ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2016 14:37

Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:
kolokolo написа:
vaskonti написа:Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право.

В такъв случай , достойнството задължава да ни кажеш "сбогом" и да ни освободиш от миризливото си присъствие .
Както направиха други. 8-)

Подбирай си думите, ако обичаш.
Не ми говори за достойнство. Точно ти - подменил ЦСКА с един хибрид.
И бъди благодарен, че ви търпя тук, защото ако реша да съм принципен ще да ви изнеса всички теми в раздела на Литекс. Защото точно това е правилното и логично нещо.

Не думай? Анти Ганчев и анти ЦСКА! Ти ще определиш аз дали съм от ЦСКА? До там ли се докара? Като дойда в твоята къща тогава може да ме гониш!

Къде съм ти казвал от кой отбор да си?
Ще го кажа пак, макар да не очаквам да разбереш - аз съм ЗА ЦСКА и ПРОТИВ методите на Ганчев. Забележи - методите му. Проблемът ти е, че ти си преди всичко за Ганчев, без да се интересуваш какво прави, стига да ти обещае 10 титли и стадион. Той смени името на Литекс и ти каза, че това е ЦСКА. А ти се съгласяваш, защото все пак 10 титли не е шега работа, нали? Да де, ама си оставате Литекс, поне докато нещо не се промени. Навсякъде сте си Литекс - ФИФА, УЕФА, БФС, държавни институции. Все тая как сте си сменили името, всичко се пише и се води на партидата на Литекс. Това си е абсолютен факт, без значение вие колко дълбоко ще си заровите главата в пясъка. А докато това е така, аз ще имам пълно основание във всеки момент, в който реша (ако реша) да ви преместя темите в раздела на Литекс. Това не значи, че ти казвам на кой да си фен. Ти си свободен и на Байерн да почнеш да викаш ЦСКА, свободен си даже да се цупиш когато някой се осмели да ти коже, че нещо малко си се объркал. Но това няма да промени фактите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2016 14:39

шивача написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Не, не ме притеснява.
В Швейцария имаше референдуми - единия за минимален базов доход от 2500 евро за всеки, без значение дали работи или не. Другия беше за увеличаване на отпуските. И двата бяха отхвърлени от народа им и то с огромно мнозинство. В България подобни въпроси биха били прието с огромно мнозинство. По тази причина хич не ме вълнува какво смята мнозинството в България. Тук мнозинството определено не означава качество и разум. Нищо лично, това си е мое мнение за народа ни.
А съвсем отделен е въпроса до колко сте мнозинство, да не говорим пък за над 90% .

Да в Швейцария няма да допуснат да се фалира умишлено клуб, но това е друга тема.
Знаеш ли кое е твоето ЦСКА? Зафировото, това което го има само на книга и чака своя принц за да го оздрави, или някое трето?

Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право. Но истинското ЦСКА ще се възроди само тогава, когато се платят дълговете - футболните и държавните. Тогава ще можете да сочите примерите на Фиорентина и Рейнджърс. До тогава ще сте си Литекс с ново име и нищо повече.

В рамките на два поста си противоречиш тотално. Ти си анти Ганчев ясно е и ЦСКА не е на първо място за теб. В противен случай просто би замълчал за известно време, но ти предпочиташ да плюеш по Ганчев и по феновете на ЦСКА, които застават зад него. Достойно е просто да се отеглиш за известно време.

И що да спре(м) да пише? Щото ви се пречи на гаврата?! Работя с доста хора и тук Васко е повече от мек, щото не мърши, а ние сме най-гнусния и податлив народ на света. Свиркаджии :!: Роби нещастни! Ето ти едно интервю с помака, дето знаеш помаците кво са правили-още по зли от турците са били, за да си спасят задните части. Затова си заслужавате урода и уродливата държава.
https://topsport.bg/cska/yuliyan-indzho ... zhkov.html

Ганчев и той същото каза, феновете и те в декларация писаха , че няма да припознаят урода. Но парите за няколко човека и овцете след тях обърнаха нещата. Макар че все още има надеждичка и вярвам в нея :P

Ти колко лични средства даде на ЦСКА за да го има? Колко?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юли 2016 14:44

Old_death написа:Ще направя едно малко резюме , за да няма объркване . Явно тук проблемът е само в личността на Ганчев . Тоя проблем бе прикриван зад разни мантри за морал и грижа за дълговете към държавата . В момента се работи върху приемствеността и за изплащане на задълженията към държавата . Въпреки това ревът на освежителите не спира . Един модератор , който заяви , че ще спре , ако види , че тия дългове ще се плащат , не спира . Просто няма угодия . По добре в А окръжна с нов отбор , вместо в елита с Ганчев . Не мога да разбера мотивировката на тия , които спорят с такива индивиди . Колеги , не си губете времето ! На тия никога няма да им дойде умът в главата . Като не им харесва , да отиват в Б сектор . Ще ги приемат с отворени обятия , както приеха и Пелето . И без това си пеят в един хор .

