ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 05 авг 2016 18:12

Ozzimozzi написа:
Tommi написа:
Ozzimozzi написа:Интересно Божков защо не обжалва. ;)
Всъщност пределно ясно беше, че никой нямаше намерение да оздравява. Божков играеше тази игра за да мотае и прави мръсно на Ганчев (вероятно под външен натиск). Ганчев пък никога не е имал план да оздравява и да плаща вересиите на някои хора, които дори не са подведени под съдебна отговорност.
Най-реалното е разплащане с държавата под различни форми. Въпреки, че и самата държава в лицето на съответните служебни лица е виновна за тези натрупани 14 млн. На който не му харесва да пийне по една студена водица и да си върви по пътя.

Кой ще ги плати тези 14 млн.? :) Според мен точно те са големият проблем.

За тези 14 мил. или по-голямата част от тях считам, че има договорка с Ганчев. Ще поживеем и ще видим.

Нема кво да гледаме висши държавни чиновници взеха решение тези 14 млн лева да не се платят . Те ощетиха така фиска !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 авг 2016 18:28

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуват :mrgreen: Опростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста.... :mrgreen: :mrgreen:

Вярно ли са опростили 30 000 000 дългове.Ми тогава ЦСКА да се обедини с ЦСКА на ГГ и тази тема да се заключи!

Тоя па !!! Вече 1948 е приет за отбор от А окръжна ....новината на деня !!!!

Аре , дорче , нали една година бръщолеви за ЦСКА на феновете ....е, сбъдна ти се !!! Айде сега си спомни китайската поговорка за пожеланията ....

Боркиш,аиде стига с тези номера.Вчера пробва съшия номер с Цветан Кръстев,сега с ЦСКА на феновете,спри се.всички разбраха що за лъжец си.За тава повтарям:
1.ЦСКА спечели по честен начин Купата на България.Това,че си подуянец и омразата ти към ЦСКА те накара да плюеш по ЦСКА и безспорния успех на клуба.Ти обвърза Цветан Кръстев (човека свирил първия ни мач с Берое) с нечестното спечелване на купата.Но като те питах как ни е помогнал взе да говориш за засадата от мача с Монтана.Това е стилът и начина по който действаш.
2.ЦСКА на феновете.Както казах,АКО отбора ни ФАЛИРА ние ФЕНОВЕТЕ трябва да го възродим.Аз си чакам оздравяването.Ако то стане факт и ОП на ГГ бъде приет,то феновете на 1948 ще бъдат поканени да се завурнат в родния клуб.Така на дербито ще бъдем пак заедно и всеки ще заеме мястото си на стадиона.Ние (армейците) в сектор Г,ти и останалите сини приятелки в Б!

Тук имаше един наивник Тео , ти по наивност си след него ....

Кой беше назначен за съдия на мача Литекс - Монтана и се отказа от съдийството ????

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2016 18:57

Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуват :mrgreen: Опростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста.... :mrgreen: :mrgreen:

Вярно ли са опростили 30 000 000 дългове.Ми тогава ЦСКА да се обедини с ЦСКА на ГГ и тази тема да се заключи!

Аре , дорче , нали една година бръщолеви за ЦСКА на феновете ....е, сбъдна ти се !!! Айде сега си спомни китайската поговорка за пожеланията ....

Боркиш,аиде стига с тези номера.Вчера пробва съшия номер с Цветан Кръстев,сега с ЦСКА на феновете,спри се.всички разбраха що за лъжец си.За тава повтарям:
1.ЦСКА спечели по честен начин Купата на България.Това,че си подуянец и омразата ти към ЦСКА те накара да плюеш по ЦСКА и безспорния успех на клуба.Ти обвърза Цветан Кръстев (човека свирил първия ни мач с Берое) с нечестното спечелване на купата.Но като те питах как ни е помогнал взе да говориш за засадата от мача с Монтана.Това е стилът и начина по който действаш.
2.ЦСКА на феновете.Както казах,АКО отбора ни ФАЛИРА ние ФЕНОВЕТЕ трябва да го възродим.Аз си чакам оздравяването.Ако то стане факт и ОП на ГГ бъде приет,то феновете на 1948 ще бъдат поканени да се завурнат в родния клуб.Така на дербито ще бъдем пак заедно и всеки ще заеме мястото си на стадиона.Ние (армейците) в сектор Г,ти и останалите сини приятелки в Б!

Тук имаше един наивник Тео , ти по наивност си след него ....

Кой беше назначен за съдия на мача Литекс - Монтана и се отказа от съдийството ????

Нали заради ЦСКА се е отказал Цветан Кръстев и заради това ти ни обвини в нечестното спечелване на купата,сега обърна плочата.Мен Литекс - Монтана не ме интересува.А и доколкото мога да се доверя на журналистите,Литекс са надиграли категорично Монтана,имало е доста симулации и лежане по терена,но целта оправдава средствата.Тази тактика на Кокала се е оказала печеливша.Грешките на Любо са били в първия двубой което в крайна сметка е коствало отпадането на Литекс.Но пак казвам с този си пост ти отново постигна своето.Накара ме да се оправдавам , че нямам сестра.Плю по ЦСКА и сега ни остави да бършем след теб.А , че излъга и обвини ЦСКА ей така щото ни мразиш- за това я някой се сети я не.
Последна промяна от GOLEADOR на 05 авг 2016 19:16, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2016 19:44

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
OOP написа:
OOP написа:Днеска обаче вместо новини за трансферните проблеми виждаме стандартна декларация до феновете и как стоичков щял да определи УС, а "винаги верните " припознавачи захапали плувката и не се сещат дс питат за този проблем.....до кой петък ще се реши проблема от екипа юристи?!?! Нали ги познаваш питай ги!!!

