Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот Red joker » 31 юли 2016 10:15

Кашчей написа:
ivo55 написа:Да сме честни, вчера един от дошлите от Литекс в ЦСКА футболисти бе най добрия на терена.
А ти гарантирам, че подбора си го прави Ицо Янев. Единственото условие е било да даде път на младите. Цветков и Бранеков за това си заминаха...

Тоя футболист от "Литекс" със свободен трансфер ли дойде в ЦСКА-София, или платихте нещо за него?!

Нали знаеш,че не сме по плащането :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Mad_b0
Контакти:

Мнениеот Mad_b0 » 01 авг 2016 21:12

А бе "ШАМАНДУРИ" дет ревахте за оздравяване и незнам си кво , 2 пъти ви се предложи като толкова мрънкате , помогнете и Томов, на който никой не вярваше , и от Ганчев , желаещите да оздравчват да помогнат ! Деака деаа мааа му беха тогава тия дет сега щели да инвестират , а? А каде бехте вие , коги отбора бобеди Берое и после Монтана , А? Сигурно на стадиона полудели от кеф , ама май ви е много къса паметта и непомните , ама да ви я опресня , там в ложите беше и Ганчев! А каде бяха военните и тез дет сега щели да спонсорират , А? МАй и те непомнят! Така че да не съм ви чул да критикувате и стига мрънкахте като недоебани невести , шот когат треаше да помагате се оправдавахте , ама коги Гришата се радваше на новото си отроче и вие се радвахте ! Така че, аре и вие тихо в синхрон със синята тишина !

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 02 авг 2016 15:26

Трябва обединение,но не на интересите.България винаги е рухвала от вътре,заради такива генерали,като тези от 1948.
Такива които не се бият на фронта,а на и под масата.Къде бяха тези велможи преди две години,когато разцепиха клуба от вътре.За „Черепа“ няма да питам,той тогава го болеше главата като чуе за „дългове„!?!Година след това видяха червената армада да излиза от пепелта,така като са го правили войниците на генерал Вазов!!!И юруш по политически и икономически интереси да се самоназначим за генерали на “Червената„ армада.Но уви,пак чуждите ни направиха шпалир....един друг генерал,от синята хунта.Призна си човека с ръка на сърцето,че Армейския дух е несломим в ръцете на истински ЦСКАри.Дари храма на войниците които се биха с червената фланелка,не на политиците.Но както преди време майка България е разделена на две,така и сега по изкуствен начин раделят отбора и привържениците му.Но историята е показателна и за това,лявата страна не може без дясната....скоро ще се обедини отново,тогава,точно тогава ще стане това,за което цял свят ни уважава.Апропо....от тези генерали които „възраждат“ ЦСКА,колко от вас им знаеха или знаят имената?А на Стоичков,Пенев,Жеков и сие?Та кое е истинското ЦСКА?На тези които са писали историята на отбора,онзи ден се видя къде е тя :) ЦСКА не е фирма,ЦСКА е религия.....Ние не се кланяме на Дучето,Черепа и Пагона.
Ние боготворим Стоичков,Пенев,Жеков....техните имена сме пели и ще пеем господа генерали. :idea:
Само ЦСКА..........
You`re My Wicked Live

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 авг 2016 07:52

Mad_b0 написа:А бе "ШАМАНДУРИ" дет ревахте за оздравяване и незнам си кво , 2 пъти ви се предложи като толкова мрънкате , помогнете и Томов, на който никой не вярваше , и от Ганчев , желаещите да оздравчват да помогнат ! Деака деаа мааа му беха тогава тия дет сега щели да инвестират , а? А каде бехте вие , коги отбора бобеди Берое и после Монтана , А? Сигурно на стадиона полудели от кеф , ама май ви е много къса паметта и непомните , ама да ви я опресня , там в ложите беше и Ганчев! А каде бяха военните и тез дет сега щели да спонсорират , А? МАй и те непомнят! Така че да не съм ви чул да критикувате и стига мрънкахте като недоебани невести , шот когат треаше да помагате се оправдавахте , ама коги Гришата се радваше на новото си отроче и вие се радвахте ! Така че, аре и вие тихо в синхрон със синята тишина !

Това, което си написал се разбира от нормалните привърженици на ЦСКА. Екстравагантните, особняците, нарцисите се стремят да са по-различи и играят "контра". Но те са малко и не са с определящ глас. Повечето от тях даже не са армейци, затова нямат проблем в опитите да пречат на ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 авг 2016 19:04

Кашчей, никой от глорихънтърите не ми отговоря какво ще стане ако това хибридното нещо което подкрепятет не стане шампион в следващите 5-6 сезона!
Щото според Mitata най-важно било ЦСКА да печели титли и да играе в Европа! Тогава какво правим? Щото ако целта е титли и се надъхвате на титли я си представи,че не я постигнете?
Ще изглеждате много зле в историята!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 авг 2016 19:14

Alexx написа:Кашчей, никой от глорихънтърите не ми отговоря какво ще стане ако това хибридното нещо което подкрепятет не стане шампион в следващите 5-6 сезона!
Щото според Mitata най-важно било ЦСКА да печели титли и да играе в Европа! Тогава какво правим? Щото ако целта е титли и се надъхвате на титли я си представи,че не я постигнете?

Аз не мисля, че Ганчев може да се мери с Домусчиев, та титла ще видят, само ако на Домусчиев му писне от титли и групи в ЕКТ, а не съм убеден, че ще му писне.
Всъщност, като знам нравите на българския фен, особено пък на т.н. "грандове", след два-три неуспешни мача и ще започне освиркването и искането за смяна-първо на треньора, а след това и друга.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 авг 2016 02:43

Закачам темата,защото напълно подкрепям нейния автор и неговия апел. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 авг 2016 19:03

Аз не виждам с кого трябва да се обединяваме и в какво.Ако някой иска да се завърне - добре дошъл.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 05 авг 2016 20:45

Alexx написа:Кашчей, никой от глорихънтърите не ми отговоря какво ще стане ако това хибридното нещо което подкрепятет не стане шампион в следващите 5-6 сезона!

Каквото и през последните 5-6 -подкрепа до дупка :!:

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 05 авг 2016 20:47

Кашчей написа:

Аз не мисля, че Ганчев може да се мери с Домусчиев, та титла ще видят, само ако на Домусчиев му писне от титли и групи в ЕКТ, а не съм убеден, че ще му писне.
Всъщност, като знам нравите на българския фен, особено пък на т.н. "грандове", след два-три неуспешни мача и ще започне освиркването и искането за смяна-първо на треньора, а след това и друга.

С Домуза никой не може да се мери по подлост и мерзост ,но и той ще си намери майстора ,споко :!:

Върни се в “Архив”