Странджата написа:Доколкото си спомням, Тепсиев беше собственик на знака, който после продаде, за да не отговаряме на подобни въпроси. Но не можеш да отречеш, че Левски не е бил замесван никога в подобен скандал с участието на мафиотски структури и мафиотска държава. И тук е грешката ти.
Колкото до това, каква идея е Левски или ЦСКА - аз не се наемам да детерминирам "идеята Левски" - казах ти защо и как съм станал левскар. Ако някой е станал цесекар заради идеята "ЦСКА -първи на всяка цена" - тогава аз срещу доводите му нямам аргументи.
Между другото, както виждаш, нападките от рода на вечно втори и други - да не ги изреждам, не ми пречат да съм левскар. Даже напротив - дават ми самочувствие, че въпреки всичко съм. И не се впускам в обяснения, че истината е друга. Защото е видно, че това е вашата истина. Доколко е истина - изразът вашата казва, но и не претендирам за притежател на истината - това би ме направило Бог ...
Не искам да дебатирам каквито и да е теми извън футбола. НО кой беше собственик на Левски преди време и е с забрана да влиза в страната и се издирва от Интерпол?
Това ми е мисълта... Покрай тази тема с ЦСКА всеки един фен независимо какъв - ЦСКА, Левски, Ботев и т.н и т.н... Стана експерт по право(ТЗ), финансов експерт и какви ли не други експерти.. И ако всеки един от тези "експерти" беше допринесъл с нещо за развитието на България в всички тези насоки - право, финанси, бизнес - нямаше населението на страната да е равно на българските "емигранти"...
По-добре да се обърне внимание на футболното - кой как е играл и т.н и т.н