ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jason SS
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Jason SS » 16 юли 2016 15:45

Не съм очаквал, че ще ми се наложи да споря с цесекари ... дали ЦСКА е ЦСКА :shock: :shock: :shock:
Ако бях фен на геренци, щех се превивам от смех ... честно :) :) :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2016 15:52

Ozzimozzi написа:
Щом не си против Ганчев, защо не изчакаш да видиш дали ще стори още нещо, което би било достатъчно за теб за да припознаеш това ЦСКА? Защо всеки ден пишеш - "вие", "припознавачи", "Литекс не е ЦСКА"... Защо? Защо ни пращаш по другите форуми? Защо бе допуснато тук във форума на ЦСКА да се изсипе тази помия, като 50% от нея беше принос на колегите в синьо? Защо?
Ганчев има активи и те са това, което е правил през последните 20 години в сферата на футбола. Ти на негово място би ли ги задраскал с лека ръка? Би ли карал още една или кой знае колко нулеви години?
Той опита по един начин, БФС не му позволиха, получи подкрепата на феновете и реши да действа с краен вариант.
Кои са другите алтернативи? Пак да те питам ЦСКА на Зафиров и Дучето ли? По модела на Барселона? Фалит и закриване на ЦСКА ли?

Да те питам и още нещо - При теб нещата винаги ли стават така - Раз и прас? Това са лайна бъркани от почти 20 години! Как ще се случи всичко хубаво за седмица, месец?
Аз призовах 100 пъти за толерантност и без обиди, но тук във форума се бе намърдала всякаква сган с цел да разединява. Тук беше твоята отговорност като модератор, а не сега да я демонстрираш.
Скоро писах, но мнението ми бе изтрито (за пореде път). От 2012 май до май 2016 имам 6 мнения (бях само читател), от май 2016 до сега 460 - срам. Не ме кефи да пиша глупости и да отговарям на всяка глупсот и провокация и със сигурност ще спра да го правя. Аз нужда от този форум нямам, но имам нужда от ЦСКА. Ицо е прав - настанало е време единно и ако не го разберем, след години ще съжаляваме много.
В знак на толерантност и с надеждата, че разума ще надделее, аз спирам да пиша за известно врем, само те призовавам да застанеш над егото си в името на ЦСКА.

Само ЦСКА!

Както виждаш, аз изчаквам търпеливо. Ако не го правех, до сега да съм ви пратил темите в оранжевия раздел - имам пълното основание да го направя. И то не защото съм против ставащото, а просто защото правилата на форума ми позволяват да го направя - навсякъде се водите Литекс, следователно темите ви трябва да са в съответния раздел. Аз съм достатъчно търпелив и коректен да не го правя, все още, което ясно показва, че предпочитам да изчакам. Само че ти по незнайни причини не отчиташ това и продължаваш да ме провокираш и да ми държиш сметка. Ако действах само като ядосан фен, до сега да сте се изнесли от този раздел. Но все пак е добре поне да опитвате да се съобразявате и престанете да смятате, че щом някой не иска да припознае Литекс, значи е говедо или си превишава правата. Това е толкова сбъркана логика, че няма на къде повече.
А че ти е изтрито някакво мнение, не си първия и не си единствения. Имало е причина, изтрито ти е мнението. Обиди има и от двете страни, ъкогато някой прекали си отнася бан. Друг може да се размине само с триене. Проблемът обаче не е в модераторите, а в самите пишещи. Ако всички се съобразяваха и проявяваха уважение, от модератори нямаше да има нужда. Така че нека всеки види първо гредата в собственото си око, пък после...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2016 15:56

Jason SS написа:vasconti, покажи доказателство, че Литекс е преименуван на ЦСКА!!!
Нали твърдиш, че си цесекар и очевидно смяташ, че това, което говориш е истината?
Не съм го казвал, но пак казвам :mrgreen: покажи доказателство, че Литекс е прекръстен ЦСКА??????????????

Ако оставиш озлоблението си настрана, ще видиш, че Литекс все още си съществува мирно и тихо и никой не го е прекръствал а просто си загуби лиценза за А група, който беше купен от ЦСКА. Литекс ще играе във В група!!!

