Beladona написа:GOLEADOR написа:Beladona написа:GOLEADOR написа:W84me написа:Аз вече почвам да си мисля, че това е ЦСКА, същите директиви сънуват

Опростиха им 30 милиона борчове, но очаквали удари под кръста....

Вярно ли са опростили 30 000 000 дългове.Ми тогава ЦСКА да се обедини с ЦСКА на ГГ и тази тема да се заключи!
Тоя па !!! Вече 1948 е приет за отбор от А окръжна ....новината на деня !!!!
Аре , дорче , нали една година бръщолеви за ЦСКА на феновете ....е, сбъдна ти се !!! Айде сега си спомни китайската поговорка за пожеланията ....
Боркиш,аиде стига с тези номера.Вчера пробва съшия номер с Цветан Кръстев,сега с ЦСКА на феновете,спри се.всички разбраха що за лъжец си.За тава повтарям:
1.ЦСКА спечели по честен начин Купата на България.Това,че си подуянец и омразата ти към ЦСКА те накара да плюеш по ЦСКА и безспорния успех на клуба.Ти обвърза Цветан Кръстев (човека свирил първия ни мач с Берое) с нечестното спечелване на купата.Но като те питах как ни е помогнал взе да говориш за засадата от мача с Монтана.Това е стилът и начина по който действаш.
2.ЦСКА на феновете.Както казах,АКО отбора ни ФАЛИРА ние ФЕНОВЕТЕ трябва да го възродим.Аз си чакам оздравяването.Ако то стане факт и ОП на ГГ бъде приет,то феновете на 1948 ще бъдат поканени да се завурнат в родния клуб.Така на дербито ще бъдем пак заедно и всеки ще заеме мястото си на стадиона.Ние (армейците) в сектор Г,ти и останалите сини приятелки в Б!
Тук имаше един наивник Тео , ти по наивност си след него ....
Кой беше назначен за съдия на мача Литекс - Монтана и се отказа от съдийството ????
Нали заради ЦСКА се е отказал Цветан Кръстев и заради това ти ни обвини в нечестното спечелване на купата,сега обърна плочата.Мен Литекс - Монтана не ме интересува.А и доколкото мога да се доверя на журналистите,Литекс са надиграли категорично Монтана,имало е доста симулации и лежане по терена,но целта оправдава средствата.Тази тактика на Кокала се е оказала печеливша.Грешките на Любо са били в първия двубой което в крайна сметка е коствало отпадането на Литекс.Но пак казвам с този си пост ти отново постигна своето.Накара ме да се оправдавам , че нямам сестра.Плю по ЦСКА и сега ни остави да бършем след теб.А , че излъга и обвини ЦСКА ей така щото ни мразиш- за това я някой се сети я не.