Проблема не е в Ганчев, той само яде баницата. Проблема е, че му се разрешава да я яде, по възможно най-гнусния начин. Аз Ганчев го предпочитам пред черепа(не и пред Антон обаче), но мен ме боли за ЦСКА. Винаги съм им казвал на говедата с факти колко са гнусни през годините, дори за Гунди съм им писал неща(истини), които малцина биха посмели да го направят. Даже някви ташаци и сополи са ме плашили и съм бил още по-гаден. А сега тоя урод става точно като тях-гнусен.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юли 2016 14:47

Ozzimozzi написа:
шивача написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Не, не ме притеснява.
В Швейцария имаше референдуми - единия за минимален базов доход от 2500 евро за всеки, без значение дали работи или не. Другия беше за увеличаване на отпуските. И двата бяха отхвърлени от народа им и то с огромно мнозинство. В България подобни въпроси биха били прието с огромно мнозинство. По тази причина хич не ме вълнува какво смята мнозинството в България. Тук мнозинството определено не означава качество и разум. Нищо лично, това си е мое мнение за народа ни.
А съвсем отделен е въпроса до колко сте мнозинство, да не говорим пък за над 90% .

Да в Швейцария няма да допуснат да се фалира умишлено клуб, но това е друга тема.
Знаеш ли кое е твоето ЦСКА? Зафировото, това което го има само на книга и чака своя принц за да го оздрави, или някое трето?

Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право. Но истинското ЦСКА ще се възроди само тогава, когато се платят дълговете - футболните и държавните. Тогава ще можете да сочите примерите на Фиорентина и Рейнджърс. До тогава ще сте си Литекс с ново име и нищо повече.

В рамките на два поста си противоречиш тотално. Ти си анти Ганчев ясно е и ЦСКА не е на първо място за теб. В противен случай просто би замълчал за известно време, но ти предпочиташ да плюеш по Ганчев и по феновете на ЦСКА, които застават зад него. Достойно е просто да се отеглиш за известно време.

И що да спре(м) да пише? Щото ви се пречи на гаврата?! Работя с доста хора и тук Васко е повече от мек, щото не мърши, а ние сме най-гнусния и податлив народ на света. Свиркаджии :!: Роби нещастни! Ето ти едно интервю с помака, дето знаеш помаците кво са правили-още по зли от турците са били, за да си спасят задните части. Затова си заслужавате урода и уродливата държава.
https://topsport.bg/cska/yuliyan-indzho ... zhkov.html

Ганчев и той същото каза, феновете и те в декларация писаха , че няма да припознаят урода. Но парите за няколко човека и овцете след тях обърнаха нещата. Макар че все още има надеждичка и вярвам в нея :P

Ти колко лични средства даде на ЦСКА за да го има? Колко?

Винаги съм се отзовавал. Дори при акцията на томов дадох, макар да не беше от сърце. Ако сега излезе Ицо и каже,, така и така, дайте да спасим, ще съберем в пъти повече пари. Дори с акции можем да си изплатим дълговете, точно от нас феновете.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2016 14:49

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:
kolokolo написа:
vaskonti написа:Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право.

В такъв случай , достойнството задължава да ни кажеш "сбогом" и да ни освободиш от миризливото си присъствие .

И бъди благодарен, че ви търпя тук, защото ако реша да съм принципен ще да ви изнеса всички теми в раздела на Литекс. Защото точно това е правилното и логично нещо.

Не думай? Анти Ганчев и анти ЦСКА! Ти ще определиш аз дали съм от ЦСКА? До там ли се докара? Като дойда в твоята къща тогава може да ме гониш!

