Ето това чака всички български отбори ако модела предпочитан от Новия Боркиш се наложи в България.
[rimg]http://oi62.tinypic.com/qyzggo.jpg[/rimg]
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Beladona написа: .... И аз ше им дам некой лев !!!!
Ха, чичо Скрудж ще дава пари за ФК Лозен. Достойно за Златен скункс

Върна на ли на тати парите за залата, или той ги опрости?
Когато закриха ЦСКА и се наложи да играем под името "Средец", това не ми хареса, но не проявих достатъчно морал и принципност да се откажа от ЦСКА и дори направих недопустим компромис с юридическата правоприемственост.
Когато държавата ни принуди да закрием ЦСКА и да направим АД, това не ми хареса, но не проявих достатъчно морал и принципност да се откажа от ЦСКА и дори направих недопустим компромис с юридическата правоприемственост.
Когато тази година най-после се намери законен начин ЦСКА да излезне от дългогодишния финансов батак, забъркан от неудачни управленци и навъртащи се около клуба хиени, с любезното съдействие на БФС и държавата, това ми хареса, но се намериха "високоморални" хора, които да ми обясняват, че не съм проявил морал и принципност, щом не съм се отказал от ЦСКА.
А ето как постъпва истински моралният и принципен човек. По разказ на Тити Папазов, любимият му футболист бил Красимир Безински. Когато клубът го освободил, Тити се отказал от ЦСКА по морални и приципни съображения. Вероятно в "Левски" е намерил истинския морал. За съжаление не всички можем да сме на висотата на Тити. Аз пак оставам в ЦСКА.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Сега ясно ли е на всички , защо Беладона/Коцев така яростно защитава Гелосаната мастия

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Кирил Домусчиев е новият спонсор на ЦСКА 1948?
Добра новина долетя до феновете на новото дружество ЦСКА 1948. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, който жъне успех след успех в Европа с "орлите", ще е новият спонсор на ЦСКА 1948, научи Sportal.bg. От сдружението обявиха, че в сряда ще представят новия спонсор, но на този етап пазят в тайна неговото име. Нашата медия разбра, че става въпрос за Домусчиев, но информацията все още не е официално потвърдена. Бизнесменът няма да взима участие в управлението на клуба, а само ще помага финансово, тъй като не е тайна, че Домусчиев от малък симпатизира на ЦСКА. Новото дружество започва участие в "А" Окръжна група
http://www.sportal.bg/news.php?news=616934
Това вярно ли е според Вас?
Re: Кирил Домусчиев е новият спонсор на ЦСКА 1948?
Ще разберем рано или късно.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Едно е сигурно - ако това е вярно, то ще е началото на края на Лудогорец.
venom написа:Едно е сигурно - ако това е вярно, то ще е началото на края на Лудогорец.
Ако продължавате така, който ви даде пари и това е началото на края на отбора му - много ще ви намразят. Гришко, сега и Домуса, макар че с тази фамилия....

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Mitata написа:Прав е percival, все още се водят дела срещу ЦСКА, за милиони, даже Митал има едно брадясало. Тъй че това, което направи Ганчев нямаше алтернатива, пардон имаше - ЦСКА да изчезне или да поиграе в окръжната. Благодарение на находчивостта на полковника и Зафетата, два от трите варианта са в ход. Но вече говорим за два напълно различни клуба, макар започващи с "ЦСКА".
Каква находчивост бе братче? Това е обикновен тарикатлък! Що това нещо не го направиха Манчестър Юнайтед? По едно време имаха почти милиард дългове заради собствениците които прехвърлиха техни дългове на клуба!
Alexx написа:Каква находчивост бе братче? Това е обикновен тарикатлък! Що това нещо не го направиха Манчестър Юнайтед? По едно време имаха почти милиард дългове заради собствениците които прехвърлиха техни дългове на клуба!
А футболната асоциация на Англия беше ли толкова тъпа да отнеме лиценза на Ман Ютд и да ги прати в аматьорския футбол? Как щяха да върнат тези дългове тогава, като само наема на стадиона им е повече разход от приходите им за целия сезон?