ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Да не се окаже само , че в А окръжна да има повече фенове , отколкото на Армията ......
Beladona написа:Да не се окаже само , че в А окръжна да има повече фенове , отколкото на Армията ......
Ще , ще , Нострадамусе , досега , каквото си казал , всичко на 100% е било точно обратното

ПС А , кой ще играе в А окръжна , само да попитам

Последна промяна от baraba на 23 юли 2016 13:33, променено общо 1 път.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Тя не блее, а фъфли 

baraba написа:Beladona написа:Да не се окаже само , че в А окръжна да има повече фенове , отколкото на Армията ......
Ще , ще , Нострадамусе , досега , каквото си казал , всичко на 100% е било точно обратното![]()
![]()
ПС А , кой ще играе в А окръжна , само да попитам
Този с повечето публика от Армията ....
baraba написа:Васко , нали се сещаш , че това което пишеш се отнася със същата сила и за Хр.Янев и треньорите , за играчите на ЦСКА от отбора спечелил купата , ами да и те са преподписали според твоята логика щом ще се хващаш за счупени сламки
ПССамо забрави да отбележи,че дома им е Армията„Аз съм треньорът на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА, зад нас са феновете на ЦСКА и нищо друго не ме интересува в този момент. Това е !“, добави Хр. Янев
Не, те не са ПРЕподписали, те са подписали с друг клуб. Преподписал е Йонсен, както и останалите 16 играчи на Литекс. Кажи ми кога Йонсен е подписал или ако повече ти харесва - преподписал с ЦСКА? Не ми пробутвай нелепите общи приказки за счупени сламки. Кажи ми нещо конкретно, не ми обяснявай какво е казал Янев. Разбирам, че вас документи и закони не ви интересуват, но рано или късно ще ви застигнат и ще се наложи да ви заинтересуват. Та, колко мача има Йонсен за ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Каймата на кебапчетата дали ще съдържа свинско , че ще има доста помаци по рейсовете ....
Помислено ли е за това ???? Некви телешки кюфтета за помаците ли , ааа ?
Beladona написа:Каймата на кебапчетата дали ще съдържа свинско , че ще има доста помаци по рейсовете ....
Колега/колежке, по едно време не влизахте често във форума? Това беше по времето, когато си мислехте, че "оздравителите" имат "големи" шансове. Сега вече всичко приключи и вие се върнахте на изходната позиция от миналата година, да плюете във форума. То, друго май не ви остана?
И кво, днеска откриване.. Смятай колко ми е паднал интереса
Ицо поне ще бъде ли там, нали той бе сочен като лицето на възраждането 

Припоци затрихте ни отбора :evil:
Evil23 написа:Beladona написа:Каймата на кебапчетата дали ще съдържа свинско , че ще има доста помаци по рейсовете ....
Колега/колежке, по едно време не влизахте често във форума? Това беше по времето, когато си мислехте, че "оздравителите" имат "големи" шансове. Сега вече всичко приключи и вие се върнахте на изходната позиция от миналата година, да плюете във форума. То, друго май не ви остана?
Колега , не плюя , проявявам загриженост към помаците по рейсовете .....да не им дадете свинска кайма в безплатните кебапчета ....не е хуманно !!!!
Beladona написа:djd написа:Тука стана всеки срещу всеки, баси!
Пълен разпад за нула време!
Ядрените инженери могат да откраднат ноу хау.
Довечера припознавачите ще се избият за едното кебапче и за предна седалка в рейса ......
А бира на човека кога ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.