Да заплашваш съфорумци тук, че ще изместиш темите за ЦСКА на страницата на Литекс :shock: ... пич, пий по едно за здраве, охлаби нервите и освен да си твърдиш твоето си ... помисли трезво ;)

Изображение
Литекс не си е загубил лиценза за А група. Ако беше така, ще ме светнеш ли с чий лиценз ЦСКА - София влезе в първа лига? Този на ЦСКА ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 16 юли 2016 16:03

vaskonti написа:Както виждаш, аз изчаквам търпеливо. Ако не го правех, до сега да съм ви пратил темите в оранжевия раздел - имам пълното основание да го направя. И то не защото съм против ставащото, а просто защото правилата на форума ми позволяват да го направя - навсякъде се водите Литекс, следователно темите ви трябва да са в съответния раздел. Аз съм достатъчно търпелив и коректен да не го правя, все още, което ясно показва, че предпочитам да изчакам. Само че ти по незнайни причини не отчиташ това и продължаваш да ме провокираш и да ми държиш сметка. Ако действах само като ядосан фен, до сега да сте се изнесли от този раздел. Но все пак е добре поне да опитвате да се съобразявате и престанете да смятате, че щом някой не иска да припознае Литекс, значи е говедо или си превишава правата. Това е толкова сбъркана логика, че няма на къде повече.
А че ти е изтрито някакво мнение, не си първия и не си единствения. Имало е причина, изтрито ти е мнението. Обиди има и от двете страни, ъкогато някой прекали си отнася бан. Друг може да се размине само с триене. Проблемът обаче не е в модераторите, а в самите пишещи. Ако всички се съобразяваха и проявяваха уважение, от модератори нямаше да има нужда. Така че нека всеки види първо гредата в собственото си око, пък после...

Ние сме от ЦСКА...
А не от "раздела на ЦСКА" в някой форум...

И като ни "пратиш" да се "изнесеме" в "оранжевия" раздел - оня "раздел" ще стане "червен", а тоя тука ще стане още "по-син" отколкото е напоследък...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юли 2016 16:07

Jason SS написа:
djd написа:
Jason SS написа:За първи път в новата ни история си имаме президент доказан цесекар!!! Нека не забравяме Ицо и Инджов разбира се.
Гришата е човек доказал се с последователност, така както и Домуза.
Гришата не е Лупи, Божков или боклуците!
Той гори за ЦСКА и това се знае от всеки, който го познава.
Не знам защо малка част от нашите привърженици се вързаха на говеждата пропаганда за някакво автентично дружество?
Думата автентично се изнасилва от медиите умишлено. Кое му е автентичното?
ЦДВ, ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, Средец, ЦФКА Средец, ЦСКА АД, ФК ЦСКА ЕАД, ПФК ЦСКА АД ... и още 5-6 подобни имена през годините. Кое точно е "автентичното"?
Титлите и историята са на ЦСКА и феновете му без значение колко пъти се е сменяло името!!!
Откак ФК в бг станаха АД, титли и история се прехвърлят автоматично и недокументално, защото не съществуват като актив в счетоводството на никое дружество.
Да не би сините да могат да покажат документ, че Лафчис, Ганя или сегашните "марсианци" са откупили титли и история неква, въпреки че след 1989г. и те си сменяха името няколко пъти?
Не се подавайте на провокациите и всички на стадиона ... оле оле оле :D

Ей, Джейс, къде изчезна бе, баце?
Тука ще се изпотрепем още малко. :lol:
Пропагандата не е точно говежда. И Божков, и Гришата се изредиха да си сменят мненията. Единият първо щеше да запазва старото дружество, после другият, накрая - хой.
Сега чакаме да видим какво ще плати Глигор на държавата, това е последното обещание.
Точно поради тези игри, които играеха двамата с дейното участие на медиите, се получи разделение при феновете.
Иначе какво са правили Левски, не ме интересува. Това си е тяхна работа, нашето си е наше.
Само ЦСКА!

