ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот eMs1 » 19 юли 2016 11:31

кристи3 написа:
Според мен, не си прав. Не дружеството прави феновете цесекари, а обратното - цесекарите правят дружеството ЦСКА. Защото не дружеството е първичното, първичното са хората. Когато умря Втората българска държава, трябваше ли и ние да умрем и изчезнем? Не, останахме и сега пак си имаме държава България (може би, според теб, менте, не знам). Защото хората решават кое, какво да бъде - това, че сме прекръстили или създали ново дружество, не може да ни направи нас, хората - цесекарите различни, защото не дружеството ни прави такива, каквито сме - напротив, ние сме тези, които ще направим дружеството, каквото го искаме, а именно - ЦСКА.

Чудесен пример, хората решават.
Ето ти подобен, ако всичкото "мангал" в България се събере на митинг и поиска да вземат Пловдиска област, да я отцепят от България и да си имат те държава, може Цветелин Кънчев за президент да искат, то по твоята логика това трябва да стане, защото това го искат всички мангали (или поне 90-95% от тях ;) ) другите са "моралисти" и искат да си живят в България на соц.помощи.
По-принцип никой не им и пречи да го направят (да поискат), просто няма да им го позволят.
А на ГГ му го позволяват, май само това е разликата :)

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 11:36

eMs1 написа:
кристи3 написа:
Според мен, не си прав. Не дружеството прави феновете цесекари, а обратното - цесекарите правят дружеството ЦСКА. Защото не дружеството е първичното, първичното са хората. Когато умря Втората българска държава, трябваше ли и ние да умрем и изчезнем? Не, останахме и сега пак си имаме държава България (може би, според теб, менте, не знам). Защото хората решават кое, какво да бъде - това, че сме прекръстили или създали ново дружество, не може да ни направи нас, хората - цесекарите различни, защото не дружеството ни прави такива, каквито сме - напротив, ние сме тези, които ще направим дружеството, каквото го искаме, а именно - ЦСКА.

Ето ти подобен, ако всичкото "мангал" в България се събере на митинг и поиска да вземат Пловдиска област, да я отцепят от България и да си имат те държава, може Цветелин Кънчев за президент да искат, то по твоята логика това трябва да стане, защото това го искат всички мангали (или поне 90-95% от тях ;) ) другите са "моралисти" и искат да си живят в България на соц.помощи.
По-принцип никой не им и пречи да го направят (да поискат), просто няма да им го позволят.

По принцип мангалите не могат да ноправят държеве,тъй като няма как да паразитират :idea: !А ти защо с батко ти Дуче и Донка, на Московска да молите Черепа за пари за новото ви отборче! :roll: Това не е цигания,да просиш,нали така!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 юли 2016 11:38

Те го "автентичното" Зафе. ;)

Емблематичният бивш състезател на ЦСКА - Иван Зафиров коментира настоящата ситуация в клуба.

"ЦСКА е нищо без славната си история и спечелените купи, каза легендата на "червените".

Зафето е шампион на България девет пъти с "армейците". Той е баща на Адалберт, треньора, който е готов да поведе отбор от юноши на "армейците" от "А" окръжна група. За част от привържениците на ЦСКА такъв клуб може да бъде истински наследник на отбора, спечелил 31 шампионски титли на България. Други припознават за свой тима, който Гриша Ганчев създаде след сложни юридически хватки. Сега неговият отбор е с червени фланелки и „оранжева“ история. Има четири шампионски титли, завоювани под името "Литекс".

"Какво ще кажем на децата, които сега обикват футбола и избират любимия си отбор - пита Зафето. Кой ЦСКА да подкрепят? Най-добрият вариант за мен е Гриша Ганчев и Васил Божков да си стиснат ръцете и да се обединят в името на ЦСКА. Още преди десет години предложих този вариант. Моят син Адалберт е сред инициаторите за създаването на нов "червен" клуб, който да тръгне от окръжните групи. Но има много въпроси без отговор. Къде ще играе този отбор? Ще има ли школа? Кой ще го издържа? Без пари и спортна база не виждам как може да функционира един клуб. Тепърва тези неща трябва да се изяснят. Аз съм малко обиден на моя приятел Петьо Жеков. Една вечер ми се обажда и казва: „Ние с Якимов ще подкрепим Адалберт и това, което той се опитва да направи“. На другия ден чета в медиите, че са се извъртели и вече са на страната на Гриша Ганчев. Не мога да ги разбера".

Легендите на ЦСКА Якимов и Жеков имат да получават заплати от клуба, който е в процедура по несъстоятелност. Задълженията към тях са изкупени и бившите футболисти би трябвало да вземат парите си или поне част от сумата. Веднага се заговори, че Митата и Жеката са подкрепили Ганчев, за да не останат на сухо.

