1982 написа:baraba написа:1982 написа:baraba написа:Лъжец и манипулатор това си ти , на всички питаници съм ти отговорил , това че отговора не ти харесва си е твой проблем![]()
Аз също за 88 път ти отговорих , това че на теб не ти изнася не обвинявай менА иначе си мрънкай , можеш да впечатлиш другарчетата си от подуене , не мен
![]()
На нищо не си отговорил, затова и си изтрил цитата ми, за да не отговориш пак за Дора, обаждането й уж до Б. Попов, фактите и предположенията. Защото това е пълна лъжа май, а ти доказа, че си най-обикновен лъжец. Лъжец с претенции, че работел само с факти, не с предположения.
Дружеството прекратява членство в БФС, но по определен ред, а не след телефонно обаждане от страна на синдика. Достатъчен е фактът за обявяване в несъстоятелност от СГС, за да бъде автоматично прекратено членството му. До приемането на новата Наредба за клубно лицензиране, членството даваше две права-право да получиш професионален лиценз, ако си минимум 3 години член на БФС и право на глас на конгреса. От тази година условието за лицензиране отпадна, а за едното право на глас да си член е несериозно.