На неудобните въпроси избягвате да отговаряте!!!

Може ли да ни запознаеш в какво точно се състоят проблемите?

ЦСКА-София е със спрени международни трансфери от ФИФА. Това, ако не е проблем, здраве му кажи!

И защо са спрени професоре? И за колко време 2-3 години? Колко сте болни не е истина!

Засега са спрени и още не са освободени. Достатъчно ще е да са спрени до края на август!

Простотията ти я оставям настрани-тя явно е заразна при припознавачите!

На въпроса "защо са спрени", ми отговаряш със "засега са спрени", нормално за теб, ти само задаваше въпроси. Простотията ми щом си я видял ок. Твоя отбор играе в момента ти висиш като сопол по форума.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 авг 2016 19:53

Tommi написа:
GOLEADOR написа:Вярвах и силно се надявах,че съда ще позволи на ГГ да оздрави ЦСКА.Сега чакам обжалване пред САС.Дано те разрешат на ГГ да изпълни плана си.

Това прозвуча все едно обвиняваш съда. :? Просто планът не беше изготвен съобразно изискванията и затова е върнат. А за това най-малка вина има съдът. ;)

Говориш, все едно си го чел .... ако е така, метни едно копие на лична, .... ще ми е интересно да му метна един поглед.
Мерси.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

koromas

Официално: ЦСКА ще играе в "А" областна група

Мнениеот koromas » 05 авг 2016 20:22

'' Отборът на ЦСКА официално бе приет за член на четвъртото ниво на българския футбол, На 16.08.2016 година от 13,00 часа в ЗС на БФС ще се проведе среща с представителите на тимовете от "А" окръжна футболна група за тегленето на жребия за сезон 2016/2017 година.
Очаква се отборът да играе на националния стадион "Васил Левски",
[urlhttp://www.sportal.bg/news.php?news=617405][/url]

браво на тези хора,правят всичко за да спсят истинското ЦСКА ,с покрепата мильоните фенове рано или късно ще се завърнем в първа лига и отново ще сме шампиони ,напред към 32-рата титла .!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 05 авг 2016 20:27

Beladona написа:
GOLEADOR написа:

Кви фенове па ти бре :lol: Шепа неудачници и такива,които бяха на хранилка или искат да бъдат тепърва!Много от тях са на хранилка и сега ,ама при друг чорбаджия,душманин на ЦСКА,но както и да е,всички те застанаха на грешната страна и доживотно няма да стъпят на Армията-срам и позор :oops:

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 05 авг 2016 20:30

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:Вярвах и силно се надявах,че съда ще позволи на ГГ да оздрави ЦСКА.Сега чакам обжалване пред САС.Дано те разрешат на ГГ да изпълни плана си.

Това прозвуча все едно обвиняваш съда. :? Просто планът не беше изготвен съобразно изискванията и затова е върнат. А за това най-малка вина има съдът. ;)

Надявам се кредиторите да се съберат на протест пред съда и да поискат той да приеме ОП на ГГ.Иначе се отива към фалит,а от това губят всички.

Шегуваш се ,нали :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 авг 2016 20:33

Sir_Stanley_Rowse написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:

Кви фенове па ти бре :lol: Шепа неудачници и такива,които бяха на хранилка или искат да бъдат тепърва!Много от тях са на хранилка и сега ,ама при друг чорбаджия,душманин на ЦСКА,но както и да е,всички те застанаха на грешната страна и доживотно няма да стъпят на Армията-срам и позор :oops:

Доживотно нямали да стъпят на Армията - абе Цимбика като иска си идва и никой не му скача, та по-леко с определенията.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 05 авг 2016 20:33

Beladona написа:
Ozzimozzi написа:
Beladona написа:Ало , моциии , аре да не пишеш глупости Божков що не оздравява ....що нема бази , що животни чакат бб и му плескат пред бтв ,що кралев от плажа къда договори , а ??????????? Аре да намалиш количееството на шрота , който бълваш

Верно ли заради базите било? Защо не предложи приемлив ОП? Защо не се беше договорил с МФ? Защо се кри и не прие решението на съда? Ако имаше реален ОП, който да бъде приет дали нямаше да получи и базите? Айде не с тези плитки оправдания. Аман от лъжци.

Казах да намалиш плявата , ти НЕ !!! ОП на черепа е одобрен от МФ , без бази този ОП е невалиден . Кралев защо от плажа скъса договора ??? Кой му нареди ??? Значи черепа да се ангажира да плаща 14 млн на Държавата и после да се явява на търг за държавни бази , дадени на основния му конкурент за ползване абсолютно незаконно !!!!

Стига с тоя Череп-смени плочата :)

Върни се в “Архив”