Нямам време напоследък баце. Бях се появил преди няколко месеца и после пак здраво бачканье :mrgreen:
Има и друго, при положение, че почти ни затриха, какво точно да му коментирам :(
Както и да е, сега спасители много. Когато ни затриха никой не излезе напред а само сеир отстрани и кой как ще си вземе паричките ... реееев :cry:
Както каза Гришата, нека г-н Божков излезе лично и да каже, че иска да издържа, възражда, изплаща нечий дългове а не разни глашатаи с услужливо получено медийно пространство за изява да говорят от негово име.
Гришата излезе с лицето и името си на много лични срещи с феновете.
Кога точно някой видя Черепа да даде интервю или пък среща с феновете?
Гришата§Инджов правят реални ремонти на Армията, на Панчарево а и никой не се е оплакал от неполучени заплати вече година.
Черепа или който и да е друг не е дал и стотинка по въпроса.
И никакъв Литекс не е прекръстен на ЦСКА, колкото и да им се иска на ... хайде да не обиждам ... инакомислещите!
Истината е, че Гришата§Инджов§Ицо основаха ново дружество, което изкупи лиценза на Литекс за А група (Литекс пак си съществува, само че във В група поради липса на финанси и фенове ... или и те не са автентичен Литекс :mrgreen: ), взе някой от ръководните кадри там(в мнозинството си наши бивши играчи и тренери) плюс нашите си кадри и играчи, сега ще изкупи и марката и емблемата а и нова концесия за базите, като единствен реално действащ клуб.
Екипът на Гришата,Инджов и Ицо няма да допусне повече финансови гаври с любимият ни клуб а и ще имаме дисциплина, която ще може да се мери само с Лудогорец (пожелавам и на сините да се стегнат, стига държавно-организирани спонсори а клуба в анархия).
Желаещите да възраждат финансово фалирало търговско дружество могат си приказват колко им душа сака, но пред съда значение имат само цифрите ... кой ще плати дълговете на Лупи, боклуците и пак Лупи???
И в "А Окръжна" да идат, дълговете пак си ги чакат, така че вместо да се цепят ... нека идат и го нацепят на Титан, Лупи и Сие.
Не Гришата натрупа дълговете. Не Гришата продаде сумати и титли (3 пъти бяхме категорично първи до Нова година и после все ... нещо ставаше). Не Гришата а Черепа го гонихме с протести от Армията за това, че продаде мачове на геренци плюс слуховете, че всъщност си е левскар и сега некой да го искат пак него обратно ... мазохизъм по дефиниция :evil: :evil: :evil:
Накратко ... само ЦСКА!!!

Земи проследи хронологията на врътките Ганчеви..Никъв лиценз не е купувал щото е забранено.Купи АД-то на клуб Л итекс.Преименува го на ЦСКА -не е забранено- и с лиценза на Литекс /беше обявено че е получил такъв/кандидатства за ППЛ.Преименуван Литекс сте си отвсякъде.На кой отбор сте собственост няма коментирам.Същите л..а и там.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2016 16:11

Кой какви ще локуми да си разтяга, фактите са ясни - Литекс си смени името на ЦСКА-София и си смени седалището от Ловеч в София. Всичко друго е алабалистики ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2016 16:13

Г-н Модератор,отново се излагате като кифладжия!

Форума на Локо плд защо не се казва велбъжд ? На Ботев -Сопот ,Берое -Олимпик ? А този на Локомотив Сф ? Нефтохимик ?

Или пак само за ЦСКА неможе ?
Или пък знаеш ли какво , вземи го премести та да си стане поне официален форум Левски ! Така и така като гледам червените много им пречим в НАШИТЕ си раздели !
Последна промяна от percival на 16 юли 2016 16:19, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2016 16:16

Много наблягате на ТР ,а хич не обръщате внимание на официално решение на съда ,което е потвърдено на последна инстанция ,че ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130.... ,не е наследник на ПФК ЦСКА до 1999г.

Какво се правите на по големи католици от Папата ?!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 16 юли 2016 16:22

1982 написа:Кой какви ще локуми да си разтяга, фактите са ясни - Литекс си смени името на ЦСКА-София и си смени седалището от Ловеч в София. Всичко друго е алабалистики ....

Точно. Литекс си смени името на ЦСКА-София. Не обратното, така че моля да ползвате новото име на отбора. Днес излезе програмата за първите два кръгa от новото футболно първенство по часове. Там Литекс не фигурира. Всичко друго са алабалистики.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2016 16:22

percival написа:Много наблягате на ТР ,а хич не обръщате внимание на официално решение на съда ,което е потвърдено на последна инстанция ,че ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130.... ,не е наследник на ПФК ЦСКА до 1999г.

А ПФК ЦСКА АД някой чужд клуб ли е ??? Може би е Етър Велико Търново, със сменено име и седалище ??! Или е Славия ??! Ако е така, съгласявам се с теб, че ситуациите са еднакви със сега и сме припознали през 1999-а някакъв чужд клуб.

И в крайна сметка, в структурите на БФС, ПФК ЦСКА АД беше записан като продължение на ЮЛ-то на ЦСКА до 1999-а( Нещо, което сега го няма с преименувания Литекс. Най-малкото, ако го имаше, сега ЦСКА-София щеше да играе мач за суперкупата, а не да подава молба за младежката Шампионска лига, където са се класирали ...... Литекс. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”