"Още не съм си получил парите, в сряда трябва да ходя в съда по този въпрос - каза пред "България днес" Жеков. - Вярно, е че в началото подкрепях плана на Божков, но след това се убедих, че Гриша Ганчев е човекът, който може да върне ЦСКА на върха".

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 11:40

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Дунав регистрират ново дружество, което почва от най-ниското ниво. Кое е общото с ЦСКА-София? Само не ме питай каква е разликата между ново дружество и съществуващо такова, при това от друг град и друга област.

Какъв е проблема сега да се направи ново дружество (както са постъпили с Дунав ) и то да бъде изкупено или слято с ЦСКА на ГГ?Само в това ли е проблема?

Кажи първо дали феновете на Дунав припознават този нов Дунав, кажи феновете на Левски дали припознават новия баскетболен отбор, след това ще ти кажа какъв е проблемът.

Напиши БК Левски, прочети им историята и успехите и ще си отговориш на въпроса.

Това какво пише в нета няма значение. То и за ЦСКА-София пише, че е с 31 титли и че е спечелил купата, ама...ц. Показател е това колко човека ходят да гледат тоя отбор. А отговорът е - само роднините на играчите.
Така или иначе няма как Чавдар да купи Литекс и резултатът от това да бъде ЦСКА. Това е най-меко казано изсмукано от пръстите и нахално намърдване в чуждо място. На всичко от горе се ползват само удобно подбрани позитиви - професионалния лиценз на Литекс, но не и това, че същия се води изпаднал и като такъв НЯМА право да играе в горна група през следващия сезон. Оправданието с уаилд карти и тем подобни глупости е смехотворно, да не говорим и за променени правилник със задна дата. От друга страна твърдите, че сте ЦСКА, но пък забраната за трансфери някак не ви лови. Що ли така?
Нищо общо няма с Дунав, няма общо с който и да е друг случай по света.

Това,че е смехотворно с уайлд картите го кажи на БФС и защо пуснаха отбори от окръжните групи в профи лигите!То бива омраза,бива,ама вашето мина всякакви граници :evil:
Анархия мать порядки!

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 19 юли 2016 11:40

Хайде пак започнаха да умират родители и деца :lol:
Единственото което умира са мантрите за литекс, фифа и уефа.
ЦСКА е тук и в Събота има нужда от подкрепата на всички армейци на Армията.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 19 юли 2016 11:41

eMs1 написа:
кристи3 написа:

Да, потвърждавам, хората решават - ако в България се стигне до ситуация манго да са 90% от населението, те ще определят да бъде, каквато решат - ще я разцепват ли, преимунуват ли, тяхна работа. Никой не може да спре това и това е естественото състояние на нещата. Това се е случвало в миналото, случва се и сега - затова Косово е Косово, а не част от Сърбия, затова Македония е самостоятелна държава, макар че като нация никога не са съществували.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 юли 2016 11:43

Evolutiong написа:Хайде пак започнаха да умират родители и деца :lol:
Единственото което умира са мантрите за литекс, фифа и уефа.
ЦСКА е тук и в Събота има нужда от подкрепата на всички армейци на Армията.

Това е контрола бе, колега.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 11:45

шивача написа:
кристи3 написа:
шивача написа:
MASTER_COOL написа:По - достойно ? Не мисля !
Ще е в пъти по - уродливо !!! И ще обслужва всякакви интереси, но не и тези на ЦСКА и неговите привърженици !
Но аз съм спокоен, ТАКОВА недоразумение няма да има ;)

То няма как да ги "обслужва", като реално няма истински отбор. И двата ще са ментаци, като моето мнение е, че единия ще е гнусен ментак, другия не толкова.

Добре де, според теб, щом ПФК-то "умре" (а това е само въпрос на време, тъй като икономически няма как да се въстанови), умира и ЦСКА, така ли? И няма как да има друг, истински?

Ами просто е-да! Все едно да ти умре единия родител, и другия да влезе отново в брак и новият родител да го обикнеш като истинския.

А стига бе :o :shock: Това пък от къде ти дойде :) Бахти драмите ,за това кое АД трябва да представлява ЦСКА пред институциите :shock: !
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юли 2016 11:48

Ако в събота сте повече от 10 000 на "Армията" ще призная,че сте повече от нас,но не ми се вярва.За съжаление разделението е факт и ще се види още на мача в събота.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 11:50

1982 написа:Много глупости сте изписали, припознавачи, благодарете се, че се занимавам с момчето от Звезда досега, та не съм ви наврял в куче дупе. :mrgreen: :mrgreen:

Живели. :mrgreen:

Може,ама първо трябва ти да излезеш от там ;)
Анархия мать порядки!

Върни се в “Архив”