ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jason SS
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Jason SS » 16 юли 2016 18:58

vaskonti написа:
Jason SS написа:vasconti, покажи доказателство, че Литекс е преименуван на ЦСКА!!!
Нали твърдиш, че си цесекар и очевидно смяташ, че това, което говориш е истината?
Не съм го казвал, но пак казвам :mrgreen: покажи доказателство, че Литекс е прекръстен ЦСКА??????????????

Ако оставиш озлоблението си настрана, ще видиш, че Литекс все още си съществува мирно и тихо и никой не го е прекръствал а просто си загуби лиценза за А група, който беше купен от ЦСКА. Литекс ще играе във В група!!!

Да заплашваш съфорумци тук, че ще изместиш темите за ЦСКА на страницата на Литекс :shock: ... пич, пий по едно за здраве, охлаби нервите и освен да си твърдиш твоето си ... помисли трезво ;)

Изображение
Литекс не си е загубил лиценза за А група. Ако беше така, ще ме светнеш ли с чий лиценз ЦСКА - София влезе в първа лига? Този на ЦСКА ли?

Проверих ти линкът и както изглежда си прав. Бях поизоставил събитията по лични причини и очевидно съм пропуснал или по-скоро с грешно впечатление по случая ... мамка му как мразя да не съм прав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Връщам си думите назад по въпроса :oops: :roll: :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 юли 2016 19:02

Jason SS написа:
vaskonti написа:
Jason SS написа:vasconti, покажи доказателство, че Литекс е преименуван на ЦСКА!!!
Нали твърдиш, че си цесекар и очевидно смяташ, че това, което говориш е истината?
Не съм го казвал, но пак казвам :mrgreen: покажи доказателство, че Литекс е прекръстен ЦСКА??????????????

Ако оставиш озлоблението си настрана, ще видиш, че Литекс все още си съществува мирно и тихо и никой не го е прекръствал а просто си загуби лиценза за А група, който беше купен от ЦСКА. Литекс ще играе във В група!!!

Да заплашваш съфорумци тук, че ще изместиш темите за ЦСКА на страницата на Литекс :shock: ... пич, пий по едно за здраве, охлаби нервите и освен да си твърдиш твоето си ... помисли трезво ;)

Изображение
Литекс не си е загубил лиценза за А група. Ако беше така, ще ме светнеш ли с чий лиценз ЦСКА - София влезе в първа лига? Този на ЦСКА ли?

Проверих ти линкът и както изглежда си прав. Бях поизоставил събитията по лични причини и очевидно съм пропуснал или по-скоро с грешно впечатление по случая ... мамка му как мразя да не съм прав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако си прекръстя моята фирма на "Уникредит Булбанк" ще започнеш да ми плащаш ливите по кредита си на мен

Аман от глупости

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юли 2016 19:03

k_oleto написа:пак едни и същи теми.

Боби Галчев, Чорбаджийски, Преслав, Господинов,,да не ги изреждам всичките, та те как са се боядисали ?

Оня ден, срещу Интер в стартовите имаше 5 взели купата + Китанов (от Черно море) + Дюлгеров от Пирин

Никой от тези не носи емблемата на Литекс, не играе в Ловеч, не иска историята на Литекс и т.н

По-точно : (Чорбаджийски, Маламов, Галчев, Йордан и Преслав Йорданови, а след почивката и Аясс) и преминалия в треньорския щаб Киро Динчев общо 7 от титулярите спечелили купата на България ;) И те не са ходили никъде , все са си на Армията , при тях пристигат новите , още един неприятен факт ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Jason SS
Контакти:

Мнениеот Jason SS » 16 юли 2016 19:09

k_oleto написа:
Jason SS написа:
vaskonti написа:

Изображение

Ако си прекръстя моята фирма на "Уникредит Булбанк" ще започнеш да ми плащаш ливите по кредита си на мен

Аман от глупости

Не разбирам към кого е въпросът ти и нямам коментар :?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 юли 2016 19:24

[center]Спокойно момчета,всичко ще си дойде на мястото. Дайте малко време на юристите на ЦСКА да си свършат работата. Нещата се движат по план.....айде малко да повдигнем настроението!!!! :lol: Приятен уикенд на всички: Оздравители и Припознавачи !!! Само ЦСКА !!![/center] [center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f7JKd-CUoOk[/youtube][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юли 2016 19:25

Относно официалните органи администриращи първенствата по футбол в България една бърза справка :
http://www.bfunion.bg/news