Ще го кажа пак, макар да не очаквам да разбереш - аз съм ЗА ЦСКА и ПРОТИВ методите на Ганчев. Забележи - методите му. Проблемът ти е, че ти си преди всичко за Ганчев, без да се интересуваш какво прави, стига да ти обещае 10 титли и стадион. Той смени името на Литекс и ти каза, че това е ЦСКА. А ти се съгласяваш, защото все пак 10 титли не е шега работа, нали? Да де, ама си оставате Литекс, поне докато нещо не се промени. Навсякъде сте си Литекс - ФИФА, УЕФА, БФС, държавни институции. Все тая как сте си сменили името, всичко се пише и се води на партидата на Литекс. Това си е абсолютен факт, без значение вие колко дълбоко ще си заровите главата в пясъка. А докато това е така, аз ще имам пълно основание във всеки момент, в който реша (ако реша) да ви преместя темите в раздела на Литекс. Това не значи, че ти казвам на кой да си фен. Ти си свободен и на Байерн да почнеш да викаш ЦСКА, свободен си даже да се цупиш когато някой се осмели да ти коже, че нещо малко си се объркал. Но това няма да промени фактите.

Ти ли си абсолютната истина? Ти си просто един модератор със съответните права но и отговорности. Като теб има още една камара народ и не ТИ си човека, който ще определи темата за ЦСКА в кой раздел да стои. Ако ти наистина си за ЦСКА би изчакал да се случи това, което за теб е достатъчно за да припознаеш ЦСКА. Ти хейтваш и плюеш всеки божи ден, злоупотребяваш с правата си, като пренебрегваш отговорностите и не зачиташ мнение различно от твоето. Заплаши многократно, че ще ни пращаш във форума на Литекс! Наистина си задай сериозно въпроса защо го правиш това, заслужава ли си и дали е от полза на ЦСКА! Не смесвай отговорноста ти като модератор и омразата към Ганчев! Наистина стигна твърде далеч!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2016 14:58

шивача написа:

Винаги съм се отзовавал. Дори при акцията на томов дадох, макар да не беше от сърце. Ако сега излезе Ицо и каже,, така и така, дайте да спасим, ще съберем в пъти повече пари. Дори с акции можем да си изплатим дълговете, точно от нас феновете.

Виждаш ли, нас Томов ни лъга два пъти, Божков ни се изсра в лицето, за Гърнетата не ми се коментира, сега Ганчев се опитва да направи нещо (изобщо не мисля че го водят само чисти подбуди). Каза го многократно, че предстоят още няколко хода, паралелно работеше по някколко варианта за да се спаси ЦСКА и аз за себе си в момента друг вариант за спасение не виждам. Огледай се и виж кои са се наредили на опашката - Лупи 3 ли искаме? Колко години още агония? Ами не мерси. След като за мен е ясно, че старото дружество никой няма намерение да го оздрави, аз заставам зад проекта на Ганчев и ще изчакам колкото е необходимо, като същевременно ще го подкрепям, защото ЦСКА има нужда от това. ЦСКА това е подкрепата на червената общност и само така можем да продължим на пред. Да няма да е най-достойния период от историята ни, но за да ни има ще трябва да го преглътнем. За съжаление в живота няма само черно и бяло.
Само ЦСКА!

Красимир Иванов

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2016 15:07

Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Къде съм ти казвал от кой отбор да си?

Ти ли си абсолютната истина? Ти си просто един модератор със съответните права но и отговорности. Като теб има още една камара народ и не ТИ си човека, който ще определи темата за ЦСКА в кой раздел да стои. Ако ти наистина си за ЦСКА би изчакал да се случи това, което за теб е достатъчно за да припознаеш ЦСКА. Ти хейтваш и плюеш всеки божи ден, злоупотребяваш с правата си, като пренебрегваш отговорностите и не зачиташ мнение различно от твоето. Заплаши многократно, че ще ни пращаш във форума на Литекс! Наистина си задай сериозно въпроса защо го правиш това, заслужава ли си и дали е от полза на ЦСКА! Не смесвай отговорноста ти като модератор и омразата към Ганчев! Наистина стигна твърде далеч!

