написа:
Толкова е хубаво да играем на Васил Левски пред 40 000 зрители в определени мачове ...., другите ще сме си по 20 000 , без наркомани и боклуци някакви !!!! Толкова е хубаво , че се разделихме от тези фенове !!!
[center]Утре на тренировката в Обеля трябва да сте значи между 5000-10 000 хил. щом на мачовете в Областната ще идват 20 000хил. :roll: [/center]

Сега пък в Обеля ли :shock: Утре в Люлин,в други ден може и на Герман :lol: Пътуваща циркова трупа „Генералите“ :lol:

Кви "генерали" те гонят, бе? :lol:
Фатмак, пожарна, дуче и наша Беладона. Аз "генерал" не виждам

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 авг 2016 09:48

russia написа:
soilwork написа:[center]Да обобщим : ОП няма да има....остана един ЦСКА в Първа Лига и едно подобие на ЦСКА в А областна -София. Всеки е свободен да избира и припознава.[/center]

[center]Остана един ЦСКА - този, който е основан от фенове и ветерани на ЦСКА. Другия, дето онзи ден хапна киселото мляко, няма допирни точки с ЦСКА. Това е ясно и не подлежи на обсъждане.
Онова, дето си въобразявате, че е ЦСКА е брак по сметка, в който обаче е трудно да различиш мъжа от жената.
[/center]

С изключение на маааалката подробност , че Фатмак , Цимбик , Дуче и Ко , не са основали ЦСКА , дори и името е различно , дома му не е Армията и няма всенародната обич на истинския ЦСКА , а иначе успех на новосъздаденото дружество в селските групи , лично мен повече не ме вълнува , понеже няма никакви допирни точки с ЦСКА ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 авг 2016 09:52

Вторият отбор на ЦСКА стартира кампанията си във Втора лига в победа като гост над Созопол с 2:0. :) Малките показват възможности и в скоро време няма да се изненадам , ако някой от тях се появи в първия отбор ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:01

Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2016 10:11

ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.

Ще цитираш ли дори един такъв фен, който ви е залял с агресия и омаза? Щото аз мога да ти цитирам един куп фенове, които заливат този клуб с агресия и омраза, без да имат повод да го правят - според мен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

venom

Мнениеот venom » 08 авг 2016 10:15

russia написа:

[/center]

Публиката е при ЦСКА-София, легендите са при ЦСКА-София, стадиона и базите са при ЦСКА-София, музея с историята е при ЦСКА-София, скоро и търговскта марка ще е при ЦСКА-София, а ти ми разправяй, че няма допирни точки.
Какви са допирните точки на ЦСКА 1948? И аз мога утре да събера 10 човека и да си направим отбор от А окръжна. Ще го кръстим "ЦСКА 5 май 1948" и ще играем където намерим.

Върни се в “Архив”