"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отвратителна картина на действителността, в която живеем
Няма такава дивашка държава .Въпреки, че жълтите не ги дишам,тези комплексари ченгетата трябва да си понесат последствията .Щом го правят безпроблемно пред цяла България ,представям си какво е в други моменти.В цял свят инструкциите за задържане са подобни до слагането на белезници.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17
Брутално празни трибуни, брутално слаб футбол, 2/3 от отборите домакинстват по чужди градове ...... дами и господа, представяме ви новата Дриша Лига.
Рестарт и ново начало за българския "футбол".
Кyр за тая помия, ега не завърши

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Брутално празни трибуни, брутално слаб футбол, 2/3 от отборите домакинстват по чужди градове ...... дами и господа, представяме ви новата Дриша Лига.![]()
Всичко това го направиха за да вкарат отбора на ЦСКА-София. Резултатът е налице!
Аз съм от Микре Юнайтед
1982 написа:Брутално празни трибуни, брутално слаб футбол, 2/3 от отборите домакинстват по чужди градове ...... дами и господа, представяме ви новата Дриша Лига.![]()
Ако, трябва да бъда честен, освен нашият мач, всички други хващаха окото малко или много. Иначе за другото си абсолютно прав, пълна пародия.
Re: Защо ЦСКА София използва емблемата на оригиналното ЦСКА.
iliev72 написа:River Plate написа:Това не е ЦСКА, не разбрахте ли???
[offtopic]Това си е твое мнение по въпроса и достатъчно хора не го споделят за да се опитваш да го налагаш ![/offtopic]
Аз пък съм на мнение че Гери-Никол е Уитни Хюстън. Върви ме обори,че не е?
- Red Warrior
- Контакти:
Ще накажат ли Левски за маймунските звуци?
Всички чуха маймунските звуци към Маркиньос по време на мача Левски - Монтана. Интересно дали БФС-то ще накаже любимците на депутата от ДПС и член на Изпълкома - Камен Костадинов. Как мислите? Дали делегата го е описал?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Ще накажат ли Левски за маймунските звуци?
Ако е имало маймунски звуци, трябва да ги накажат, разбира се
ЦСКА-София също трябва да бъде наказан, защото играе с чужда емблема, над която няма никакви права.
ЦСКА-София също трябва да бъде наказан, защото играе с чужда емблема, над която няма никакви права.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Red Warrior
- Контакти:
1982 написа:Ако е имало маймунски звуци, трябва да ги накажат, разбира се
Литекс-София също трябва да бъде наказан, защото играе с чужда емблема, над която няма никакви права.
Това се изтърка братче. Думичките са като парите - употребяваш ли ги в голямо количество се обезценяват.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- damyanov1963
Да! Ще го изпратят за наказание в А окръжна група да заеме мястото на ЦСКА-София, което му се полагаше по закон, като нов отбор започващ участието си в първенството

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Да бе да, заради някакъв си Маркиньос ще наказват Левски. Те ще се самонакажат срещу Локо Пд.