Не съм аз абсолютната истина, нито пък имам претенции да съм такъв. Ти упорито продължаваш да ми преиначаваш думите - продължаваш да твърдиш, че съм против Ганчев, въпреки, че изрично подчертах, че съм само против методите му. Всъщност дори го предпочитам него пред Божков. Но не и по този начин.
Да се върнем на абсолютната истина - не е ли факт, че навсякъде си се водите Литекс със сменено има - БФС, УЕФА и ФИФА, държава? Лъжа ли е това? Кажи ме защо това е лъжа(но без патетичните излияния за червената фанелка и феновете на стадиона) и може би ще си променя отношението.
Кога е мача за Суперкупата? Защо сте подали молба за участие в младежката ШЛ, ако не е защото сте Литекс? Кои играчи осъществиха трансфер - тези на Литекс към ЦСКА или обратното? Само не ми показвай линкове към медии като доказателство за това.
Така че, към днешна дата сте си Литекс с нова табелка. Докажи нещо друго и ще говорим пак.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Jason SS
Контакти:

Мнениеот Jason SS » 16 юли 2016 15:13

djd написа:
Jason SS написа:За първи път в новата ни история си имаме президент доказан цесекар!!! Нека не забравяме Ицо и Инджов разбира се.
Гришата е човек доказал се с последователност, така както и Домуза.
Гришата не е Лупи, Божков или боклуците!
Той гори за ЦСКА и това се знае от всеки, който го познава.
Не знам защо малка част от нашите привърженици се вързаха на говеждата пропаганда за някакво автентично дружество?
Думата автентично се изнасилва от медиите умишлено. Кое му е автентичното?
ЦДВ, ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, Средец, ЦФКА Средец, ЦСКА АД, ФК ЦСКА ЕАД, ПФК ЦСКА АД ... и още 5-6 подобни имена през годините. Кое точно е "автентичното"?
Титлите и историята са на ЦСКА и феновете му без значение колко пъти се е сменяло името!!!
Откак ФК в бг станаха АД, титли и история се прехвърлят автоматично и недокументално, защото не съществуват като актив в счетоводството на никое дружество.
Да не би сините да могат да покажат документ, че Лафчис, Ганя или сегашните "марсианци" са откупили титли и история неква, въпреки че след 1989г. и те си сменяха името няколко пъти?
Не се подавайте на провокациите и всички на стадиона ... оле оле оле :D

Ей, Джейс, къде изчезна бе, баце?
Тука ще се изпотрепем още малко. :lol:
Пропагандата не е точно говежда. И Божков, и Гришата се изредиха да си сменят мненията. Единият първо щеше да запазва старото дружество, после другият, накрая - хой.
Сега чакаме да видим какво ще плати Глигор на държавата, това е последното обещание.
Точно поради тези игри, които играеха двамата с дейното участие на медиите, се получи разделение при феновете.
Иначе какво са правили Левски, не ме интересува. Това си е тяхна работа, нашето си е наше.
Само ЦСКА!

Нямам време напоследък баце. Бях се появил преди няколко месеца и после пак здраво бачканье :mrgreen:
Има и друго, при положение, че почти ни затриха, какво точно да му коментирам :(
Както и да е, сега спасители много. Когато ни затриха никой не излезе напред а само сеир отстрани и кой как ще си вземе паричките ... реееев :cry:
Както каза Гришата, нека г-н Божков излезе лично и да каже, че иска да издържа, възражда, изплаща нечий дългове а не разни глашатаи с услужливо получено медийно пространство за изява да говорят от негово име.
Гришата излезе с лицето и името си на много лични срещи с феновете.
Кога точно някой видя Черепа да даде интервю или пък среща с феновете?
Гришата§Инджов правят реални ремонти на Армията, на Панчарево а и никой не се е оплакал от неполучени заплати вече година.
Черепа или който и да е друг не е дал и стотинка по въпроса.
И никакъв Литекс не е прекръстен на ЦСКА, колкото и да им се иска на ... хайде да не обиждам ... инакомислещите!
Истината е, че Гришата§Инджов§Ицо основаха ново дружество, което изкупи лиценза на Литекс за А група (Литекс пак си съществува, само че във В група поради липса на финанси и фенове ... или и те не са автентичен Литекс :mrgreen: ), взе някой от ръководните кадри там(в мнозинството си наши бивши играчи и тренери) плюс нашите си кадри и играчи, сега ще изкупи и марката и емблемата а и нова концесия за базите, като единствен реално действащ клуб.
Екипът на Гришата,Инджов и Ицо няма да допусне повече финансови гаври с любимият ни клуб а и ще имаме дисциплина, която ще може да се мери само с Лудогорец (пожелавам и на сините да се стегнат, стига държавно-организирани спонсори а клуба в анархия).
Желаещите да възраждат финансово фалирало търговско дружество могат си приказват колко им душа сака, но пред съда значение имат само цифрите ... кой ще плати дълговете на Лупи, боклуците и пак Лупи???
И в "А Окръжна" да идат, дълговете пак си ги чакат, така че вместо да се цепят ... нека идат и го нацепят на Титан, Лупи и Сие.
Не Гришата натрупа дълговете. Не Гришата продаде сумати и титли (3 пъти бяхме категорично първи до Нова година и после все ... нещо ставаше). Не Гришата а Черепа го гонихме с протести от Армията за това, че продаде мачове на геренци плюс слуховете, че всъщност си е левскар и сега некой да го искат пак него обратно ... мазохизъм по дефиниция :evil: :evil: :evil:
Накратко ... само ЦСКА!!!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2016 15:36

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Къде съм ти казвал от кой отбор да си?