ЦСКА –София -„Славия“ 21.15

Първа лигаВтора лига
ОТБОРСРЕЩИТОЧКИ
1 "Монтана" (Монтана)00
2 "Левски" (София)00
3 „Пирин" (Благоевград)00
4 "Черно море" (Варна)00
5 "Лудогорец" (Разград)00
6 "Берое" (Стара Загора)00
7 "Верея" (Стара Загора)00
8 "Дунав" (Русе)00
9 ЦСКА-София (София)00
10 "Нефтохимик" (Бургас)00
11 "Славия" (София)00
12 "Ботев" (Пловдив)00
13 "Локомотив" (Пловдив)00
14 "Локомотив" (Горна Оряховица)00

Така че Васко много моля за извинение , ама в БФС си е написано ЦСКА , не Литекс - точка по въпроса за името :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2016 19:44

baraba написа:Относно официалните органи администриращи първенствата по футбол в България една бърза справка :
http://www.bfunion.bg/news

ЦСКА –София -„Славия“ 21.15

Първа лигаВтора лига
ОТБОРСРЕЩИТОЧКИ
1 "Монтана" (Монтана)00
2 "Левски" (София)00
3 „Пирин" (Благоевград)00
4 "Черно море" (Варна)00
5 "Лудогорец" (Разград)00
6 "Берое" (Стара Загора)00
7 "Верея" (Стара Загора)00
8 "Дунав" (Русе)00
9 ЦСКА-София (София)00
10 "Нефтохимик" (Бургас)00
11 "Славия" (София)00
12 "Ботев" (Пловдив)00
13 "Локомотив" (Пловдив)00
14 "Локомотив" (Горна Оряховица)00

Така че Васко много моля за извинение , ама в БФС си е написано ЦСКА , не Литекс - точка по въпроса за името :idea:

Я пак..какво точно е написано :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 юли 2016 20:07

k_oleto написа:пак едни и същи теми.

Боби Галчев, Чорбаджийски, Преслав, Господинов,,да не ги изреждам всичките, та те как са се боядисали ?

Оня ден, срещу Интер в стартовите имаше 5 взели купата + Китанов (от Черно море) + Дюлгеров от Пирин

Никой от тези не носи емблемата на Литекс, не играе в Ловеч, не иска историята на Литекс и т.н

Оранжеви сте си по душа, както и да се облекат :lol:
А лиценза може ,а?Да преименувате Етрополе може?
Псувахте ББ, сега му лижете топките :lol:
Люлека ми замириса
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2016 20:13

baraba написа:
1982 написа:
crvena.zvezda написа:Е ми вие не сте фенове на ЦСКА,отрекохте се,а и нали ще си правите нов отбор по селските групи,почвате с нова история ;)

Ама сте и нагли ..... точно приказката "крадецът вика дръжте крадеца", тия, които предадоха ЦСКА и станаха фенове на Литекс, обвиняват нас, които останахме с ЦСКА, че сме се ....... отрекли от ЦСКА.

Я да видим , а , ами точно един файтон хора се отрекоха от отбора защото не им хареса как се уредиха юридическите въпроси за да е напълно законно връщането в елита на българския футбол :idea: Останалите си продължиха с подкрепата на същия отбор допълнен от играчи на Литекс , Ч.Море , Ботев Пд .... ;) Така че файтончето се отделя от мнозинството , а не обратното , точно ти не ми говори за наглост :idea:

Както обикновено, написал си купища щуротии. Били сме се отрекли от отбора ...... от кой отбор, от Литекс ли ??!

Пак ще попитам, защо, след като вие сте ЦСКА, а ние сме се отрекли уж, няма да играете за суперкупата, след като ЦСКА си извоюва това право ???
Защо нямате забрана за трансфери, каквато има ЦСКА ??
Защо подавате документи за участие в младежката Шампионска лига, като Литекс се е класирал за нея, ЦСКА няма право да кандидатства ??
Защо в ТР пише, че Литекс на 2-и юни 2016-а година си е сменил името на ЦСКА-София ??? Нали не сте Литекс, а ЦСКА ???!
Защо БФС твърди, че имате 4 титли, колкото има и ..... Литекс ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 юли 2016 20:25

[center]Останаха 4 дни, до събранието на кредиторите....ще видим какви решения ще се гласуват при новите условия и от там нататък всеки да си избира пътя[/center]

Върни се в “Архив”