ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 21 юли 2016 17:49

bond007 написа:
Beladona написа:Кво стана с кебапчетата и безплатния превоз за селяците за мача с Удинезе ?????
Ай лов дис гейм !!!!!

Ти за тва ли си се загрижила?
Не те ли е срам тати да ти плаща наема за залата? Цял член на СД на Авиаторите, а няма 20 лв. да извади от джоба си. :o

Загрижил съм се за вазе бе ....Пикачу от Микре щел да ви вози на рейс , со кебапче да ви рани и со топла бира да ви пои .....

Той си ви го каза де : аз ша ва издържам !!!!! Ебаси падението ......чакам и бат Сали после да ви нАрани по изборите !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 юли 2016 17:51

Calrizian написа:Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 юли 2016 17:52

djd написа:
Маги Стралска написа:
djd написа:
Маги Стралска написа:
djd написа:
Маги Стралска написа:а аз защо виждам картинки... които другите не виждат?....

Само у Немачко се виждат. :mrgreen:

баси.... те и оттук зеха да изчезват.... и не... не съм на амфетки....

Изтрили са ЦСКА още преди да фалира.
Тяхното маме мафиотско!
Да ги вкарат сите в Гуантанамо!

ами значи.... няма вече ЦСКА.... :cry:

Според тях старият ЦСКА вече го няма. А на ЦСКА-София не знаят още емблемата.

Не е според тях , старото АД прекратява членството си в БФС и затова е така , а емблемата и тиренцата всичко ще си дойде на мястото когато свърши цялата процедура , със сигурност до края на годината ще се коментира само футбол , стане ли дума за ЦСКА :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 юли 2016 17:54

Да , само футбол от А областна .....при Пикачу команда ше се коментира само качеството на кебапчетата !!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2016 17:57

baraba написа:Лъжец и манипулатор това си ти , на всички питаници съм ти отговорил , това че отговора не ти харесва си е твой проблем :evil:

Спри, бе, спри да лъжеш и да мажеш, съвсем се осра ..... за 3-и път ти го пускам:

1982 написа:
baraba написа:Къде съм се скрил бе лъжльо :roll:

Пак ли отричаш, наглецо, нали знаеш, че веднага вадя цитат и те навирам за 68-и път там, къде слънце не огрява ?! ;) ;) Не си ли научи урока, че пред мен не става с евтини лъжи ?! Скри се точно като мишка вчера. ;)

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=192378&p=7308828&hilit=+%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F#p7308828

1982 написа:
baraba написа:Ти кажи сега , защо бабет е звъняла на Б.Попов да отписва старото АД от членство в БФС :roll: :

Тарикатче, ти нали заяви, че работиш само с факти, не с предположения. Хайде сега да цитираш откъде го знаеш този "факт", и дали въобще е факт или цитираш някакви слухове и сплетни ??! ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Припомням какво се изцепи преди това:

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=192378&p=7308175&hilit=+%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F#p7308175

baraba написа:Васко , сто пъти ви казах , аз с предположения не се занимавам , аз работя с ФАКТИ , ПФЛ не е назначила мач - ФАКТ , по въпроса с ЕКТ , ще видим когато му дойде времето , сега няма какво да коментирам , може да има наказания , може и да няма , все още няма яснота :idea:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 юли 2016 18:12

1982 написа:
baraba написа:Лъжец и манипулатор това си ти , на всички питаници съм ти отговорил , това че отговора не ти харесва си е твой проблем :evil:

Аз също за 88 път ти отговорих , това че на теб не ти изнася не обвинявай мен :idea: А иначе си мрънкай , можеш да впечатлиш другарчетата си от подуене , не мен ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 21 юли 2016 18:17

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/profile/history/index.html

Ето и историята на ЦСКА според УЕФА .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 21 юли 2016 18:28

Хан Крум написа:http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/profile/history/index.html

Че тая история кой я оспорва бе.За ЦСКА-София нищо няма..Къде си се разбучал.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2016 18:47

baraba написа:
1982 написа:

Аз също за 88 път ти отговорих , това че на теб не ти изнася не обвинявай мен :idea: А иначе си мрънкай , можеш да впечатлиш другарчетата си от подуене , не мен ;)

На нищо не си отговорил, затова и си изтрил цитата ми, за да не отговориш пак за Дора, обаждането й уж до Б. Попов, фактите и предположенията. Защото това е пълна лъжа май, а ти доказа, че си най-обикновен лъжец. Лъжец с претенции, че работел само с факти, не с предположения. ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2016 18:52

golemia написа:
Хан Крум написа:http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/profile/history/index.html

Че тая история кой я оспорва бе.За ЦСКА-София нищо няма..Къде си се разбучал.

Виж, че в тоя сайт за екипи на ЦСКА са дадени Kappa-та, с които играхме преди години, пълно е с неточности вътре, което е нормално, това е просто информационен сайт, списван от разни местни списвачи, оторизирани от УЕФА да пишат, нищо повече.

Разбира се, сайта на ФИФА тактично го изпускат припознавачите, че там малко кофти. :mrgreen:

Върни се в “Архив”