Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот julian_kondrad » 25 юли 2016 11:46

ГА-то го поканили да коментира червените,той пак -ама тея от Подуене...ама тея от Берое и Ботев...
Шомпул,абе гледай си отбора "припознат" и коментирай по тематa, a kогато ходеше при "боклуците " за кинти, беше добре.
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 юли 2016 11:49

W84me написа:Литекс ще се обедини с някакво друго ЦСКА и вече ще е легитимен клуб? Не ми се вярва хич :mrgreen:

Те от 2 лайна торта ще направят. Какво знаеш ти :D
Литекс от Етрополе се обединява с новосъздадено ЦСКА и хоп стават автентични завинаги :lol: :lol: :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

hincha
Контакти:

Мнениеот hincha » 25 юли 2016 11:56

На мен ми прави впечатление изключителната агресивност на припозналите ЦСКА-София за своето любимо ЦСКА. Сипят хули наляво и надясно по "оздравители" и всички различно мислещи. Е, аз ходя на мачове на ЦСКА от над 25 години. През тези години съм пропуснал на Армията, а и в София, не повече от 6-7 мача, а в провинцията ходех при всяка възможност. С кого трябва да се обединя? С тези, които припознават? Не съм казал нищо лошо за тях, те си искат успехи и щастие сега, незабавно, без да се интересуват от методите и последствията. Сред тях имам приятели. Но, за мен, позорът от това припознаване ще тежи много дълго време. Георги Атанасов се е взел много насериозно, чак на ръце го носели феновете. Алеко Константинов го е описал преди време ...Пази Боже сляпо да прогледа", а и "Разни хора, разни идеали".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2016 12:02

Както и да се обединяват, от два отбора, които не са ЦСКА няма да се получи ЦСКА. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 юли 2016 12:08

Такова обединение е невъзможно,фиксидея.Просто защото някои хора не стават за ортаци,не казвам,че са лоши.
Ако беше толкова просто Ганчев,Божков и още няколко имотни хора,щяха да обединят пари и нямаше да има
никакви ГМО и новосъздадени ЦСКА.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 25 юли 2016 12:09

GOLEADOR написа:[center]Обединение,сега,веднага![/center]

За какво се карат тези хора и защо.Вместо да се делят не е ли по-добре да се обединят.Ако наистина ЦСКА на привържениците и генералите е моралното ЦСКА тогава защо не се обедини с това на Ганчев , така феновете на отбора отново ще бъдат заедно на стадиона.Отделно при обединение всякакви приказки за ГМО клуб, мутанти и все от този род отпадат.За това призовавам собствениците на двата отбора да ги обединят,сега,веднага!

Колега, това е много глупава тема и ще обясня защо! Двата лагера, ако въобще можем да употребим тази дума за "оздравителите", тъй като са твърде малобройни. Та двата лагера са в противоположни позиции като Ин и Ян. За обединение и дума не може да става, по-лесно ще е да се обединим с Левски. Някои от феновете ще се "пресеят", но ще бъде за добро.

Потребителски аватар
zaxyg
Контакти:

Мнениеот zaxyg » 25 юли 2016 12:18

Един цитат от книга на Тери Пратчет. Не е свързан с нашата футболна действителност.

- Аз подкрепям ".....". Открай време.
- Тях бива ли ги?
- В момента са в известна криза.
- В такъв случай предполагам, че ще искаш да подкрепиш нашия отбор, който ще бъде невиждан.
- Не мога. Всеки трябва да подкрепя отбора си.
- Нали току-що каза, че не се справяли добре?
- Точно тогава човек подкрепя отбора си, иначе е фурнаджийска лопата.
- Което ще рече?
- Някой, който скандира с цяло гърло, докато всичко върви добре, а когато работата се закучи, минава към друг отбор.Тоя тип лекета винаги викат най-силно.

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 25 юли 2016 12:33

Нормално е като си надробил кашата да си сърбаш попарата, но по тези територии всичко е възможно. За това не се оплаквайте от живота си

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 25 юли 2016 12:39

W84me написа:Носете си кръста! Щом другите отбори могат да плащат, значи и вие трябва да плащате. Аман от комунистически номера.

По-точно,след като на другите отбори, държавата чрез изнудване на спонсори, може да им плаща....
Защо за ЦСКА да не може????
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юли 2016 13:04

Megatron_69 написа:
W84me написа:Носете си кръста! Щом другите отбори могат да плащат, значи и вие трябва да плащате. Аман от комунистически номера.

По-точно,след като на другите отбори, държавата чрез изнудване на спонсори, може да им плаща....
Защо за ЦСКА да не може????

Що бе, Титан, Митал, Божков, Илиев не бяха ли изнудвани от държавата? Някой от тях почна ли да плаща дългове? Разликата е, че спонсорите на Левски плащат дългове, а вашите - не!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”