Не съм аз абсолютната истина, нито пък имам претенции да съм такъв. Ти упорито продължаваш да ми преиначаваш думите - продължаваш да твърдиш, че съм против Ганчев, въпреки, че изрично подчертах, че съм само против методите му. Всъщност дори го предпочитам него пред Божков. Но не и по този начин.
Да се върнем на абсолютната истина - не е ли факт, че навсякъде си се водите Литекс със сменено има - БФС, УЕФА и ФИФА, държава? Лъжа ли е това? Кажи ме защо това е лъжа(но без патетичните излияния за червената фанелка и феновете на стадиона) и може би ще си променя отношението.
Кога е мача за Суперкупата? Защо сте подали молба за участие в младежката ШЛ, ако не е защото сте Литекс? Кои играчи осъществиха трансфер - тези на Литекс към ЦСКА или обратното? Само не ми показвай линкове към медии като доказателство за това.
Така че, към днешна дата сте си Литекс с нова табелка. Докажи нещо друго и ще говорим пак.

Щом не си против Ганчев, защо не изчакаш да видиш дали ще стори още нещо, което би било достатъчно за теб за да припознаеш това ЦСКА? Защо всеки ден пишеш - "вие", "припознавачи", "Литекс не е ЦСКА"... Защо? Защо ни пращаш по другите форуми? Защо бе допуснато тук във форума на ЦСКА да се изсипе тази помия, като 50% от нея беше принос на колегите в синьо? Защо?
Ганчев има активи и те са това, което е правил през последните 20 години в сферата на футбола. Ти на негово място би ли ги задраскал с лека ръка? Би ли карал още една или кой знае колко нулеви години?
Той опита по един начин, БФС не му позволиха, получи подкрепата на феновете и реши да действа с краен вариант.
Кои са другите алтернативи? Пак да те питам ЦСКА на Зафиров и Дучето ли? По модела на Барселона? Фалит и закриване на ЦСКА ли?

Да те питам и още нещо - При теб нещата винаги ли стават така - Раз и прас? Това са лайна бъркани от почти 20 години! Как ще се случи всичко хубаво за седмица, месец?
Аз призовах 100 пъти за толерантност и без обиди, но тук във форума се бе намърдала всякаква сган с цел да разединява. Тук беше твоята отговорност като модератор, а не сега да я демонстрираш.
Скоро писах, но мнението ми бе изтрито (за пореде път). От 2012 май до май 2016 имам 6 мнения (бях само читател), от май 2016 до сега 460 - срам. Не ме кефи да пиша глупости и да отговарям на всяка глупсот и провокация и със сигурност ще спра да го правя. Аз нужда от този форум нямам, но имам нужда от ЦСКА. Ицо е прав - настанало е време единно и ако не го разберем, след години ще съжаляваме много.
В знак на толерантност и с надеждата, че разума ще надделее, аз спирам да пиша за известно врем, само те призовавам да застанеш над егото си в името на ЦСКА.

Само ЦСКА!

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Jason SS
Контакти:

Мнениеот Jason SS » 16 юли 2016 15:39

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:
kolokolo написа:

vasconti, покажи доказателство, че Литекс е преименуван на ЦСКА!!!
Нали твърдиш, че си цесекар и очевидно смяташ, че това, което говориш е истината?
Не съм го казвал, но пак казвам :mrgreen: покажи доказателство, че Литекс е прекръстен ЦСКА??????????????

Ако оставиш озлоблението си настрана, ще видиш, че Литекс все още си съществува мирно и тихо и никой не го е прекръствал а просто си загуби лиценза за А група, който беше купен от ЦСКА. Литекс ще играе във В група!!!

Да заплашваш съфорумци тук, че ще изместиш темите за ЦСКА на страницата на Литекс :shock: ... пич, пий по едно за здраве, охлаби нервите и освен да си твърдиш твоето си ... помисли трезво ;)

Върни се в “Архив”